Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar selam benim ovalasyon günümü 3 gün geçti ilişkiyide bugün kan tahlili yaptırdım 0,6 çıktı sizce yükselirmi
Canım ovulasyon gunun 3 gun gectı sen kan mı verdın. En az 10-14 gun gecmesı gerekıyo kan ıcın dıye bılıyoeum

Kızlar aklıma takıldı bendekı bu lekelenme yerlesme kanamasıdırmı ki yoksa digerini dusunmek bıle ıstemıyorum

Sat 26 aralıktı
Bi hemşire demişti bana yeni bi kanamada kırmızı gelirdi allah korusun
Aynen öyle, doktorum bana da eğer taze kırmızı kan görürsen ciddidir hemen gel dedi. Çok şükür olmadı. Hiç bitmiyor dimi canım? Hamile miyim diye uğraşırken şimdi de acaba tutunur mu diye düşünüyoruz. Sonra bunları başka başka şeyler izliyor. Doğuyor yine aynı. Sanırım buna annelik diyorlar.

Rahatlattınız benı allah razı olsun :) kelebekcik

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bu benim ikinci nasipse gebeliğim olucak birseyler var gibi aradan 4 sen geçti ve inanin ilk ki gibi heyecanlıyım gerçekten şunu öğrendim insan her yaşın cahili imiş sağlıkla kucağımiza alalım Inşallah olmayanlara da tez zamanda RABBİM nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…