• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Benm 10 saat oldu daha tutunms belirtisi beklemiyorum ama hiç mi farklı belirti olmuyor onu merak ediyorm sizde de öyle miydi
Valla bilmiyorum burda okuduklarımı psikolojik olarak yaşamak zorundaymışım gibi bi beklenti oluyor.. Transferin ertesi günü kasığımda batma gibi ağrı oldu biraz, ve bel ağrısı iki gündür bilmiyorum adetim de yakın belki ondan.. İnşallah yerleşme ağrısıdır 5.gün embriyosuydu brnim

Valla bilmiyorum burda okuduklarımı psikolojik olarak yaşamak zorundaymışım gibi bi beklenti oluyor.. Transferin ertesi günü kasığımda batma gibi ağrı oldu biraz, ve bel ağrısı iki gündür bilmiyorum adetim de yakın belki ondan.. İnşallah yerleşme ağrısıdır 5.gün embriyosuydu brnim
Evet kesinlikle haklısını bende sağdan soldan öyle duydum diye bi yerimin ilk saatlerde agrımısaını bekliyorum sadece ötururken solum ağrıyor belime vuruyor ama iğnelerden karnım da ağrıyor sancı varsa hissetmiyorum garip hisler yarın mı başlayacak asıl olay bilmiyorum benim 6. Gün embriyosu idi

Evet kesinlikle haklısını bende sağdan soldan öyle duydum diye bi yerimin ilk saatlerde agrımısaını bekliyorum sadece ötururken solum ağrıyor belime vuruyor ama iğnelerden karnım da ağrıyor sancı varsa hissetmiyorum garip hisler yarın mı başlayacak asıl olay bilmiyorum benim 6. Gün embriyosu idi
Ben sadece prolutex iğne kullanıyorum ve vitamin, bunların etkiside oluyordur illaki
. Bakalım bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah bekleyen herkesin kucağını doldursun Rabbim 🌹

Ben sadece prolutex iğne kullanıyorum ve vitamin, bunların etkiside oluyordur illaki
. Bakalım bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah bekleyen herkesin kucağını doldursun Rabbim 🌹
Bende Aynn prolutex vitamin bide estrofem inşallah güzel haberlerde buluşuruz amin inşallah 🦋

Merhabalar bende dokuzunda transfer olucam ama bugün siyah bir akıntım oldu endişelendim açıkcası transfer öncesi bu durumu yaşadınız mı ya da yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Merhaba bnm Dr umun tek dediği kanama lekelenme vs olursa mutlaka haber verin oldu. Bu gibi durumlarda transfer erteleniyor bildiğim kadarıyla. İnşallah siz de öyle bişey olmaz da siz yine de bilgi verin

Slm canlar 8 Ocak transfer olacak inşallah.
Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax vitamin yazdi sizce de çok değil mi ? Transfer sonrası yeni reçete ilave edilecek dendi. Çok zor bi yolculuk inşallah hepimiz Ocak ayında hayırlı evlatlar la müjdeleniriz 🤲

Kizlar benimde bu ay transferim olacak. Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo koyulacak. Gecen cuma ilk kontrolumde duvar kalınlığı 5mm çıktı. Suanda günde 4 adet estrofem kuaniyorum. Salı günü ikinci kontrolum var. Kalinliga göre baska ilaclara baslanacakmis ve transfer kesinlesecekmis. Ben birde epilepsi hastasiyim. 3 farklı ilac kullaniyorum. Esimde sperm degerleri bozuk ve duzelmedigi icin bu yola girmek zorunda kaldik. Dualarım sizlerle sizde bana dua edin. Tek hayalim kendi sağlığım da bozulmadan sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilmek.

Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Merhaba
Sanırım ben de olacağım veya bir sonraki aya da sarkabilir bakalım 😊 geçen aydı transfer estrofemi eksik kullandığım için ertelendi ne yazıkki kan değerlerim uymadı. Şimdi regl bekliyorum oda 10 gün oldu olmadı 🤷‍♀️ bu ay hsg de yaptırmıştım hepsi birbirine girdi hadi hayırlısı 😊

Kizlar benimde bu ay transferim olacak. Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo koyulacak. Gecen cuma ilk kontrolumde duvar kalınlığı 5mm çıktı. Suanda günde 4 adet estrofem kuaniyorum. Salı günü ikinci kontrolum var. Kalinliga göre baska ilaclara baslanacakmis ve transfer kesinlesecekmis. Ben birde epilepsi hastasiyim. 3 farklı ilac kullaniyorum. Esimde sperm degerleri bozuk ve duzelmedigi icin bu yola girmek zorunda kaldik. Dualarım sizlerle sizde bana dua edin. Tek hayalim kendi sağlığım da bozulmadan sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilmek.
İnşallah canım. Seninle aynı gibiyiz sen benden önce transfer olacaksın sanırım. Moralini bozma bu işler moralle gidiyor 🤲

İnşallah canım. Seninle aynı gibiyiz sen benden önce transfer olacaksın sanırım. Moralini bozma bu işler moralle gidiyor 🤲
Doktor salı da istedigi sonucu alirsa hafta sonu olabilir dedi onumuzdeki. Moralim iyi aslinda umutluyum ama çokta heyecanliyim. Epilepsiden ve ilaclardan dolayi korku var yalnizca. Allah hepimizin yardimcisi olsun 🤲

Arkadaşlar transferden önce ve sonra şunlar yenmeli içilmeli dediğiniz şeyler var mı doktoru bir tavsiyede bulundu mu

Back