Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

BENIM SON ULTRASON GORUNTUMDE 3 YUMURTAM 14 MM UZERIYDI 2 YUMURTAM 18MM VE UZERIYDI 2 GUN SONRA FEMARA + OVIRTELLE OLDUM. 11.01. DE BUGUN 10. GUNUM PCOSUM ADET DONGUM 30 UNDA DOKTORUM ADET GUNUNU BEKLEMEMI SOYLEDI ACIKCASI HIC KOLAY BIR BEKLEYIS DEGILMIŞ. 15 . GUN BU HAFTA SONU IDRAR TESTI YAPMAYI DUSUNUYORUM. İLK 6 GUN, GUN ASIRI ILISKI OLDU VE HER ILISKI GUNU OVULASYON YAPTIM CIFT CIZGIYDI 8. GUN TEKRAR YAPTIM TEK CIZGIYDI. YUMURTALARIMIN CATLADIGINI DUSUNUYORUM. BIR HAFTA BOYUNCA KASIK AGRISI VUCUT ISIMDA ARTIS GOGUS HASSASIYETI VE SEFFAF RENKTE AKINTIM OLDU. DUNDEN BERI SADECE KASIGIMDA HAFIF ŞİŞKİNLİK VE AGRI HISSEDIYORUM. İLK DENEMEM BU KADAR YAN ETKIYI HISSETMEM HUZURSUZ ETTİ. SANIRIM BEN KENDIMI COK DINLIYORUM.

Amin inşallah cnm bende çatlatma iğnesi oldum başarısız oldu kan testim negatif aşılamaya ne kadar ücret gitti cnm senin
Ben hepsini devlet Hastanesinde yaptırdım aşılamaya ücret vermedim sadece iğne ve ilaçlara ücret verdim 1440 lira gonolf e verdim diğer ilkinde çatlatma iğnesi 900du ikincisinde 1100 di en sonki aldığım 1200 şu bide iki sefer Folik asit aldım 600 liraydi şimdi ne kadar bilmiyorum ben iki ay önce almistim

Benimki şöyle 2 Ocak adet oldum 4 Ocak letuya başladım5 gün kullandım 7 ocakta adetim bitti 8 ocakta rahim filmi çekildim . 11 ocakta ovitella yapıldı 11-12-13-15-17-19 ilişki oldu 2 defa progestan fitil kullandım . 17 Ocak akşamı itibariyle duphastona başladım . Akıntım dikkatimi çekti birde sağ kasığımda ara sıra hafif batma oluyor. Doktor dephastonu kullan bitince adet olmazsan test ver dedi . Şuan iğnenin 10. Günündeyim beklemek zor

Kızlar birşey sorabilir miyim ben bu ay femara kullandım ve bugün 14. Gün doktora gittim henüz tam yumurta gelişmemiş 12.5 ancak olmuş dedi cuma tekrar çağırdı sizce yükselme ihtimali var mı acaba birde e2 değerine baktı 20 çıktı ne demek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…