• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kizlar bir sorum var
2 haftada erken adet goren varmi
Bir sonraki ayda normalden daha ileri bir tarihtemi adet oldunuz?
Dongunnuz nasil oluyo
Erken adet gordukten sonra?

Kizlar bir sorum var
2 haftada erken adet goren varmi
Bir sonraki ayda normalden daha ileri bir tarihtemi adet oldunuz?
Dongunnuz nasil oluyo
Erken adet gordukten sonra?
Şöyle söylim ben 26 günde bir adet görüyorum erken olmak hayatımda 2 kez başıma geldi bu ay 2 haftada oldum diyelim bir sonraki adet tarihi tekrar 26gün sonra oluyor eski adet döngüsüne göre devam ediyor tabi bu bende böyle oldu sende nasil olur bilemem

Şöyle söylim ben 26 günde bir adet görüyorum erken olmak hayatımda 2 kez başıma geldi bu ay 2 haftada oldum diyelim bir sonraki adet tarihi tekrar 26gün sonra oluyor eski adet döngüsüne göre devam ediyor tabi bu bende böyle oldu sende nasil olur bilemem

Anladim canim
Peki sende o erken adet gorme doneminde extrem bir durum olmusmuydu? Neden olduguna dair bir fikrinvarmiydi?
Doktora gidecigim gunu hesaplamaya calisiyorum tüp icin oyle hesaplayayim o zaman.benimde 26

kızlar boyle bırsey basına gelen varmı acaba ben aralık 8 en son adet tarıhımdı 21 aralıkda ilişkı oldu ve sonrasında ılk gnden ıtıbaren ben hamıle oldugumu hıssettım sag kasıgımda agrı batmalar oluyordu ve ıcımde bılye ggezıyor gıbı gelıyordu kan testı yapdırdım beklenen adet tarıhınden once 0.100 negatıf cıkdı adetım 8 gun gecıkınce bırdaha beta testı yapdırdım 85.3 cıkdı gebesınız dendı degerınız cok dusuk ıkı gun sonra test tekrarlancak dedı ıkı gun sonra 56.8 cıkınca kımyasal dendı ve 12 ocakda kanamam basladı dusdu kanamam 17 de bıttı normalde gebe kalmasam adet tarıhım hıc aksamazdı duzenlıydı ve ayın 21. gunu yumurtlama gunum du ocak 19 20 21 ılıskı oldu ve 14 gun gecdı hafıf kasık agrım oluyor yıne mıgde bulantım oluyor hafıf hafıf hamıleyım dıye hıssedıyorum ama bunun olma olasılıgı varmıdır test yapdırmakdan da cok korkuyorum esımde en son kı kımyasal gebelıkden dolayı cok uzgun atlatamadı hala guclu dursada cok agladı benle sımdı onada bu yaadıklarımı soyleyemıyorum umıtlenmesını ıstemıyorum ama bu durum olablırmı bu durumu yasayanlar varmı

ben de aralıkta aşılama yaptırmıştım tutmadı. ve aralıkın 27sinde adet oldum. şimdi 5 haftalık hamileyim..;) kendiliğinden verdi Rabbim şükürler olsun ki :) ki o cak ayı için illa ki hamile olacağım diyodum ve oldu :)

ben de aralıkta aşılama yaptırmıştım tutmadı. ve aralıkın 27sinde adet oldum. şimdi 5 haftalık hamileyim..:KK66: kendiliğinden verdi Rabbim şükürler olsun ki :) ki o cak ayı için illa ki hamile olacağım diyodum ve oldu :)
Hayırlı olsun canım rabbim bize de verir mi acaba

ben de aralıkta aşılama yaptırmıştım tutmadı. ve aralıkın 27sinde adet oldum. şimdi 5 haftalık hamileyim..:KK66: kendiliğinden verdi Rabbim şükürler olsun ki :) ki o cak ayı için illa ki hamile olacağım diyodum ve oldu :)
Hayırlı olsun canım rabbim ol dedimi olur inşlh vizede ol der ger hangi klomen felan kullandınmı peki aşilamdan sonra

Anladim canim
Peki sende o erken adet gorme doneminde extrem bir durum olmusmuydu? Neden olduguna dair bir fikrinvarmiydi?
Doktora gidecigim gunu hesaplamaya calisiyorum tüp icin oyle hesaplayayim o zaman.benimde 26
Yok ekstra bir durum olmamıştı ben çok üzüldüğümde hemen adet görüyorum cenaze durumlarında falan canım sen bir sonraki 26 gün için hesabını yap bence canım

Bi dahaki aya inşallah canım valla bulduklarını bizimle de paylaş tatlım malum ihtiyacımız var :deli:
Canim gecen ay kurlerden bahsetmistim. Bugun cift cizgiyi gordum cok sukur. Kullandiklarim ise yaradi Rabbim nasip etti cok sukur. Sonucu haber vereyim belki yardimci olurum diye yazayim dedim. Esime bi hafta boyunca sabah aksam keciboynuzu kaynattim. Sonra sadece aksamlari icirdim. Ben de ari sutu-bal-polen-propolis krisimindan sabah aksam yedim. Eczanelerde satiliyor.
Insallah yarin kan testi de yaptiracam. Guzel olur umarim hersey :KK36:

Hayırlı olsun canım rabbim bize de verir mi acaba
canım tabiiki verir. hiç böyle düşnme. umutsuzluğa kapılma sakın.ben aşılama yaptırdım ve 17 gün sonra adet oldum dedimki olsun demek hayırlı değil. tekrar ikinci adetimi olduğumda tüp bebek yaptırmaya gidiyoum kesn dedim. eşimle araştırmaya başlamıştık. ve bu ay akrabalarımın düğünü verdi.kendimi o düğünlere verdim. ev temzliği vs. hep uğraştım. ama adet olmayı bekliyodum ve olmadım çok şükr kendiliğnden tuttu. rabbimden neyi istersen veriyor er ya da geç vakit saat dolması lazımmış buna bi kez daha inandm şükürler olsunnn

Hayırlı olsun canım rabbim ol dedimi olur inşlh vizede ol der ger hangi klomen felan kullandınmı peki aşilamdan sonra
tabikii canım resmen Rabbimin mucizesi ve o demeden yaprak bile düşmüyor. şükürler olsun ki daha çok sınamadı bekletmedi. ben aşılamadan sora hiç bi ilaç kullanmadım. sadece bu ay 10 gün progestan içtim ve nsülini düzenleyici matofin kullandm. ve şükürler olsun nasip etti bizede bebek sahibi olmayı.inş sağ salim kucağıma almak bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip olsun

ben ilk defa bu ay kafama takmadım ve unuttum. tuttu mu tutmadı mı oldu mu olmadı mı aha adetım gecikti diye diye kendimi yedim bitirdim. ve bu işin sırrı da kesinlikle stres yapmamak benden söylemesi.yatmakla da ilgisi yok. buay bütün evin ağır işlerini yaptım ve düğünmz vardı bigüzel hopladm zıpladım. rabbim nasp ederse her şekilde nasip ediyor.

Allsh kucağına almayı nasip etsin canım, gözün aydın

canım tabiiki verir. hiç böyle düşnme. umutsuzluğa kapılma sakın.ben aşılama yaptırdım ve 17 gün sonra adet oldum dedimki olsun demek hayırlı değil. tekrar ikinci adetimi olduğumda tüp bebek yaptırmaya gidiyoum kesn dedim. eşimle araştırmaya başlamıştık. ve bu ay akrabalarımın düğünü verdi.kendimi o düğünlere verdim. ev temzliği vs. hep uğraştım. ama adet olmayı bekliyodum ve olmadım çok şükr kendiliğnden tuttu. rabbimden neyi istersen veriyor er ya da geç vakit saat dolması lazımmış buna bi kez daha inandm şükürler olsunnn
Kafama takmadan yapamıyorum canim o yuzden hemen umutsuzluga kapılıyorum ve kendimi toparlamam uzun sürüyor rabbim sabrini versin beklirim zamanini inşallah gelir benim bebegim de

Kafama takmadan yapamıyorum canim o yuzden hemen umutsuzluga kapılıyorum ve kendimi toparlamam uzun sürüyor rabbim sabrini versin beklirim zamanini inşallah gelir benim bebegim de
haklısın kafaya takmamak elde değil. çeken biliyor. çok iyi anlıyorum seni. ve ben ilk defa kafaya takmadığım ay da gebe kaldım. bi an da 24 ay da neler çektiğimi unutturdu Rabbim inşallah sana da nasip olsun hayırlısıyla tez zamanda...

haklısın kafaya takmamak elde değil. çeken biliyor. çok iyi anlıyorum seni. ve ben ilk defa kafaya takmadığım ay da gebe kaldım. bi an da 24 ay da neler çektiğimi unutturdu Rabbim inşallah sana da nasip olsun hayırlısıyla tez zamanda...
Amin canim inşallah dua et benim icin

Canim gecen ay kurlerden bahsetmistim. Bugun cift cizgiyi gordum cok sukur. Kullandiklarim ise yaradi Rabbim nasip etti cok sukur. Sonucu haber vereyim belki yardimci olurum diye yazayim dedim. Esime bi hafta boyunca sabah aksam keciboynuzu kaynattim. Sonra sadece aksamlari icirdim. Ben de ari sutu-bal-polen-propolis krisimindan sabah aksam yedim. Eczanelerde satiliyor.
Insallah yarin kan testi de yaptiracam. Guzel olur umarim hersey :KK36:
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Keçi boynuzunu ve diğer karışımı da araştıracam canım. Kan testi sonucunu da bizimle paylaş :anneadayı::KK200:

Back