Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Devlet hastanesi aşılamaya nasıl karar verdi ?

Devlet hastanesi aşılamaya nasıl karar verdi ?
Başta testler yapıldı bı sorun görünmedi benim aşılama ile tutma olasılığı yüksekmiş o yüzden direk asılma ile başladılar yani açıkçası ben çatlatma iğnesi vururlar sonrasinda ilişki oneririler demiştim ama zaman kaybı olmasın diye direk aşılama başladılar

Merhaba ne testi yapmışlardı detaylı anlatabilir misiniz . Biz özelde 6 bin sperm testine 10 bin yumurtalık takibine 4 bin rahim filmine ödedik kan tahlillerini saymıyorum letu kullanıp çatlatma iğnesi yapıldı

Rabbım hayırlısını nasip etsin tez vakitte dayanabilirsem adeti beklerim ama sanırım 15. Gun test yapacagim güzel haberlerinizi bekliyorum

Çıktı canım negatif benimde doktor adetini bekle yinede belli olmaz dedi
Yaaa gercektenmii neden testlerin pozıtıf tı ya gercekten umutluydum senın adına demekki iğneden sonrada yumurta gelişimi
Devam edıyor bende ader olacagım lekenlenmeler devam edıyor. Demekki pozıtıf i bız yakalamayacagız bu ay.

Demek ki hayırlısı buymuş diyorum pozitif olmaya çalışıyorum bide doktorumdan memnun değilim hiç birşey söylemiyor anlatmıyor ultrasonda bakıyor kan alıyor sürekli tedaviye onla başladım ama regl olunca doktor değişicem. Her gitmemde yumurtan çatlamış diyor anlamıyorum

Arkadaşlar Ben 5 gün klomen ve estroferm kullandım yarın çatlatma iğnesi olacağım ama dünden beri çok özür dileyerek söylüyorum bir akıntı var ve sağ kasığımda ve belimde Ağrı var siz böyle bişey yaşadınız mı?

Progesteron 6.39 yazıyor bir bilginiz var mı nasıl bir değer bana geçen ayda bakmıştı 1 çıkmıştı. Bugün ki 6.39 nasıl bir değer

Bende bu ay femara kullanmıştım iğne için gittiğimde bende böyleydim sağ tarafımdaki yumurtalar çatlamıştı belki sendede öyle olabilir

Merhabalar bende pcosluyum ve kasım ayında ilk femara ve çatlatma iğnesini ile 15 m bir yumurta oluşmuştu ve kimyasal gebelik geçirip düşük yaşadım. Bu ay 10 ocakta adet oldum ve 12 ocakta femaraya başladım 5 gün sabah akşam kullandım ve 17 ocakta kontrole gittim. Doktor 2 yumurta oluştuğunu ama 11 ve 13 m olduklarını pazartesi tekrar çağırdı 20 ocak Pazartesi günü gittiğim de 3 yumurta olduğunu ve 18-21 m arasında olduklarını söyledi ve iğneyi vurabileceğimi 5 gün içinde mutlaka 3 kere birliktelik yaşamamızı söyledi. 5 şubatta test yap dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum ve umarım hepimiz istediğimiz pozitif sonucu alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…