- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.741
Canım ovulasyon gunun 3 gun gectı sen kan mı verdın. En az 10-14 gun gecmesı gerekıyo kan ıcın dıye bılıyoeumKızlar selam benim ovalasyon günümü 3 gün geçti ilişkiyide bugün kan tahlili yaptırdım 0,6 çıktı sizce yükselirmi
Evet bozuk canım, tekrarla istersenKızlar bu testte bir anormallik var mı yoksa gerçek olabilir mi Eki Görüntüle 1941973
Henüz çok erken beta testi için ilişkiden 3 gün sonra varsada kana karışmamıştır henüzKızlar selam benim ovalasyon günümü 3 gün geçti ilişkiyide bugün kan tahlili yaptırdım 0,6 çıktı sizce yükselirmi
Amiiiiiiin bizim siperm eksikliğide var onun içinde bir kür kullandık bu aydan umutluyum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahAllah gayretini bosa cikarmasin gebeligini nasip etsin insaAllah guzelim.
Bence bozuk canım tekrarlaKızlar bu testte bir anormallik var mı yoksa gerçek olabilir mi Eki Görüntüle 1941973
Büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır canım, en son adet tarihin neydiKızlar aklıma takıldı bendekı bu lekelenme yerlesme kanamasıdırmı ki yoksa digerini dusunmek bıle ıstemıyorum
Büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır canım, en son adet tarihin neydiKızlar aklıma takıldı bendekı bu lekelenme yerlesme kanamasıdırmı ki yoksa digerini dusunmek bıle ıstemıyorum
Sat 26 aralıktıBüyük ihtimal yerleşme kanamasıdır canım, en son adet tarihin neydi
Saçmalama canım ben sana dedim ya kahverengi eski kan diye allah korusunKızlar aklıma takıldı bendekı bu lekelenme yerlesme kanamasıdırmı ki yoksa digerini dusunmek bıle ıstemıyorum
İnsallah canım. Yarın olsada hayırlısıyla gıtsem doktora.Saçmalama canım ben sana dedim ya kahverengi eski kan diye allah korusun
Bi hemşire demişti bana yeni bi kanamada kırmızı gelirdi allah korusunİnsallah canım. Yarın olsada hayırlısıyla gıtsem doktora.
Sat 26 aralıktı
Aynen öyle, doktorum bana da eğer taze kırmızı kan görürsen ciddidir hemen gel dedi. Çok şükür olmadı. Hiç bitmiyor dimi canım? Hamile miyim diye uğraşırken şimdi de acaba tutunur mu diye düşünüyoruz. Sonra bunları başka başka şeyler izliyor. Doğuyor yine aynı. Sanırım buna annelik diyorlar.Bi hemşire demişti bana yeni bi kanamada kırmızı gelirdi allah korusun
Rahatlattınız benı allah razı olsun :)Aynen öyle, doktorum bana da eğer taze kırmızı kan görürsen ciddidir hemen gel dedi. Çok şükür olmadı. Hiç bitmiyor dimi canım? Hamile miyim diye uğraşırken şimdi de acaba tutunur mu diye düşünüyoruz. Sonra bunları başka başka şeyler izliyor. Doğuyor yine aynı. Sanırım buna annelik diyorlar.
Senden de canım.. Ben ilk hamileliğimde çok paniktim ama bunda daha rahatım.. Sen de öyle ol, tadını çıkar.Rahatlattınız benı allah razı olsun :)kelebekcik
Lekelenme bır tek kafamı kurcaladı o yuzden. Rahatını fazlasıyla cıkarıcam sanırımSenden de canım.. Ben ilk hamileliğimde çok paniktim ama bunda daha rahatım.. Sen de öyle ol, tadını çıkar.
Canım hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar hamileyim
Silik çıktıysa vardır diye düşünüyorum hayırlı olsunKab testi yapmadım gerçi daha testlerde silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?