Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Ben yaptım buğün kan testi yaptım kızlar yok yok yokdoktor aşılama önerdi piskoloji yerle bir siperm testleri sorunlu kılomentte kullanıldı yumurtada çoktu ama sonuç hüsraaaan

Bata 2 kaldı bakalım, her zamanki adet belirtisi dışında belirti yok ama beklemedeyim genede

Yapmayın kızlar Yaşim 36 ben bişe diyormuyum Allah büyük bende 2 seneye yaklaştı bir gebelik oldu 6 haftada düşük yaptım 8 aydır gene Yok 31ocak veya şubat 1 bekliyorum daha gençsiniz olur
İnsallah olur tatlım benimde bir dış gebelik bir kimyasal oldu rabbim böyle nasip etmiş demekki seninde en kısa zamanda olur insallah benim sure biraz uzadı gibi görünüyor

Yapmayın kızlar Yaşim 36 ben bişe diyormuyum Allah büyük bende 2 seneye yaklaştı bir gebelik oldu 6 haftada düşük yaptım 8 aydır gene Yok 31ocak veya şubat 1 bekliyorum daha gençsiniz olur
Katılıyorum Can'ım sana. Allah izin versin olur niye olmasın. Anne olmak için çok güzel bir yaş bence

Canım bende 10 gün klomen kullandım yumurtam 21 mm olunca çatlatma iğnesi vuruldum bugün 5. Gün bakalım bekliyorum busefer umutluyum ama adet tarihim geçmeden test yaptirmicam zor geçiyor günler 9 gün sonra belli olacak inşallah bu arada tedavin hayırlı olsun inşallah ilk tedavinden sonuç alirsin

Basarisiz 1 asilama 1 tupten sonra kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim 25 ocakta.Hicbir problem yoktu Allahtan umit kesilmez.Hamileyim fakat sanirim ya gec dollenme oldu ya da dusuk.Dusuk olsa kanamam olurdu degil mi?ilk degerim 1.248 cikti, bugun ise 875 cikti degerim ve findik kadar bisey gozukuyor.Dr ilk testin yanlis olabilecegini soyledi.Baska hastanede yaptirmistim.Eger dogru olsaydi 5 haftalik ve kesem buyuk olurmus.Belki gec dollenme oldu diye dusunuyoruz.Dr haftaya kana tekrar bakalim yukselmezse dusuk demektir dedi.Allahim cok buyuk hic ummadiginiz anda gosteriyo kendini.

İnşallah bebişine birsey olmaz saglıklı sihatli alırsın kucağına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…