• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

İnşallah canım rabbim bütün isteyenlere versin
Seni umutlandırmak istemem ama bende 1. gebeliğimde adetime 5 gün kala böyle lekelenmeler oldu adet olucam sandım devamı gelmedi göğüslerim çok hasastı adetimin devamı gelmeyince kan testi yapmıştım 3 haftalık hamilesin demişlerdi umuyorum seninde öyledir

Slm kizlar bende yeni geldim. Ben bu ay klomen kullandim 2 yum olusmustu 21 ve 18 mm ayin 16 sinda catlatma ignesi yaptirdim . O gunden beri surekli kasık agrım var ignenin etkisi mi bilemedim

Benim 2 gun gecikti hastaligima 3 gun kala hcg 2.0 cikti ama adetim hayatim boyunca hic bu kadar gecikmemisti o yuzden hala umutluyum benim gibi olan var mi? ☹️

Merhaba kizlaar bugun kan verdim 67 cikti sonucum cok sukurr.cumrtsi 23 cikmisti yukselir mi diye bekledm yukselmis çok sukur sonundaaa hamileyimm:anneadayı: bu ay benim de yuzum guldu Allah hepinizi guldursun
Aaa ne guzel hayirli olsun canim Allah kucagini almayi nasib etsin darasi basina

Canim haiyrli olsun saglikla kucagina al.
Sende idrar testi yaptinmi? Ben yaptim silik positif cikti fakat 4 gündür test yapiOrum yine hep silik hic koyulasmiyor cizgi :KK43:
Yaptim canim sen catlatma ignesi fln kullanmadiysan pozitf olmasa cizgi cikmaz herhalde.ben yaptim ama adetten 4 gun onceden basladm her gun yaptm koyulasti hep gitgide

Yaptim canim sen catlatma ignesi fln kullanmadiysan pozitf olmasa cizgi cikmaz herhalde.ben yaptim ama adetten 4 gun onceden basladm her gun yaptm koyulasti hep gitgide
Ben igne falan vurdurmadim dogal yolla oldu yani. Ama bende koyulasmiyor... hep syni silik 5 gündür

Back