• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Hamile arkadaşlar hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah

Ben de cumartesi yumurta kontrolüne gitmiştim ama 3,5 cm kistim olmuş ama yumurtam gelişmemiş ne yazik ki doktor belki gelişir diye gün aşırı ilişki dedi. Ovulasyon testiyle takip ediyorum ama hic koyu çizgiyi yakalayamadim. Bu ay hamilelik hayal gibi bana tabi Allahtan ümit kesilmez.

Kizlar günaydın.sağlık ocagina gittim kan verdim.dr en az 10 gun gecmesi lazim dedi.en az 10 diyor kan da bile negatif cikabilir dedi.ama bu hamilelik olmafogi anlamina gelmez dedi.ben evde test yaptım.2 3 dakika icinde 2.cizgiyi gordum dedim.21 aralık sat dedim. Ozaman 10 gun ekle dedi 31.sen ozaman 2 haftalık hamile gozukuyorsun dedi.otomatik hesap.gore sat 21 aralik girince 4 haftalık gözüküyor.neyse kafam karıştı.hayırlısı ile yarın ogleden sonra ogrencem.insallah guzel haberle dönerim size canlar

Kizlar günaydın.sağlık ocagina gittim kan verdim.dr en az 10 gun gecmesi lazim dedi.en az 10 diyor kan da bile negatif cikabilir dedi.ama bu hamilelik olmafogi anlamina gelmez dedi.ben evde test yaptım.2 3 dakika icinde 2.cizgiyi gordum dedim.21 aralık sat dedim. Ozaman 10 gun ekle dedi 31.sen ozaman 2 haftalık hamile gozukuyorsun dedi.otomatik hesap.gore sat 21 aralik girince 4 haftalık gözüküyor.neyse kafam karıştı.hayırlısı ile yarın ogleden sonra ogrencem.insallah guzel haberle dönerim size canlar
Gözün aydın canım inşallah iyi olur her şey sağlıklı bir hamilelik geçirirsin merak etme ❤❤

Kızlar sabah idrar testi yaptim negatif çıktı adet günüm dündü artık umudum kalmadı bugün adet olurum çok Üzgünüm neden olmuyor anlamıyorum doktora gideceğim. Testler için adetliyken mi gitmek lazım
Hakkında hayırlısı canım, ben hormon testlerini adetin 2-3. Gününde yaptırmıştım. İstersen sen de öyle yap

Ayni belirtiler bende de var yaa anlamadim gitti battan 1 hafta once başladı. Şimdi 2 gun var bata heralde enfeksiyon bide arada kasinti oluyomu canım sende de ,
Vücudumda oluyo alerji olmuşum gibi anlam veremedim hatta...ama (orda) olmuyo :) enfeksiyon için soruyosan.dün gece sabaha kadar idrarımı tutmuşum gibi kasıklarım ağrıdı. Anlamadım bu işi :(

Kızlarr adet olmam gereken gün bugün..hamileliğimi çabuk öğrendiğim için dün doktora gittim..kese görünmedi an da doktor çok erken zaten dedi..siz ne zaman gördünüz keseyi? Gerçekten erkenmi gitmişim sizce ?

Kızlarr adet olmam gereken gün bugün..hamileliğimi çabuk öğrendiğim için dün doktora gittim..kese görünmedi an da doktor çok erken zaten dedi..siz ne zaman gördünüz keseyi? Gerçekten erkenmi gitmişim sizce ?
Kac haftalık oluyosun canım suan? 5+1 di ben gordugumde.

Bende sabırsızlıkla bekliyorum ama sanki adet olacakmışım gibi bir his var içimde :110: 22 Ocak bat günler geçmiyor sanki Allahım en hayırlısını versin inşallah hepimize

Benim batta 21 ocak ayni adet olacakmış gibi sancilarim var galiba adet olacam ama hiç olmak istemiyorum :KK43:

Back