Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Rabbimin izniyle inşlh düşük olmaz benim düştüğümde yükselmedi hatta değeri düştü ama senin sonucun gibi yüksek değildi inşlh birşey olmaz yükselir yat dinlen progestan yada doktorun verdiği ilaçları aksatma inşlh birşey olmaz

aranıza bende yeni katıldım arkadaşlar 2. bebek istiyoruz 8 aydır düzensiz adetm var daha dgrusu gelmeyen adet . yumurtalıklarda tembellik var gecen ay sadece klomen verdi doktorum 12. de kldı. bu ay klomen artı estrofem verdi buyuk gelişn yumurtan cok guzel dedi ovitrella verdi yarın vurulmam lazım.

Hadi inşallah Can'ım, yavruna kardeş olsun.

Insallah amin canm allah herkesn gonlune gorr verdin bugun sbah catlatma igne mi attrdm bkalim artik

slm bende ilk hamileliğimde öyle olmuşrum göğüs ucumdan sarı su geldi ve ağrılar vardı 5 sene bekledim hamilelik için olmadı göğüs için gittim 5 sene sonra hamile olduğumu öğrendim
Sarı şu gelmesi prolaktin hormonu yüksek olduğu için olabilirdi.baktirmismiydin o zaman prolaktine

Kızlar yardım lütfen kloment kullananlar bu ilaç adeti geciktiriyormu adete 3 gün kala beta yaptım 2 yani negatifti ama adetim gecikti klomentten olabilirmi

Çoğu internet sitesinde 8 günden sonra iğnenin etkisi geçer diyor 10. Gün belli oluyormuş acaba dogrumu ondan sordum beklemek çok zorrrrr
Ignenin etkisinin gecmesi genelde bunyeye gore değişiyor forumda bazi arkadaslar atıyorum 13. gün pozitif görüp ardindan adet oldular ama dedigim gibi sende boyle bisey olmayabilir de doktorun ne dedi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…