Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kiz lar bn hala adet olmadım adetim 25 günde bir kurulu saat gibidir bugün tam 31 gün oldu çatlatma iğnesinin 17. Günü bugün iğnenin 11.gunu test yaptırdım 0.286 çıktı bu neyin nesi anlamadım negatif çıkıp sonra yükselme şansı varmı ki kan testinin üstünden nerdeyse 1 hafta geçmiş

Canım testi tekrarla varsa az da olsa yükselmiştir

kızlar bende bu ay gebeymısım ıdrar testı pozıtıf cıkdı ama baska sıkıntım var ıdrar yolumda galıba enfeksıyon var bugun oldu kanama gellıo ıdrarımda esımde yanımda olmadıgından gıdemedım sbah gıdıcem doktora komsum maydonoz suyu kaynattı getırdı azcık ıcdım bundan bır su bardagı netten bakarken maydonozun dusuk yapdırdıgını okudum korkmalımıyım sızce gecen ay kımyasal gebelıgım oldu bu ayda boyle oldu ıcım huzursuzlandı zaten kuruntuluyum

Niye maydanoz suyu içirdi anlamadım maydonozun gebelikte zararlı olduğunu söyler herkes inşallah kötü birsey olmaz

Niye maydanoz suyu içirdi anlamadım maydonozun gebelikte zararlı olduğunu söyler herkes inşallah kötü birsey olmaz
Hamile oldugundan haberi yok komsunun sanirim idrar yollarini temizlemek icin maydonoz suyu kaynatmis muhtemelen... kotu olmus ben dun yedigim durumun icinde maydonoz oldugunu gordum yarisini yemedim zararli diye kizcagiz baya baya maydonoz suyu icmis. İnsallah olmaz bisey

Canım geçmiş olsun öyle herkesin dediğini yapmicaksın her adımında iki kere düşünüp hareket etmen lazım. Kontrole gittikten sonra bize de haber ver canım bişi yoktur inşallah

Kiz lar hamile deilim dun kanda baktırdim 0.1 yani negatif doktor ultrasonla baktı yumurtam çatlamamış dedi kist olabilir dedi bugün tam adetim 7 gün gecikti bugün de deişik bi akinti geldi benden yumurta akı gibi uzayan berrak renk sonra silikon gibi katı geldi ne olabilir acaba böyle biseyi yaşayan varmi

Canım yumurtan çatlıyor olabilir dediğin belirtiler yumurta catlama belirtisi gibi geldi bana

Canım yumurtan çatlıyor olabilir dediğin belirtiler yumurta catlama belirtisi gibi geldi bana

Kizlar gittim doktora doktor sistit oldugunu soyledi gebelikde biraz riskli dedi beta kontrolu istedi iki gnde bi yine beta dusuk dedi gecen ay kimyasal gebelik yasadgimi soyleyincede duraksadi maydonoz suyu icdimi soyelyince kizdi antibiyotik kullanman lazim dedi folik asit antibiyotik prestegn icin bi ilac verdi morlm baya bzldu esim asker heran gelemiyr iki ayda iki gbligmde sorun var insallah rabbim korur ona bsy olmaz tek maydonz dgl nane ve sicak dusda yasak istirat et ve bol su ic dedi annem gelcek yanima yalnz olunca hersy daha zor

İnternetten ogrenmeye calışıyorum herseyi yeni evliyim tecrubesizim
Canım geçmiş olsun öyle herkesin dediğini yapmicaksın her adımında iki kere düşünüp hareket etmen lazım. Kontrole gittikten sonra bize de haber ver canım bişi yoktur inşallah
İnsallah bisey olmaz yeni evliyim tecrubesizim yalnizim ilk defa bunlar geliyor basima iki ayda resmen eridim esimede anlatamiyorum gorevde uzulmesin diye rabbim yardimcim olsum kimseyi bu druma dusrmesn

Riskli gebelik dendi yine canim sistitde varmis korkuyorum cok ilaclari kullandim srkli dinleniyorm

Ha bu arada bugun hastahanede bir teyzeyle konusduk bana dediki benim kizmda sen gibi uc gebeligide sorunludu ikisini kaybetti ucuncusunde dusuk riski vardi kanamasi vardi bi hoca yusuf suresini kucultup boynuna asmasini soylemis biz yapdik sukur kanama oldugu halde dusmedi yusuf suresini cikdisini aldim ayetel kursiyle cevsenin icine koydum takdim boynuma sizce dogru olabilirmi

kızlar sanırım az önce yumurtam yada yumurtalarim çatladı sizce hemen mu değerlendirsek yoksa sabaha karşı mı değerlendirsek eşimin hareket hızı yavaş. biraz o yüzden emin olaradım lütfen bana bi akıl verin

benim bir s3ne önce adetim demek 10 gün gettikten sonra çatlamış yani geç döllenme olmuştu hamile kalmıştım hemen hemen 25 gün sonra ögrenmiştim hamile olduğumu yani olabilir diye düşünüyorum yinede ümit vermek gibi olmasın da

jel gibi şeffaf uzayan akinti geldi bide kasaklarım çok aşırı agridi şişti belimde çok agridi bide ilaç kullanmıştım ya femara yumurta takibi yapıyor doktor dün o akinti dan sonra ağrı falan kalmadı

kızlar düşüğüm başladı bebek tutunamamıs kanamam geldı gıttı tutunamamıs gebelık sonlandırıyor ıkı gunde duzenlı betaya gel dedı ıgne vurdu gonderdı moralım nasıl bozuldu ık ayda ıkı bebegımıde kaybettım rabbım kımseye vermesın bu acıyı

Canım şimdi bnmde öyle olmuş olabilirmi hiç adet belirtisi yok adet takvimime göre 10 normal adetime göre 5 gün geçti kist var ama tamda kist diyemem dedi doktor bel gibi akinti geldi iki gün bende değerlendiriyorum bu günleri hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…