- 15 Ocak 2017
- 47
- 27
- 3
- 39
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #2.061
Canım doktorum adetin geçerse gel dediIgnenin etkisinin gecmesi genelde bunyeye gore değişiyor forumda bazi arkadaslar atıyorum 13. gün pozitif görüp ardindan adet oldular ama dedigim gibi sende boyle bisey olmayabilir de doktorun ne dedi bu konuda
O zaman net bir sonuç elde etmek için 14. gün yap bence canimCanım doktorum adetin geçerse gel dedi
Şöyle söylim ben 26 günde bir adet görüyorum erken olmak hayatımda 2 kez başıma geldi bu ay 2 haftada oldum diyelim bir sonraki adet tarihi tekrar 26gün sonra oluyor eski adet döngüsüne göre devam ediyor tabi bu bende böyle oldu sende nasil olur bilememKizlar bir sorum var
2 haftada erken adet goren varmi
Bir sonraki ayda normalden daha ileri bir tarihtemi adet oldunuz?
Dongunnuz nasil oluyo
Erken adet gordukten sonra?
Şöyle söylim ben 26 günde bir adet görüyorum erken olmak hayatımda 2 kez başıma geldi bu ay 2 haftada oldum diyelim bir sonraki adet tarihi tekrar 26gün sonra oluyor eski adet döngüsüne göre devam ediyor tabi bu bende böyle oldu sende nasil olur bilemem
Hayırlı olsun canım rabbim bize de verir mi acababen de aralıkta aşılama yaptırmıştım tutmadı. ve aralıkın 27sinde adet oldum. şimdi 5 haftalık hamileyim..kendiliğinden verdi Rabbim şükürler olsun ki :) ki o cak ayı için illa ki hamile olacağım diyodum ve oldu :)
Hayırlı olsun canım rabbim ol dedimi olur inşlh vizede ol der ger hangi klomen felan kullandınmı peki aşilamdan sonraben de aralıkta aşılama yaptırmıştım tutmadı. ve aralıkın 27sinde adet oldum. şimdi 5 haftalık hamileyim..kendiliğinden verdi Rabbim şükürler olsun ki :) ki o cak ayı için illa ki hamile olacağım diyodum ve oldu :)
Yok ekstra bir durum olmamıştı ben çok üzüldüğümde hemen adet görüyorum cenaze durumlarında falan canım sen bir sonraki 26 gün için hesabını yap bence canımAnladim canim
Peki sende o erken adet gorme doneminde extrem bir durum olmusmuydu? Neden olduguna dair bir fikrinvarmiydi?
Doktora gidecigim gunu hesaplamaya calisiyorum tüp icin oyle hesaplayayim o zaman.benimde 26
Canim gecen ay kurlerden bahsetmistim. Bugun cift cizgiyi gordum cok sukur. Kullandiklarim ise yaradi Rabbim nasip etti cok sukur. Sonucu haber vereyim belki yardimci olurum diye yazayim dedim. Esime bi hafta boyunca sabah aksam keciboynuzu kaynattim. Sonra sadece aksamlari icirdim. Ben de ari sutu-bal-polen-propolis krisimindan sabah aksam yedim. Eczanelerde satiliyor.Bi dahaki aya inşallah canım valla bulduklarını bizimle de paylaş tatlım malum ihtiyacımız var
canım tabiiki verir. hiç böyle düşnme. umutsuzluğa kapılma sakın.ben aşılama yaptırdım ve 17 gün sonra adet oldum dedimki olsun demek hayırlı değil. tekrar ikinci adetimi olduğumda tüp bebek yaptırmaya gidiyoum kesn dedim. eşimle araştırmaya başlamıştık. ve bu ay akrabalarımın düğünü verdi.kendimi o düğünlere verdim. ev temzliği vs. hep uğraştım. ama adet olmayı bekliyodum ve olmadım çok şükr kendiliğnden tuttu. rabbimden neyi istersen veriyor er ya da geç vakit saat dolması lazımmış buna bi kez daha inandm şükürler olsunnnHayırlı olsun canım rabbim bize de verir mi acaba
tabikii canım resmen Rabbimin mucizesi ve o demeden yaprak bile düşmüyor. şükürler olsun ki daha çok sınamadı bekletmedi. ben aşılamadan sora hiç bi ilaç kullanmadım. sadece bu ay 10 gün progestan içtim ve nsülini düzenleyici matofin kullandm. ve şükürler olsun nasip etti bizede bebek sahibi olmayı.inş sağ salim kucağıma almak bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip olsunHayırlı olsun canım rabbim ol dedimi olur inşlh vizede ol der ger hangi klomen felan kullandınmı peki aşilamdan sonra
Allsh kucağına almayı nasip etsin canım, gözün aydınben de aralıkta aşılama yaptırmıştım tutmadı. ve aralıkın 27sinde adet oldum. şimdi 5 haftalık hamileyim..kendiliğinden verdi Rabbim şükürler olsun ki :) ki o cak ayı için illa ki hamile olacağım diyodum ve oldu :)
Kafama takmadan yapamıyorum canim o yuzden hemen umutsuzluga kapılıyorum ve kendimi toparlamam uzun sürüyor rabbim sabrini versin beklirim zamanini inşallah gelir benim bebegim decanım tabiiki verir. hiç böyle düşnme. umutsuzluğa kapılma sakın.ben aşılama yaptırdım ve 17 gün sonra adet oldum dedimki olsun demek hayırlı değil. tekrar ikinci adetimi olduğumda tüp bebek yaptırmaya gidiyoum kesn dedim. eşimle araştırmaya başlamıştık. ve bu ay akrabalarımın düğünü verdi.kendimi o düğünlere verdim. ev temzliği vs. hep uğraştım. ama adet olmayı bekliyodum ve olmadım çok şükr kendiliğnden tuttu. rabbimden neyi istersen veriyor er ya da geç vakit saat dolması lazımmış buna bi kez daha inandm şükürler olsunnn
haklısın kafaya takmamak elde değil. çeken biliyor. çok iyi anlıyorum seni. ve ben ilk defa kafaya takmadığım ay da gebe kaldım. bi an da 24 ay da neler çektiğimi unutturdu Rabbim inşallah sana da nasip olsun hayırlısıyla tez zamanda...Kafama takmadan yapamıyorum canim o yuzden hemen umutsuzluga kapılıyorum ve kendimi toparlamam uzun sürüyor rabbim sabrini versin beklirim zamanini inşallah gelir benim bebegim de
Amin canim inşallah dua et benim icinhaklısın kafaya takmamak elde değil. çeken biliyor. çok iyi anlıyorum seni. ve ben ilk defa kafaya takmadığım ay da gebe kaldım. bi an da 24 ay da neler çektiğimi unutturdu Rabbim inşallah sana da nasip olsun hayırlısıyla tez zamanda...
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Keçi boynuzunu ve diğer karışımı da araştıracam canım. Kan testi sonucunu da bizimle paylaşCanim gecen ay kurlerden bahsetmistim. Bugun cift cizgiyi gordum cok sukur. Kullandiklarim ise yaradi Rabbim nasip etti cok sukur. Sonucu haber vereyim belki yardimci olurum diye yazayim dedim. Esime bi hafta boyunca sabah aksam keciboynuzu kaynattim. Sonra sadece aksamlari icirdim. Ben de ari sutu-bal-polen-propolis krisimindan sabah aksam yedim. Eczanelerde satiliyor.
Insallah yarin kan testi de yaptiracam. Guzel olur umarim hersey
Amin. Tesekkur ederim. Darisi isteyen herkesin başına. Kan testim de pozitif cikti cok şükürÇok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Keçi boynuzunu ve diğer karışımı da araştıracam canım. Kan testi sonucunu da bizimle paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?