- 13 Temmuz 2016
- 77
- 22
- 88
- 42
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #2.101
olabilir canım yani benim öyle olmuştu ama yinede umitlendirmek istemem çünkü ben kendimden biliyorum artık rüyaları bile herşeyi hamilelige yoruyorum farkında olmadan kendimizi yıpratıyoruz bi yapabilsek te kendimizi kafamızı rahat birakabilsek herşey orda bitiyor hayırlısıyla inşallah Rabbim hepimizin gönlüne gor3 versinCanım şimdi bnmde öyle olmuş olabilirmi hiç adet belirtisi yok adet takvimime göre 10 normal adetime göre 5 gün geçti kist var ama tamda kist diyemem dedi doktor bel gibi akinti geldi iki gün bende değerlendiriyorum bu günleri hayirlisi
Haklisin canım Rabbim bütün isteyenlere versinolabilir canım yani benim öyle olmuştu ama yinede umitlendirmek istemem çünkü ben kendimden biliyorum artık rüyaları bile herşeyi hamilelige yoruyorum farkında olmadan kendimizi yıpratıyoruz bi yapabilsek te kendimizi kafamızı rahat birakabilsek herşey orda bitiyor hayırlısıyla inşallah Rabbim hepimizin gönlüne gor3 versin
Çıkar canımArkadaslar onbes gun once ovitrella vruldum adetim bir gun gcti idrarda yapsam cikar mi acaba?
Canım yarın ilk idrarda tekrar test yap. Eğer yine iki çizgi çıkarsa kanda baktır canım. İnşallah vardırKiz lar idrar testinde silik pozitif en son kist var yada yumurtam çatlamamış demişti doktor 1 hafta önce kanda da idrardada çıkmamıştı ama şimdi idrarda çıktı silik çizgi hemde hemen varmıdır yaaa
Tamam canım bugünden aldım testi sabah uyanır uyanmaz yapicam inşallah vardirCanım yarın ilk idrarda tekrar test yap. Eğer yine iki çizgi çıkarsa kanda baktır canım. İnşallah vardır
Neyaptin varmı gebelik test yaptinmiArkadaslar onbes gun once ovitrella vruldum adetim bir gun gcti idrarda yapsam cikar mi acaba?
Canım yaptın mı testti?Tamam canım bugünden aldım testi sabah uyanır uyanmaz yapicam inşallah vardir
rahım fılmı cektırmeden nasıl aşılama oldu bende dr a gıttıgımde ılk hsg ve tahlıller verdı yanı demem o ki keşke ılk önce fılm cekselerdı sızıde asılama yapıp heveslendırmeselerdi bıraz ters işlem olmuşRahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .
Canım bugün doktora gittim hamilelik yok adetin baslicak dedi ve öyle oldu hayirlisiCanım yaptın mı testti?
Malesef öyle oldu boşa geçen zamana mı üzüleyim yoksa yaşadıgım hayal kırıklıgına mï üzüleyim . Herşeyde bir hayır var deyip avutuyoruz işte .rahım fılmı cektırmeden nasıl aşılama oldu bende dr a gıttıgımde ılk hsg ve tahlıller verdı yanı demem o ki keşke ılk önce fılm cekselerdı sızıde asılama yapıp heveslendırmeselerdi bıraz ters işlem olmuş
Öyle canım hayırlısı, tez zamanda rabbim versin bebişini, biraz sabırCanım bugün doktora gittim hamilelik yok adetin baslicak dedi ve öyle oldu hayirlisi
bence önce bi test yapınYa kızlar benim ben yazmıştım hamilelik yok doktor adetin başlar demişti bi kaçsam la gelince bnde başladı sandım ama yok bikac damla geldi ama daha yok neyapsamki doktoramı gidim söktürücü mu alıyım neyapacagimi bilemedim ay ortasında olsa yerleşme kanaması diyecem simsiyah pütür pütür kan geldi muayeneden sonra bitti gitti 3 gündür gelen giden yok kafayı yicem
Ayyy gercekten kafayi yicem artik surekli negatif çıkmasından esim bile bıktı artık söyleyemiyorum bile durumumubence önce bi test yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?