- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Bana da ovitrelle werdi bulamadım hiç Bi yerde doktorum gonapeply eş değer dedi onu aldımOvitrelle mi? Bulmak çok zor. Hangi şehirdesiniz
Bende bugün dayanamadım yine yaptım silik ama belirgin silik ben dün gece regl yarım saate yakın regl ağrısı çektim dedim olucam galiba sonra geçti bugünde ara ara ağrım var göğüs ağrısı baş ağrısı var birde ara ara ateş basıyor. Bu aydan biraz daha ümitliyimBen en son pazartesi yapmıştım, silik ama belirgin gözüküyordu. Bugün yaptım, neredeyse negatif denecek kadar silikleşmiş. Muhtemelen cuma günü de yaptığımda tamamen ortadan kalkmış olur etki geçmiş gibi bişey. Ara ara dünden beri regl ağrısı gibi ağrılarım oluyorbakalım hayırlısı inşallah
İğne etkisi olabilir bekleyınEki Görüntüle 3537485 Bu iğneden sonra 8. Günüm göğüs ağrılarım baş ağrım ve adet olacakmışım gibi ağrılarım olmaya başladı
Bana neden kimse cwp wermiyo yeni katıldım aranızaKızlar bende letu kullandım günde iki kere 5 gün yumurtam 18 mm büyüdü sağda çatlstma iğnesi oldum 5 ocakta 3 gün üst üste ilişki dedi dün kontrole gittim yumurtam çatlamış bugün 11. Gün regl gününe kadar beklicez kanda testte yapma dedi
İğnenin 14. Gününe iğne etkisi kalmıyorki ama testlerden bazıları yalancı pozitif olabiliyor malesef. Ben iğnenin 14. Gününde test yapmıştımCanım çatlatma iğnesi hamilelik hormonu yüklüyo o yüzden benim doktorum regl gününe kadar sabırla beklicez dedi
Bilmiyorum bana doktorum kesin sonuç alabilmek için regl bekle dedi test falan almadım yapmıcam bu ay sabırla beklicemİğnenin 14. Gününe iğne etkisi kalmıyorki ama testlerden bazıları yalancı pozitif olabiliyor malesef. Ben iğnenin 14. Gününde test yapmıştım
Ay ben de aynı fikirdeyim inşallah sabredebilirimBilmiyorum bana doktorum kesin sonuç alabilmek için regl bekle dedi test falan almadım yapmıcam bu ay sabırla beklicem
Yüzümde sivilcelerim çıkıyo çok umutlu da deilim aslındaAy ben de aynı fikirdeyim inşallah sabredebilirim
İnşallah bu ay hepimizin ayı olur doktorum çok rahatlattı beni o yüzden 14. Güne kadar hiç test vs.. yapmayacağım üzülmek istemiyorumHayırlı olsun :) aynı ilaç ve aynı tarihte iğneyi olmuşuz benim 2. Denemem inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba bende 31 aralıkta vuruldum 1-2 Ocak ilişki oldu dün adet olmam gerekiyordu olmadım gecikmem var diye düşünmüştüm benimde mi gecikme yok yani şimdiHevesini kırmak istemem ama çatlatma iğnesi regl gecikmesine neden olabiliyor benim de 2 gün geciktirdi boşu boşuna umutlandım… 25inde iğne olduysan 27sinde yumurtlama olmuştur büyük ihtimal bugün yumurtlama sonrası 14. Günün tam adet günün gecikmiş değil. Birkaç gün daha bekle bence çünkğ iğne gecikme yapıyor
İğne ya 2 3 gün öne yada geciktiriyomuş canım ama kan versen çıkar heraldeMerhaba bende 31 aralıkta vuruldum 1-2 Ocak ilişki oldu dün adet olmam gerekiyordu olmadım gecikmem var diye düşünmüştüm benimde mi gecikme yok yani şimdi
Canım havuc kaynat suyunu ıc bol bol iğneyı vuruncada çatlamayıp kiste dönüşebiliyorKizlar ben letu kullandım bu ay adetimin 5. Gününnden itibaren pazartesi son ilacımı içtim bugün kontrole gittim yumurtam gayet iyi durumda iki güne bir ilişki dedi çatlatma iğnesi vermedi bir sorun olurmu kendi catlarmi ya sorduğum halde ben vermiyorum iğne bu şekilde deneyin dedi çıktım odadan kafam karıştı yardımcı olurmusunuz ....
Oo maşallah canım süper etkı etmiş ilaç senın şansın çok yüksekCanım benim 2 adet sağda çatlamış vardı 2 tanede solda vardı
Onuda atarmısın canımbence senın ikiz bıle olma ihtımalı cok yuksek bugun hala belırgın cızgı cıkıyorsa tutmus olma ihtımalı varBende bugün dayanamadım yine yaptım silik ama belirgin silik ben dün gece regl yarım saate yakın regl ağrısı çektim dedim olucam galiba sonra geçti bugünde ara ara ağrım var göğüs ağrısı baş ağrısı var birde ara ara ateş basıyor. Bu aydan biraz daha ümitliyim
Haber edelim birbirimize inşallah güzel haberi alırızİnşallah bu ay hepimizin ayı olur doktorum çok rahatlattı beni o yüzden 14. Güne kadar hiç test vs.. yapmayacağım üzülmek istemiyorum
Ya inşallah öyledir ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama aylarcada hep negatif gördüğüm için yine olmaz diyorum bilemiyorum. İsteyen herkesin kucağı dolsun inşallahOo maşallah canım süper etkı etmiş ilaç senın şansın çok yüksek
İğneden sonra kaçıncı saatte ilişki oldu doktorunuz ne önerdi pekiYa inşallah öyledir ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama aylarcada hep negatif gördüğüm için yine olmaz diyorum bilemiyorum. İsteyen herkesin kucağı dolsun inşallah
Testim bu şekilde canım bugün 9. günümOnuda atarmısın canımbence senın ikiz bıle olma ihtımalı cok yuksek bugun hala belırgın cızgı cıkıyorsa tutmus olma ihtımalı var
Belkıde hiç sılınmeden pozıtıfe donecek testın
İlişkinın hanı saatlerde yapmiitın
Ben ilk günün gecesı
Ve 40. Saat yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?