- 15 Ocak 2017
- 47
- 27
- 3
- 39
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #2.081
Canım testi tekrarla varsa az da olsa yükselmiştirKiz lar bn hala adet olmadım adetim 25 günde bir kurulu saat gibidir bugün tam 31 gün oldu çatlatma iğnesinin 17. Günü bugün iğnenin 11.gunu test yaptırdım 0.286 çıktı bu neyin nesi anlamadım negatif çıkıp sonra yükselme şansı varmı ki kan testinin üstünden nerdeyse 1 hafta geçmiş
Niye maydanoz suyu içirdi anlamadım maydonozun gebelikte zararlı olduğunu söyler herkes inşallah kötü birsey olmazkızlar bende bu ay gebeymısım ıdrar testı pozıtıf cıkdı ama baska sıkıntım var ıdrar yolumda galıba enfeksıyon var bugun oldu kanama gellıo ıdrarımda esımde yanımda olmadıgından gıdemedım sbah gıdıcem doktora komsum maydonoz suyu kaynattı getırdı azcık ıcdım bundan bır su bardagı netten bakarken maydonozun dusuk yapdırdıgını okudum korkmalımıyım sızce gecen ay kımyasal gebelıgım oldu bu ayda boyle oldu ıcım huzursuzlandı zaten kuruntuluyum
Hamile oldugundan haberi yok komsunun sanirim idrar yollarini temizlemek icin maydonoz suyu kaynatmis muhtemelen... kotu olmus ben dun yedigim durumun icinde maydonoz oldugunu gordum yarisini yemedim zararli diye kizcagiz baya baya maydonoz suyu icmis. İnsallah olmaz biseyNiye maydanoz suyu içirdi anlamadım maydonozun gebelikte zararlı olduğunu söyler herkes inşallah kötü birsey olmaz
Canım geçmiş olsun öyle herkesin dediğini yapmicaksın her adımında iki kere düşünüp hareket etmen lazım. Kontrole gittikten sonra bize de haber ver canım bişi yoktur inşallahkızlar bende bu ay gebeymısım ıdrar testı pozıtıf cıkdı ama baska sıkıntım var ıdrar yolumda galıba enfeksıyon var bugun oldu kanama gellıo ıdrarımda esımde yanımda olmadıgından gıdemedım sbah gıdıcem doktora komsum maydonoz suyu kaynattı getırdı azcık ıcdım bundan bır su bardagı netten bakarken maydonozun dusuk yapdırdıgını okudum korkmalımıyım sızce gecen ay kımyasal gebelıgım oldu bu ayda boyle oldu ıcım huzursuzlandı zaten kuruntuluyum
Canım yumurtan çatlıyor olabilir dediğin belirtiler yumurta catlama belirtisi gibi geldi banaKiz lar hamile deilim dun kanda baktırdim 0.1 yani negatif doktor ultrasonla baktı yumurtam çatlamamış dedi kist olabilir dedi bugün tam adetim 7 gün gecikti bugün de deişik bi akinti geldi benden yumurta akı gibi uzayan berrak renk sonra silikon gibi katı geldi ne olabilir acaba böyle biseyi yaşayan varmi
Canım yumurtan çatlıyor olabilir dediğin belirtiler yumurta catlama belirtisi gibi geldi banaKiz lar hamile deilim dun kanda baktırdim 0.1 yani negatif doktor ultrasonla baktı yumurtam çatlamamış dedi kist olabilir dedi bugün tam adetim 7 gün gecikti bugün de deişik bi akinti geldi benden yumurta akı gibi uzayan berrak renk sonra silikon gibi katı geldi ne olabilir acaba böyle biseyi yaşayan varmi
İnsallah bisey olmaz yeni evliyim tecrubesizim yalnizim ilk defa bunlar geliyor basima iki ayda resmen eridim esimede anlatamiyorum gorevde uzulmesin diye rabbim yardimcim olsum kimseyi bu druma dusrmesnCanım geçmiş olsun öyle herkesin dediğini yapmicaksın her adımında iki kere düşünüp hareket etmen lazım. Kontrole gittikten sonra bize de haber ver canım bişi yoktur inşallah
Riskli gebelik dendi yine canim sistitde varmis korkuyorum cok ilaclari kullandim srkli dinleniyormCanım geçmiş olsun öyle herkesin dediğini yapmicaksın her adımında iki kere düşünüp hareket etmen lazım. Kontrole gittikten sonra bize de haber ver canım bişi yoktur inşallah
Adetim çok geçti ama catlarmiki bugün tam 8 gün olduCanım yumurtan çatlıyor olabilir dediğin belirtiler yumurta catlama belirtisi gibi geldi bana
Nasıl anladın Can'ım çatladığınıkızlar sanırım az önce yumurtam yada yumurtalarim çatladı sizce hemen mu değerlendirsek yoksa sabaha karşı mı değerlendirsek eşimin hareket hızı yavaş. biraz o yüzden emin olaradım lütfen bana bi akıl verin
Canım şimdi bnmde öyle olmuş olabilirmi hiç adet belirtisi yok adet takvimime göre 10 normal adetime göre 5 gün geçti kist var ama tamda kist diyemem dedi doktor bel gibi akinti geldi iki gün bende değerlendiriyorum bu günleri hayirlisibenim bir s3ne önce adetim demek 10 gün gettikten sonra çatlamış yani geç döllenme olmuştu hamile kalmıştım hemen hemen 25 gün sonra ögrenmiştim hamile olduğumu yani olabilir diye düşünüyorum yinede ümit vermek gibi olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?