• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Neyle ögrendin? Benim elimde bi testler var positif kan alan olmadi üstelik adam vajinal ultrasyon yapti yine görmedi erken dedi yolladi ilgilenmedi sende Gördülermi ultrasYonda? Yada sendedemi sirf positif testler var?
Ben bata 1 hafta kala erken gebelık testiyle ogrendım. Ultrasonla gormedı cunku sehr frisch. kafana bu kadar takma sana termın verdıgı tarıhte gıt kan alıcak bakıcak keseyıde gorur. O zamana kac haftalık olcaksın.

Ben bata 1 hafta kala erken gebelık testiyle ogrendım. Ultrasonla gormedı cunku sehr frisch. kafana bu kadar takma sana termın verdıgı tarıhte gıt kan alıcak bakıcak keseyıde gorur. O zamana kac haftalık olcaksın.
Sendede bendeki gibi ayni yani?
Bende lekeleme olmadi ama herkeste olmuyomus zaten. Bendede bi testler var baska yok hamile olduguma dair sanadami göremiyoz dedi doktor

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

Not: Bu ayı da hüsranla geçiren yoldaşlarım yeni batları alalım benim 8 Şubat :halay:

@EhliKumpir 8 Ocak / 4 Şubat
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak :anneadayı:
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak :anneadayı:
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
@name58 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak :anneadayı:
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak :anneadayı:
@_buhara_ 10 Ocak :anneadayı:
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak :anneadayı:
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak :anneadayı:
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
genckiz genckiz 22 Ocak
@Evening00 13 Ocak :anneadayı:
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
@Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
@Berivan01 19 Ocak
@alaar :anneadayı:
@GorTuu 8 Ocak
@Berna04 13 Ocak
@Alev1843 10 Ocak :anneadayı:
@beren20 31 Ocak
canbebekds canbebekds :anneadayı:
@Gamzemdwf 19 Ocak
@yagmur_20 19 Ocak
@Yosemitee 21 Ocak
@Globalist 16 Ocak
@ceylin-46 26 Ocak
@srplmtmtk 13 Ocak
Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 26 Ocak
@Ossgemm 20 Ocak
@pamukkksekerrr 27 Ocak
@Piraye089 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@maviucurtma33 17 Ocak
@Beysal 27 Ocak
@hiranur3419 17 Ocak
@Bigaripyolcu 23 Ocak
@gelbebicik 23 Ocak
@Cennet irmagi 5 Şubat
@nefesimsin gokce 1 Şubat
O ozlem sevran 3 Şubat
@fundiiiii 11 Şubat
@Turna1658 23 Ocak
@Emyldrm 22 Ocak
@SS2007 :anneadayı:
@yesilkubbe :anneadayı:
mavilim 23 Ocak

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

Not: Bu ayı da hüsranla geçiren yoldaşlarım yeni batları alalım benim 8 Şubat :halay:

@EhliKumpir 8 Ocak / 4 Şubat
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak :anneadayı:
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak :anneadayı:
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
@name58 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak :anneadayı:
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak :anneadayı:
@_buhara_ 10 Ocak :anneadayı:
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak :anneadayı:
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak :anneadayı:
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
genckiz genckiz 22 Ocak
@Evening00 13 Ocak :anneadayı:
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
@Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
@Berivan01 19 Ocak
@alaar :anneadayı:
@GorTuu 8 Ocak
@Berna04 13 Ocak
@Alev1843 10 Ocak :anneadayı:
@beren20 31 Ocak
canbebekds canbebekds :anneadayı:
@Gamzemdwf 19 Ocak
@yagmur_20 19 Ocak
@Yosemitee 21 Ocak
@Globalist 16 Ocak
@ceylin-46 26 Ocak
@srplmtmtk 13 Ocak
Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 26 Ocak
@Ossgemm 20 Ocak
@pamukkksekerrr 27 Ocak
@Piraye089 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@maviucurtma33 17 Ocak
@Beysal 27 Ocak
@hiranur3419 17 Ocak
@Bigaripyolcu 23 Ocak
@gelbebicik 23 Ocak
@Cennet irmagi 5 Şubat
@nefesimsin gokce 1 Şubat
O ozlem sevran 3 Şubat
@fundiiiii 11 Şubat
@Turna1658 23 Ocak
@Emyldrm 22 Ocak
@SS2007 :anneadayı:
@yesilkubbe :anneadayı:
Benimde 3 şubat ve bugün çatlatma iğnesi vurulacam inşallah çok umutluyum hamileler çoğaldı bnde bu kervana katılmak istiyorum:anneadayı::KK200::anne:

kızlar adetime bir gün kaldı 3 4 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı ama ben bir buçuk sene önce 8 haftalık hamileyim kalp atışı durduğu için aldılar meleğimi neyse üzülmek yok o zaman bile benim bir kere bile mid3m bulunmamıştır bu sabah iki kere uykudan uyandim sabah mide bulantaşıyla bide bu ay çok değişik ti adetim bittikten sonra belim kasiklarim bir başladı ağrımaya sonra bir hafta sürdü geçti sonra tekrar ağrılarım başladı ve yok e geçti şimdi de görüşlerim çok agriyo aciyo gibi hiç böyle olmamıştım ve olsun artık ya çok yoruldum bunaldım 5 yıllık doktor macerası bitsin artık inşallah

Kzlaryardiminiza. Ihtiyacm var cok acil. Hamile miyim acaba

Merhaba kızlar hep uzaktan takip ederdim sizi şimdi yazmak nasip oldu. Son adet tarihim 29 Aralık adetimin 22. Günü yani adetime bir hafta kala pembe kahve arası lekelenmem oldu 2 gun peçete ye sildikce geldi. Suan adetime 4 gun var dunden beri normal akintim var hafif. Adetim bittiğinden 22. Gününe kadar gün aşırı ilişki oldu. Bu arada hayit ekstrakti Aslan pencesi kullandım pco yum adetlerim düzenli. Hormonlarim da problem yok sukur.Acaba hayit ve Aslan pencesi kist mi yaptı yada hormonlarimi adet düzenimimi bozdu yada insallah hamilelik belirtisi mi hiç böyle olmazdı hemen bu kaç saat içinde sokulurdum

Banada yazin lutfen tecrübelerinizi merak ediyorum hem telaslaniyorum bir problemim mi var hemde acaba hamile olabilirmi yıl diye umitleniyorum

kızlar adetime bir gün kaldı 3 4 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı ama ben bir buçuk sene önce 8 haftalık hamileyim kalp atışı durduğu için aldılar meleğimi neyse üzülmek yok o zaman bile benim bir kere bile mid3m bulunmamıştır bu sabah iki kere uykudan uyandim sabah mide bulantaşıyla bide bu ay çok değişik ti adetim bittikten sonra belim kasiklarim bir başladı ağrımaya sonra bir hafta sürdü geçti sonra tekrar ağrılarım başladı ve yok e geçti şimdi de görüşlerim çok agriyo aciyo gibi hiç böyle olmamıştım ve olsun artık ya çok yoruldum bunaldım 5 yıllık doktor macerası bitsin artık inşallah
Canım inşallah hamilesindir, ama değilsen de vazgeçmek yok. Allah en kısa zamanda yavrunu sana versin canım

Merhaba kızlar hep uzaktan takip ederdim sizi şimdi yazmak nasip oldu. Son adet tarihim 29 Aralık adetimin 22. Günü yani adetime bir hafta kala pembe kahve arası lekelenmem oldu 2 gun peçete ye sildikce geldi. Suan adetime 4 gun var dunden beri normal akintim var hafif. Adetim bittiğinden 22. Gününe kadar gün aşırı ilişki oldu. Bu arada hayit ekstrakti Aslan pencesi kullandım pco yum adetlerim düzenli. Hormonlarim da problem yok sukur.Acaba hayit ve Aslan pencesi kist mi yaptı yada hormonlarimi adet düzenimimi bozdu yada insallah hamilelik belirtisi mi hiç böyle olmazdı hemen bu kaç saat içinde sokulurdum
Can'ım burda bir arkadaşında adetine 1 hafta kala kahve akıntısı oldu, şimdi hamile, inşallah senin de öyledir. Olana kadar devam, Allah yüzünü güldürsün inşallah

Acaba hayit ve Aslan pencesi kist, adet düzensizligi veya hormonlarim da dengesizlik yapmış olabilirmi oysa hepsini düzenleyen bir etkisi olduğunu biyorum leke ilk defa bu kadar erken olunca kafama takıldı panik oldum

Kızlar bata 3 gün var
canım cok sıkkın göğüs hassasiyetim falan yok valla :KK43: karnım hiç adet olcakmışım gibi şiş değildi umutlanıyordum kasıklarım belim hafif ağrıyo diye bi ara...karnımda şişme oldu zaten şimdi...bilirsiniz gereksiz bi şişlik olur adet öncesi.
Ama kendimi kandırıyorum hamile olan insan belli olur bi şekilde...
Şu göğüs olayı,ihtimali cok düşürdü.

Kızlar erken gebelik testinde ne kadar erken sonuç alınıyor bilen varsa yazın lütfen meraktan çatlıcam bat 30 ocak 7 günüm var daha

Benimde 3 gun kaldı adetime 7 gün kala 2 gün süren pembe kahve peceteye sildikce leke oldu 2 gunden beri beyaz akintim var göguslerim elleyince yanlardan aciyor. İnşallah hamileyizdir

Back