• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

kivircikbimuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
168
70
98
29
Arkadaşlar selam, bu ay içerisinde yeni yılla beraber femara/klomen ve benzeri ilaçlar kullanarak çatlatma iğnesi olacak arkadaşlar için birbirimizi takip edelim diye bu başlığı açıyorum. dikkat ettiğimiz noktalar, gün gün belirtilerimizi paylaşabiliriz. Kasım ayında femara kullandım ancak çatlatma iğnesi olmadan çatlamayı bekledik, olmadı kistleşti yumurtalarım. bu nedenle aralık ayında ara verdik kistler temizlendi. 31 Aralık 2024 itibariyle de femara kullanmaya başladım, cumartesi günü 5. günümde kontrole gidicem bu ay bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi ile devam edeceğiz. Yakın dönemde iğne olan veya olacak olanlar sizler de konuyu güncellerseniz irtibatta kalalım :halay:
2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin diyorum :emir_bebek:

Letu kullandım 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün iki farklı gebelik testim pozitif çıktı ve kan verdim sonuç negatif

Test konusunda birşey demedi adet gecikmesini bekle dedi kasık ağrısı var belim ağrıyor bendeki değişiklikler bunlar ama iğne hormonlu ya o yüzden olabilir
Evet canım iğne vuranlardan duydum, iğnenin etkileri de olduğu için ayırt etmesi zor oluyormuş. Tahmini adetin ne zaman peki kaç günün var?

Ben 1 ocakta başladım klomen kullanmaya adetin 6. gününde başlattı yani beş gün günde iki defa olacak şekilde kullanıyorum 9 ocakta kontrole çağırdı yumurta gelişimine göre de çatlatma iğnesi yapılacak ama bu benim 3. denemem olacak inşallah güzel sonuç alırız bu sefer

15 aydır evliyim
Daha yenisin bende 17 aylık evliyim benimde ilk tedavim ilk 6 ay korundum inşallah en kısa zamanda hamile kalırız Allah'tan umut kesilmez hemen morelini bozma bu ayda dene olmadı aşılama geçersin bende çok istiyorum ister istemez herkes gibi stres yapıyorum bir kimyasal gebelik yaşadım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız🥰🌸

Daha yenisin bende 17 aylık evliyim benimde ilk tedavim ilk 6 ay korundum inşallah en kısa zamanda hamile kalırız Allah'tan umut kesilmez hemen morelini bozma bu ayda dene olmadı aşılama geçersin bende çok istiyorum ister istemez herkes gibi stres yapıyorum bir kimyasal gebelik yaşadım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız🥰🌸
Benimde ikinci tedavim bende pcos var malesef. Ya hiç olmazsa düşüncesi beni çok korkutuyor

Back
X