• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Arkadaşlar yerleşme kanaması hamilelik başlangıcı olduğu anlamına mi geliyor yumurtlama günüm dündü bizde değerlendirdik ama hala devam mi etmeliyiz

Merhaba kızlar:KK25: aranıza yeni katıldım. Bu benim ikinci nasipse gebeliğim olucak :nazar::KK46::KK73:birseyler var gibi :KK48:aradan 4 sen geçti ve inanin ilk ki gibi heyecanlıyım :anne:gerçekten şunu öğrendim insan her yaşın cahili imiş sağlıkla kucağımiza alalım Inşallah olmayanlara da tez zamanda RABBİM nasip etsin :anneadayı:
Amin canım, maalesef öyle. Hakkı'mızda hayırlısı..

Canım ovulasyon gunun 3 gun gectı sen kan mı verdın. En az 10-14 gun gecmesı gerekıyo kan ıcın dıye bılıyoeum

Adet söktürücü iğne yaptırmam gerekiyor ondan kan vermem gerekti. Hep değerlerim 0,01 veya 0,02 çıkardı bu 0,6 çıkınca ben bir an ümitlendim iğnemi vurdurdum varsa eğer korur demişti doktorum bakalım allahtan hayırlısı inşallah gönlüme göre olur ama hep bir yanım sıkkın korkuyorum sonuç negatif olur diye :(

Bence h

Henüz çok erken beta testi için ilişkiden 3 gün sonra varsada kana karışmamıştır henüz

Adet söktürücü iğne için kan tahlili verdim. sonuçlarım hep 0,01 veya 0,02 çıkardı bu 0,6 çıkınca bir an belki acabalar kafama yerleşti. İğnemi vurdurdum doktorum korur varsa birşey demişti. bakalım allahtan hayırlısı

Kizlar benimde bat bugun 2 gebelik testi yaptim birini 4 gun once birini dun sabah ama bisey cikmadi. Bugunde gelen giden yok olsa çıkardı heralde diyorum sizce ??? :(

Açıkcası söylemeye utanıyorum ama hamile kalmak icin hangi günler iliski olmalı bilemiyorum :KK43:
Telefonuna ovülasyon uygulaması indir...orda yazıyo ama genelde adetten 1 hafta sonra adetinede son 10 kalana kadar önemli...adet olduğun günü 1. Gün kabul et 8.10. 12.14.16. Günlere dikkat et yani böyle gün aşırı yapcan...

Ay benimde sanki 10 cocugum varda öğretiyom :KK48::KK70:

Telefonuna ovülasyon uygulaması indir...orda yazıyo ama genelde adetten 1 hafta sonra adetinede son 10 kalana kadar önemli...adet olduğun günü 1. Gün kabul et 8.10. 12.14.16. Günlere dikkat et yani böyle gün aşırı yapcan...

Ay benimde sanki 10 cocugum varda öğretiyom :KK48::KK70:
Ay cok teşekkür ederim gerçekten bana cok açıklayıcı oldu o dediğin günleri tam tutmasa da değerlendirdik ama su an adetime 12 gün var ve adet olacakmışım gibi ara ara kramplar giriyor cok da halsizlik var bu neyin nesi anlamadım ??hafif hafif karnımda sancılar var psikolojik mi bilmiyorum

Ay cok teşekkür ederim gerçekten bana cok açıklayıcı oldu o dediğin günleri tam tutmasa da değerlendirdik ama su an adetime 12 gün var ve adet olacakmışım gibi ara ara kramplar giriyor cok da halsizlik var bu neyin nesi anlamadım ??hafif hafif karnımda sancılar var psikolojik mi bilmiyorum
Canım biraz erken gibi ama inşllah güzel şeylerin habercisidir ama emriyonun oluşması ve yerleşmesi sanırım bi 10 günü bulur. Ben o kadar cok araştırdım ki döllenme konusunda doktora yapıcam yakında bilgilerime güvenebilirsin:KK70:

Canım biraz erken gibi ama inşllah güzel şeylerin habercisidir ama emriyonun oluşması ve yerleşmesi sanırım bi 10 günü bulur. Ben o kadar cok araştırdım ki döllenme konusunda doktora yapıcam yakında bilgilerime güvenebilirsin:KK70:
Yanı en kesin olarak adetimi beklemem şart .bu aralar kendimi cok dinlediğim icin her agriyi hamileliğe cekiyorum doğal olarak . Ama hiç böyle olmazdı hafif kramplar özel bölgede baskı bıçak saplanması gibi filan . Neyse bekleyip göreceğiz hayırlısı Allahtan cok teşekkür ederim cevaplarınız icin :*

Ben de bugün adetime 2 gün kala test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı herhalde silikte olsa :110: Zaten 4gundur kahverengi leke geliyor yoğun da değil günde 1 yada 2 kez

Ben de bugün adetime 2 gün kala test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı herhalde silikte olsa :110: Zaten 4gundur kahverengi leke geliyor yoğun da değil günde 1 yada 2 kez
Canım adetınden once gelırmıydı bu kahverengı akıntı?

Adetten bir gün önce yada adet günü gelirdi sonra ertesi gün çoğalır normal adetimi ve görürdüm anlamadım bu sefer ne oluyo adet sancısı gibi bişeyde yok

Back