- 6 Ocak 2025
- 26
- 5
- 1
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
İnşallah bakalım önünüzdeki aylara artık senin güzel haberlerini bekliyorum inşaallah gebesindirİnşallah sonraki ay güzel haberi alırsın canım, ben de saat 1de verdim ama 3.30 gibi çıkacağını söylediler daha sonucumu alamadım gidip
Malesef canım az önce aldım sonucu negatif 2.66 geldi hcgİnşallah bakalım önünüzdeki aylara artık senin güzel haberlerini bekliyorum inşaallah gebesindir
Test verdim sonuca gidicem şimdiİnşallah duamız ve temennimiz o yönde Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bizimkinide bırakmasın doldursuntest vermeye gittiniz mi acilden verirseniz hemen çıkar
Hadi bakalım inşallah sizin olumlu olur sonuçTest verdim sonuca gidicem şimdi
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınTest verdim sonuca gidicem şimdi
BENIM SON ULTRASON GORUNTUMDE 3 YUMURTAM 14 MM UZERIYDI 2 YUMURTAM 18MM VE UZERIYDI 2 GUN SONRA FEMARA + OVIRTELLE OLDUM. 11.01. DE BUGUN 10. GUNUM PCOSUM ADET DONGUM 30 UNDA DOKTORUM ADET GUNUNU BEKLEMEMI SOYLEDI ACIKCASI HIC KOLAY BIR BEKLEYIS DEGILMIŞ. 15 . GUN BU HAFTA SONU IDRAR TESTI YAPMAYI DUSUNUYORUM. İLK 6 GUN, GUN ASIRI ILISKI OLDU VE HER ILISKI GUNU OVULASYON YAPTIM CIFT CIZGIYDI 8. GUN TEKRAR YAPTIM TEK CIZGIYDI. YUMURTALARIMIN CATLADIGINI DUSUNUYORUM. BIR HAFTA BOYUNCA KASIK AGRISI VUCUT ISIMDA ARTIS GOGUS HASSASIYETI VE SEFFAF RENKTE AKINTIM OLDU. DUNDEN BERI SADECE KASIGIMDA HAFIF ŞİŞKİNLİK VE AGRI HISSEDIYORUM. İLK DENEMEM BU KADAR YAN ETKIYI HISSETMEM HUZURSUZ ETTİ. SANIRIM BEN KENDIMI COK DINLIYORUM.İlk günler kasığımda Ağrı oldu sonra geçti beyaz renkte akıntı oldu . 9. Gün yani dün sağ kasığımda batma hissettim hepsi bu başka belirti yok . Sizin ? Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunuz ?
Ben hepsini devlet Hastanesinde yaptırdım aşılamaya ücret vermedim sadece iğne ve ilaçlara ücret verdim 1440 lira gonolf e verdim diğer ilkinde çatlatma iğnesi 900du ikincisinde 1100 di en sonki aldığım 1200 şu bide iki sefer Folik asit aldım 600 liraydi şimdi ne kadar bilmiyorum ben iki ay önce almistimAmin inşallah cnm bende çatlatma iğnesi oldum başarısız oldu kan testim negatif aşılamaya ne kadar ücret gitti cnm senin
Evet ben 3cu kez aşılama oldum sonucu 23unde belli olacak kan testindeSiz aşılamamı oldunuz
Bence sen gene de yarın da test yap cizgi daha belirgenleşicekmi azalıcakmıMuhtemelen öyle, iğne etkisinin bu kadar çok devam edeceğini hiç düşünmezdimbol su da içiyorum niye böyle oldu bilmiyorum
Yaaaa üzüldüm gerçekten ben sonucu aldığımdan beri daha kendime gelemedim üzüldüm gerçekten doktorunla konuştun mu negatif olduğunu söyledin mi ben mesaj attım doktorum dönmedi daha banaMalesef canım az önce aldım sonucu negatif 2.66 geldi hcg
İnşallah rabbim nasip etsin peki doktor ne diyo neden olumsuz sonuçlandı ikisiEvet ben 3cu kez aşılama oldum sonucu 23unde belli olacak kan testinde
Ben henüz yazmadımYaaaa üzüldüm gerçekten ben sonucu aldığımdan beri daha kendime gelemedim üzüldüm gerçekten doktorunla konuştun mu negatif olduğunu söyledin mi ben mesaj attım doktorum dönmedi daha bana
Yarın bir daha deneyebilirim belki test yapmayıBence sen gene de yarın da test yap cizgi daha belirgenleşicekmi azalıcakmı
İşte bilemiyoruz demek vakti değilmiş nasibini bekliyor heraldeİnşallah rabbim nasip etsin peki doktor ne diyo neden olumsuz sonuçlandı ikisi
Ay hadi inşallah canım rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip etsinİşte bilemiyoruz demek vakti değilmiş nasibini bekliyor heraldeşimdi işte bu sonuncusunu umutla bekliyorum 2 gün sonra belli olacak inşallah
Maalesef kızlar sonucum negatif benimde adeti bekliycemHadi bakalım inşallah sizin olumlu olur sonuç
Bundan sonraki süreç nasıl ilerler bakalımBen henüz yazmadımşimdi mesaj atıcam
Benimki şöyle 2 Ocak adet oldum 4 Ocak letuya başladım5 gün kullandım 7 ocakta adetim bitti 8 ocakta rahim filmi çekildim . 11 ocakta ovitella yapıldı 11-12-13-15-17-19 ilişki oldu 2 defa progestan fitil kullandım . 17 Ocak akşamı itibariyle duphastona başladım . Akıntım dikkatimi çekti birde sağ kasığımda ara sıra hafif batma oluyor. Doktor dephastonu kullan bitince adet olmazsan test ver dedi . Şuan iğnenin 10. Günündeyim beklemek zorBENIM SON ULTRASON GORUNTUMDE 3 YUMURTAM 14 MM UZERIYDI 2 YUMURTAM 18MM VE UZERIYDI 2 GUN SONRA FEMARA + OVIRTELLE OLDUM. 11.01. DE BUGUN 10. GUNUM PCOSUM ADET DONGUM 30 UNDA DOKTORUM ADET GUNUNU BEKLEMEMI SOYLEDI ACIKCASI HIC KOLAY BIR BEKLEYIS DEGILMIŞ. 15 . GUN BU HAFTA SONU IDRAR TESTI YAPMAYI DUSUNUYORUM. İLK 6 GUN, GUN ASIRI ILISKI OLDU VE HER ILISKI GUNU OVULASYON YAPTIM CIFT CIZGIYDI 8. GUN TEKRAR YAPTIM TEK CIZGIYDI. YUMURTALARIMIN CATLADIGINI DUSUNUYORUM. BIR HAFTA BOYUNCA KASIK AGRISI VUCUT ISIMDA ARTIS GOGUS HASSASIYETI VE SEFFAF RENKTE AKINTIM OLDU. DUNDEN BERI SADECE KASIGIMDA HAFIF ŞİŞKİNLİK VE AGRI HISSEDIYORUM. İLK DENEMEM BU KADAR YAN ETKIYI HISSETMEM HUZURSUZ ETTİ. SANIRIM BEN KENDIMI COK DINLIYORUM.
Canım sen sureklı yumurtamı üretıyormussunCanım hastaneye gittim doktor tekrar yumurtan çatlamış ilişki olsun rahim duvarı kalınlığı çok güzel dedi test aldı. Anlıyamadığım benim yumurtalarım niye tekrar çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?