Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

olabilir canım yani benim öyle olmuştu ama yinede umitlendirmek istemem çünkü ben kendimden biliyorum artık rüyaları bile herşeyi hamilelige yoruyorum farkında olmadan kendimizi yıpratıyoruz bi yapabilsek te kendimizi kafamızı rahat birakabilsek herşey orda bitiyor hayırlısıyla inşallah Rabbim hepimizin gönlüne gor3 versin

Haklisin canım Rabbim bütün isteyenlere versin

Beni de alın aranıza. 2.5 yaşında kızım var 2. Bebeği istiyorum ama ben ovulasyon testi yapmıyorum yumurta çatlama günümü dereceyle takip edicem bunu ilk kez yapicam bakalım nasıl olacak:)

Kiz lar idrar testinde silik pozitif en son kist var yada yumurtam çatlamamış demişti doktor 1 hafta önce kanda da idrardada çıkmamıştı ama şimdi idrarda çıktı silik çizgi hemde hemen varmıdır yaaa

Kiz lar idrar testinde silik pozitif en son kist var yada yumurtam çatlamamış demişti doktor 1 hafta önce kanda da idrardada çıkmamıştı ama şimdi idrarda çıktı silik çizgi hemde hemen varmıdır yaaa
Canım yarın ilk idrarda tekrar test yap. Eğer yine iki çizgi çıkarsa kanda baktır canım. İnşallah vardır

rahım fılmı cektırmeden nasıl aşılama oldu bende dr a gıttıgımde ılk hsg ve tahlıller verdı yanı demem o ki keşke ılk önce fılm cekselerdı sızıde asılama yapıp heveslendırmeselerdi bıraz ters işlem olmuş

Malesef öyle oldu boşa geçen zamana mı üzüleyim yoksa yaşadıgım hayal kırıklıgına mï üzüleyim . Herşeyde bir hayır var deyip avutuyoruz işte .

Ya kızlar benim ben yazmıştım hamilelik yok doktor adetin başlar demişti bi kaçsam la gelince bnde başladı sandım ama yok bikac damla geldi ama daha yok neyapsamki doktoramı gidim söktürücü mu alıyım neyapacagimi bilemedim ay ortasında olsa yerleşme kanaması diyecem simsiyah pütür pütür kan geldi muayeneden sonra bitti gitti 3 gündür gelen giden yok kafayı yicem

bence önce bi test yapın

kızlar banada bi yardımcı olun adetime 6 gün var progesteron testi yapti doktor 27.9 çıktı doktor çok olumlu konuştu yani gebelik olabilir de olmayabilir de dedi böyle bişey yaşayan ve hamile kalan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…