- 19 Ocak 2017
- 80
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.761
Silik çıktıysa vardır diye düşünüyorum hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çıktıysa vardır diye düşünüyorum hayırlı olsun
Hayırlı olsunKızlar hamileyim
Amin canım, maalesef öyle. Hakkı'mızda hayırlısı..Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bu benim ikinci nasipse gebeliğim olucak birseyler var gibi aradan 4 sen geçti ve inanin ilk ki gibi heyecanlıyım gerçekten şunu öğrendim insan her yaşın cahili imiş sağlıkla kucağımiza alalım Inşallah olmayanlara da tez zamanda RABBİM nasip etsin
Canım ovulasyon gunun 3 gun gectı sen kan mı verdın. En az 10-14 gun gecmesı gerekıyo kan ıcın dıye bılıyoeum
Bence h
Henüz çok erken beta testi için ilişkiden 3 gün sonra varsada kana karışmamıştır henüz
Aradan zaman Gecincedemi çıkmadıKizlar benimde bat bugun 2 gebelik testi yaptim birini 4 gun once birini dun sabah ama bisey cikmadi. Bugunde gelen giden yok olsa çıkardı heralde diyorum sizce ???
Telefonuna ovülasyon uygulaması indir...orda yazıyo ama genelde adetten 1 hafta sonra adetinede son 10 kalana kadar önemli...adet olduğun günü 1. Gün kabul et 8.10. 12.14.16. Günlere dikkat et yani böyle gün aşırı yapcan...Açıkcası söylemeye utanıyorum ama hamile kalmak icin hangi günler iliski olmalı bilemiyorum
Evet canım şuan en iyi ihtimal geç döllenme onun dışında çıkardıKizlar benimde bat bugun 2 gebelik testi yaptim birini 4 gun once birini dun sabah ama bisey cikmadi. Bugunde gelen giden yok olsa çıkardı heralde diyorum sizce ???
Ay cok teşekkür ederim gerçekten bana cok açıklayıcı oldu o dediğin günleri tam tutmasa da değerlendirdik ama su an adetime 12 gün var ve adet olacakmışım gibi ara ara kramplar giriyor cok da halsizlik var bu neyin nesi anlamadım ??hafif hafif karnımda sancılar var psikolojik mi bilmiyorumTelefonuna ovülasyon uygulaması indir...orda yazıyo ama genelde adetten 1 hafta sonra adetinede son 10 kalana kadar önemli...adet olduğun günü 1. Gün kabul et 8.10. 12.14.16. Günlere dikkat et yani böyle gün aşırı yapcan...
Ay benimde sanki 10 cocugum varda öğretiyom
Canım biraz erken gibi ama inşllah güzel şeylerin habercisidir ama emriyonun oluşması ve yerleşmesi sanırım bi 10 günü bulur. Ben o kadar cok araştırdım ki döllenme konusunda doktora yapıcam yakında bilgilerime güvenebilirsinAy cok teşekkür ederim gerçekten bana cok açıklayıcı oldu o dediğin günleri tam tutmasa da değerlendirdik ama su an adetime 12 gün var ve adet olacakmışım gibi ara ara kramplar giriyor cok da halsizlik var bu neyin nesi anlamadım ??hafif hafif karnımda sancılar var psikolojik mi bilmiyorum
Yanı en kesin olarak adetimi beklemem şart .bu aralar kendimi cok dinlediğim icin her agriyi hamileliğe cekiyorum doğal olarak . Ama hiç böyle olmazdı hafif kramplar özel bölgede baskı bıçak saplanması gibi filan . Neyse bekleyip göreceğiz hayırlısı Allahtan cok teşekkür ederim cevaplarınız icin :*Canım biraz erken gibi ama inşllah güzel şeylerin habercisidir ama emriyonun oluşması ve yerleşmesi sanırım bi 10 günü bulur. Ben o kadar cok araştırdım ki döllenme konusunda doktora yapıcam yakında bilgilerime güvenebilirsin
Malesef zaten geldi kirmizilarAradan zaman Gecincedemi çıkmadı
Canım adetınden once gelırmıydı bu kahverengı akıntı?Ben de bugün adetime 2 gün kala test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı herhalde silikte olsa Zaten 4gundur kahverengi leke geliyor yoğun da değil günde 1 yada 2 kez