- 13 Ocak 2025
- 38
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Devlet hastanesi aşılamaya nasıl karar verdi ?Ben hepsini devlet Hastanesinde yaptırdım aşılamaya ücret vermedim sadece iğne ve ilaçlara ücret verdim 1440 lira gonolf e verdim diğer ilkinde çatlatma iğnesi 900du ikincisinde 1100 di en sonki aldığım 1200 şu bide iki sefer Folik asit aldım 600 liraydi şimdi ne kadar bilmiyorum ben iki ay önce almistim
Başta testler yapıldı bı sorun görünmedi benim aşılama ile tutma olasılığı yüksekmiş o yüzden direk asılma ile başladılar yani açıkçası ben çatlatma iğnesi vururlar sonrasinda ilişki oneririler demiştim ama zaman kaybı olmasın diye direk aşılama başladılarDevlet hastanesi aşılamaya nasıl karar verdi ?
Merhaba ne testi yapmışlardı detaylı anlatabilir misiniz . Biz özelde 6 bin sperm testine 10 bin yumurtalık takibine 4 bin rahim filmine ödedik kan tahlillerini saymıyorum letu kullanıp çatlatma iğnesi yapıldıBaşta testler yapıldı bı sorun görünmedi benim aşılama ile tutma olasılığı yüksekmiş o yüzden direk asılma ile başladılar yani açıkçası ben çatlatma iğnesi vururlar sonrasinda ilişki oneririler demiştim ama zaman kaybı olmasın diye direk aşılama başladılar
Rabbım hayırlısını nasip etsin tez vakitteBenimki şöyle 2 Ocak adet oldum 4 Ocak letuya başladım5 gün kullandım 7 ocakta adetim bitti 8 ocakta rahim filmi çekildim . 11 ocakta ovitella yapıldı 11-12-13-15-17-19 ilişki oldu 2 defa progestan fitil kullandım . 17 Ocak akşamı itibariyle duphastona başladım . Akıntım dikkatimi çekti birde sağ kasığımda ara sıra hafif batma oluyor. Doktor dephastonu kullan bitince adet olmazsan test ver dedi . Şuan iğnenin 10. Günündeyim beklemek zor
Canım bayada belırgındı testın neden dusuk cıktı acabaMalesef canım az önce aldım sonucu negatif 2.66 geldi hcg
Valla ben de dünkü teste göre bugün koyulaşınca dedim ki iğne etkisi değil heralde, ama idrar testinde pozitif kanda negatif görünce sanırım iğne etkisiydi gördüğümCanım bayada belırgındı testın neden dusuk cıktı acaba
Daha vaktın var canım adet olana kadar bekleValla ben de dünkü teste göre bugün koyulaşınca dedim ki iğne etkisi değil heralde, ama idrar testinde pozitif kanda negatif görünce sanırım iğne etkisiydi gördüğüm
Vallaha bende anlamadım canım doktora soruyorum yüzüme bakıyor yumurtan çatlamış gün içinde ilişki olsun dedi. Doktorumu değişicem galibaCanım sen sureklı yumurtamı üretıyormussun
Anlamadım adet zmnın geldi yani
Çıktı canım negatif benimde doktor adetini bekle yinede belli olmaz dedi
Yaaa gercektenmii neden testlerin pozıtıf tı ya gercekten umutluydum senın adına demekki iğneden sonrada yumurta gelişimiÇıktı canım negatif benimde doktor adetini bekle yinede belli olmaz dedi
Demek ki hayırlısı buymuş diyorum pozitif olmaya çalışıyorumYaaa gercektenmii neden testlerin pozıtıf tı ya gercekten umutluydum senın adına demekki iğneden sonrada yumurta gelişimi
Devam edıyor bende ader olacagım lekenlenmeler devam edıyor. Demekki pozıtıf i bız yakalamayacagız bu ay.
Arkadaşlar Ben 5 gün klomen ve estroferm kullandım yarın çatlatma iğnesi olacağım ama dünden beri çok özür dileyerek söylüyorum bir akıntı var ve sağ kasığımda ve belimde Ağrı var siz böyle bişey yaşadınız mı?Demek ki hayırlısı buymuş diyorum pozitif olmaya çalışıyorumbide doktorumdan memnun değilim hiç birşey söylemiyor anlatmıyor ultrasonda bakıyor kan alıyor sürekli tedaviye onla başladım ama regl olunca doktor değişicem. Her gitmemde yumurtan çatlamış diyor anlamıyorum
Progesteron 6.39 yazıyor bir bilginiz var mı nasıl bir değer bana geçen ayda bakmıştı 1 çıkmıştı. Bugün ki 6.39 nasıl bir değerYaaa gercektenmii neden testlerin pozıtıf tı ya gercekten umutluydum senın adına demekki iğneden sonrada yumurta gelişimi
Devam edıyor bende ader olacagım lekenlenmeler devam edıyor. Demekki pozıtıf i bız yakalamayacagız bu ay.
Bende bu ay femara kullanmıştım iğne için gittiğimde bende böyleydim sağ tarafımdaki yumurtalar çatlamıştı belki sendede öyle olabilirArkadaşlar Ben 5 gün klomen ve estroferm kullandım yarın çatlatma iğnesi olacağım ama dünden beri çok özür dileyerek söylüyorum bir akıntı var ve sağ kasığımda ve belimde Ağrı var siz böyle bişey yaşadınız mı?
11. Gün bugün evde laboquick markanın normal gebelik testi vardı yaptım negatif çıktıRabbım hayırlısını nasip etsin tez vakittedayanabilirsem adeti beklerim ama sanırım 15. Gun test yapacagim güzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?