Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Mrb hanımlar ben 15 ocakda çatlatma iğnesi vurundum bugün 13.gun iğnenin regl sancısı gibi ağrı var kasık ağrım çok fazla aşırı baş ağrısı göğüsde hassasiyet sivilce ara ara baş dönmesi mide bulantısı var ama 6 gün var döngüye pcosluyum klomen kullandım öncesinde 1 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadik ama nasip olmadı inşallah olur inanıyorum bu defa benim gibi aynı durumda olan var mı acaba

Merhaba! Pcoslu değilim ama tedavi sürecimiz aynı, bende 20 sinde vurundum. Sivilce baş ağrısı ara ara kasık ağrısı var sanırım ilacın etkisi. Sizin baya olmuş 13 günden sonra idrar testinde çıkıyor diyorlar ama gecikme olmadan yapmak istemiyorsunuz herhalde inşallah hamilesinizdir

9.gun yapmıştım bişey çıkmadı umutlanmak istemedim o yüzden sürekli aynı sonucu almak yıpratıyor bugün regl sancısı gibi ağrı var olacakmış gibi 14. Gün teste gel dedi doktor bakalım rabbim bizleri boş çevirmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…