- 29 Mart 2015
- 288
- 103
- 103
- 29
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Evet canım ben bugün regl oldum, bugün de kocaeli üniversitesi tüp bebek merkezine gittim ilk muayenem için, pazartesi gidip kan vericem ultrason bakılacak, eşim de üroloji muayenesi olacak sanırım yavaştan başlıyoruz sürece
Bende regl oldum bugün maalesef benden doktorum da rahim filmi istiyor şuan bakalımEvet canım ben bugün regl oldum, bugün de kocaeli üniversitesi tüp bebek merkezine gittim ilk muayenem için, pazartesi gidip kan vericem ultrason bakılacak, eşim de üroloji muayenesi olacak sanırım yavaştan başlıyoruz sürece
İnşallah doktorun emek değildirEvet canım ben bugün regl oldum, bugün de kocaeli üniversitesi tüp bebek merkezine gittim ilk muayenem için, pazartesi gidip kan vericem ultrason bakılacak, eşim de üroloji muayenesi olacak sanırım yavaştan başlıyoruz sürece
Bizde eşimle birlikte bu takviyeyi kullanıyoruz keşke klomen değilde famera isteseydiniz doktorunuzdanMerhaba, aramıza yeni katıldım. Umarım herkes en yakın zamanda gönlüne göre sonuç alır14 ocakta doktora gittim ve pcos um olduğunu öğrendim. Doktorum klomen estroferm ve Co fertil Plus diye bir vitamin verdi yumurta büyütmek için.22 ocakta yumurtalar büyümüş mü diye kontrole çağırdı eğer büyümüşse çatlatma iğnesi vuracak. Benim gib süreç yaşayanlar yardımcı olabilir mi bu vitamini kullanan var mı ?
Doktor bu ay verecekmiş onu klomenle büyümedi yumurtalarBizde eşimle birlikte bu takviyeyi kullanıyoruz keşke klomen değilde famera isteseydiniz doktorunuzdan
Merhaba ben geçen ay tedavimde 15. Gün adet olmuştumKızlar selam iğne olalı bugün tam 2 hafta oldu adet ağrısı gibi ağrılarım var her zaman adet olmaya yakın göğüslerim ağrır siserdi bu sefer sadece uçları aşırı derece ağrıyor şişme falan yok kasıklarımda ara ara batmalar var ama en çok belim agriyor öyle böyle değil test yapmaya korkuyorum negatif görmek çok üzüyor beni artık
Sorum şu iki hafta önce iğne oldum ya adet ne zaman olmam lazim normalde bat 4 gün sonra
Bir de adet sancısı çektiğim için ümit baglayamiyorum açıkçası hamile olsam sancı olur muydu sizce
Peki normal adet zamaniniz miydi yoksa iğneye göre mı oldunuz benim normalde 29u olmam lazım ama iğneden 14 gün geçti o yüzden anlayamadım teşekkür ederim bu aradaMerhaba ben geçen ay tedavimde 15. Gün adet olmuştum
Yok canım normal adetimden çok önce oldum. Çatlatma erken olduğu için adette değişiyor 15-16. Güne kadar bile uzayanlar oluyormuşPeki normal adet zamaniniz miydi yoksa iğneye göre mı oldunuz benim normalde 29u olmam lazım ama iğneden 14 gün geçti o yüzden anlayamadım teşekkür ederim bu arada
Peki normal adet zamaniniz miydi yoksa iğneye göre mı oldunuz benim normalde 29u olmam lazım ama iğneden 14 gün geçti o yüzden anlayamadım teşekkür ederim bu arada
Ben iğnenin 10. Günü test yaptım silik çizgi çıktı ama iğne etkisi muhtemelen inşallah olur bakalım bikac gün daha bekliycemYok canım normal adetimden çok önce oldum. Çatlatma erken olduğu için adette değişiyor 15-16. Güne kadar bile uzayanlar oluyormuş
Kasık ağrımdan başka bir şeyim yok çok az da göğüs sızlaması :) ama adetin mi gebeliğin mi belirtisi bilmiyorum :) sizin var mı?Ben iğnenin 10. Günü test yaptım silik çizgi çıktı ama iğne etkisi muhtemelen inşallah olur bakalım bikac gün daha bekliycem
Aynı zamanda olmuşuz iğne inşallah seninde pozitif olur :) belirtin var mı?
Benim de kasık ağrısı var bı de çok fazla belim agriyor ama geçen ay da ağrımıstı belim o yüzden kendimi umutlandirmak istemiyorum göğüs ucum çok hassas bı de başka bişey yok onun dışında adet olacak gibi ağrım da var hayırlısı bakalım test yapacak misin pekiKasık ağrımdan başka bir şeyim yok çok az da göğüs sızlaması :) ama adetin mi gebeliğin mi belirtisi bilmiyorum :) sizin var mı?
Hayırlısı olsunBenim de kasık ağrısı var bı de çok fazla belim agriyor ama geçen ay da ağrımıstı belim o yüzden kendimi umutlandirmak istemiyorum göğüs ucum çok hassas bı de başka bişey yok onun dışında adet olacak gibi ağrım da var hayırlısı bakalım test yapacak misin peki
henüz ilk başvuru için gittim asistanlarla görüştüm, ama sanırım emek hocaya yönlendirecekler, neden öyle dediniz merak ettim olumsuz bir tecrübeniz olduysa başlamadan dinlemek isterim doğrusuİnşallah doktorun emek değildir
İnşallah buHayırlısı olsunben geçen ay tedavimde test yapmıştım yalancı pozitif çıkmıştı kanda negatif olmuştu çok fazla üzüldüm. O yüzden günümü bekliyorum eğer birkaç gün geçerse o zaman kan testi vermeyi düşünüyorum ama nasip
Ay yarın daha doğrusu bugün diyim artık kandil inşallah bu mübarek günlerin hatrina bekleyen isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah pozitif görürsün canımHayırlısı olsunben geçen ay tedavimde test yapmıştım yalancı pozitif çıkmıştı kanda negatif olmuştu çok fazla üzüldüm. O yüzden günümü bekliyorum eğer birkaç gün geçerse o zaman kan testi vermeyi düşünüyorum ama nasip
Yerleşme kanaması olabilir mi acabaKizlar merhaba ben 7 ocakta çatlatma iğnesi vurdum bugün çatlatma iğnesi den 13 gün geçti daha adetime 10 gün varken kırmızı kanama gördüm başına gelen varmı normal mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?