- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #2.021
Bata 2 kaldı bakalım, her zamanki adet belirtisi dışında belirti yok ama beklemedeyim genedeKızlar iyi akşamlar, kimsenin sesi çıkmıyor, ay sonu batı olan arkadaşlar yok mu hamile haberleri? Şubatta bakalım kimlerden haber alacağız. Ocak ayında tam 14 hamile var. Şubat ayı bakalım bu sayıyı geçecek mi?
2 yıla doğru gidiyoruz canım yaşı gençtir daha yenisin diye düşünme yaş 32Ne kadarlik evlidin canim rabbim yardimcin olsun
Dur bakalım 40 a kadar yolu var, pes etmek yok.40 a kadar zaten 8 yaşında olur2 yıla doğru gidiyoruz canım yaşı gençtir daha yenisin diye düşünme yaş 32
Yapmayın kızlar Yaşim 36 ben bişe diyormuyum Allah büyük bende 2 seneye yaklaştı bir gebelik oldu 6 haftada düşük yaptım 8 aydır gene Yok 31ocak veya şubat 1 bekliyorum daha gençsiniz olurDur bakalım 40 a kadar yolu var, pes etmek yok.40 a kadar zaten 8 yaşında olur
Amin inşlhBende 27 yasindayim 4 aylik evliyim rabbim hepimize heyirli bebekler versin tez zamanda ins
İnsallah olur tatlım benimde bir dış gebelik bir kimyasal oldu rabbim böyle nasip etmiş demekki seninde en kısa zamanda olur insallah benim sure biraz uzadı gibi görünüyorYapmayın kızlar Yaşim 36 ben bişe diyormuyum Allah büyük bende 2 seneye yaklaştı bir gebelik oldu 6 haftada düşük yaptım 8 aydır gene Yok 31ocak veya şubat 1 bekliyorum daha gençsiniz olur
Amin tatlım aminAmin inşlh
İnşlh rabbim büyük ol dedimi olur en kısa zamanda nasip etsin inşlhİnsallah olur tatlım benimde bir dış gebelik bir kimyasal oldu rabbim böyle nasip etmiş demekki seninde en kısa zamanda olur insallah benim sure biraz uzadı gibi görünüyor
Amiiiinİnşlh rabbim büyük ol dedimi olur en kısa zamanda nasip etsin inşlh
Katılıyorum Can'ım sana. Allah izin versin olur niye olmasın. Anne olmak için çok güzel bir yaş benceYapmayın kızlar Yaşim 36 ben bişe diyormuyum Allah büyük bende 2 seneye yaklaştı bir gebelik oldu 6 haftada düşük yaptım 8 aydır gene Yok 31ocak veya şubat 1 bekliyorum daha gençsiniz olur
Aaa hemserimi buldum galiba bende tekirdagliyim canim hayrabolu :)Kizlar benimde 8 subat ins guzel haberler aliriz
Canım bende 10 gün klomen kullandım yumurtam 21 mm olunca çatlatma iğnesi vuruldum bugün 5. Gün bakalım bekliyorum busefer umutluyum ama adet tarihim geçmeden test yaptirmicam zor geçiyor günler 9 gün sonra belli olacak inşallah bu arada tedavin hayırlı olsun inşallah ilk tedavinden sonuç alirsinmeraba kizlar hamile kalan arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün adet oldum malesef bu ayda yok bu sefer çok imitliydim nedense ve bütün belirtilerle vardı ama nasip değilmiş sanırım zamanla o tek çizgilerede alışıyoruz yada hala ümidimizi kaybetmemek için kendi kendimizi teselli ediyoruz ama her son yeni umutlar getiriyor bize be bende inşallah sonun başlangıcına başladım yumurta takibi başladık bugün hayırlısı Allahtan ilaç verdiler femara diye ilk defa duydum ve ilk defa kullanacağım 5 gün kullan gel dediler inşallah Şubat ayı uğurlu olur bana ve benim gibi mucizelerini bekleyenlere Rabbim en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler veririz
Bende corlu da oturuyorum canim gorev icabi burdayimAaa hemserimi buldum galiba bende tekirdagliyim canim hayrabolu :)
Bende Istanbul gop tayim ama gonlum hep oralarda tekirdag baska bir memleketBende corlu da oturuyorum canim gorev icabi burdayim
İnşallah bebişine birsey olmaz saglıklı sihatli alırsın kucağına canımBasarisiz 1 asilama 1 tupten sonra kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim 25 ocakta.Hicbir problem yoktu Allahtan umit kesilmez.Hamileyim fakat sanirim ya gec dollenme oldu ya da dusuk.Dusuk olsa kanamam olurdu degil mi?ilk degerim 1.248 cikti, bugun ise 875 cikti degerim ve findik kadar bisey gozukuyor.Dr ilk testin yanlis olabilecegini soyledi.Baska hastanede yaptirmistim.Eger dogru olsaydi 5 haftalik ve kesem buyuk olurmus.Belki gec dollenme oldu diye dusunuyoruz.Dr haftaya kana tekrar bakalim yukselmezse dusuk demektir dedi.Allahim cok buyuk hic ummadiginiz anda gosteriyo kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?