Benm 10 saat oldu daha tutunms belirtisi beklemiyorum ama hiç mi farklı belirti olmuyor onu merak ediyorm sizde de öyle miydiAynısı bende de oluyor yerleşme mi, adet ağrısı mı, psikolojik mi anlamadım transferimin 3.günü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻
- Konu Sahibi Rumuz11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2024
- 42
- 47
- 3
- 26
Valla bilmiyorum burda okuduklarımı psikolojik olarak yaşamak zorundaymışım gibi bi beklenti oluyor.. Transferin ertesi günü kasığımda batma gibi ağrı oldu biraz, ve bel ağrısı iki gündür bilmiyorum adetim de yakın belki ondan.. İnşallah yerleşme ağrısıdır 5.gün embriyosuydu brnimBenm 10 saat oldu daha tutunms belirtisi beklemiyorum ama hiç mi farklı belirti olmuyor onu merak ediyorm sizde de öyle miydi
Evet kesinlikle haklısını bende sağdan soldan öyle duydum diye bi yerimin ilk saatlerde agrımısaını bekliyorum sadece ötururken solum ağrıyor belime vuruyor ama iğnelerden karnım da ağrıyor sancı varsa hissetmiyorum garip hisler yarın mı başlayacak asıl olay bilmiyorum benim 6. Gün embriyosu idiValla bilmiyorum burda okuduklarımı psikolojik olarak yaşamak zorundaymışım gibi bi beklenti oluyor.. Transferin ertesi günü kasığımda batma gibi ağrı oldu biraz, ve bel ağrısı iki gündür bilmiyorum adetim de yakın belki ondan.. İnşallah yerleşme ağrısıdır 5.gün embriyosuydu brnim
- 13 Aralık 2024
- 42
- 47
- 3
- 26
Ben sadece prolutex iğne kullanıyorum ve vitamin, bunların etkiside oluyordur illakiEvet kesinlikle haklısını bende sağdan soldan öyle duydum diye bi yerimin ilk saatlerde agrımısaını bekliyorum sadece ötururken solum ağrıyor belime vuruyor ama iğnelerden karnım da ağrıyor sancı varsa hissetmiyorum garip hisler yarın mı başlayacak asıl olay bilmiyorum benim 6. Gün embriyosu idi
. Bakalım bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah bekleyen herkesin kucağını doldursun Rabbim
Benim 1 gün önce 123.7 çıktıKızlar transfer günü progestan değeriniz kaç çıktı
- 23 Aralık 2023
- 39
- 20
- 8
- 27
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin 13 ünü sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah tutunacak bebisiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bende Aynn prolutex vitamin bide estrofem inşallah güzel haberlerde buluşuruz amin inşallahBen sadece prolutex iğne kullanıyorum ve vitamin, bunların etkiside oluyordur illaki
. Bakalım bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah bekleyen herkesin kucağını doldursun Rabbim
- 23 Aralık 2023
- 39
- 20
- 8
- 27
İşin açıkçası bişi hissetmedim nötrdüm ama eve gelince umut heyecan korku hepsini yaşıyorum şimdilerdeMerhaba bende bugün transfer oldum ilk saatler ne hissettiniz
- 23 Aralık 2023
- 39
- 20
- 8
- 27
Evet oldum 13 ünde test vericem inşallah tutunur bebişTransfer oldunuz mu siZ
Hissetmemekte normalmiş o zaman Buda beni endişelendirdiİşin açıkçası bişi hissetmedim nötrdüm ama eve gelince umut heyecan korku hepsini yaşıyorum şimdilerde
- 23 Aralık 2023
- 39
- 20
- 8
- 27
Endişe yok umut var Rabbimin dilediği olur bu süreçte isteyen herkese Rabbim sağlıklı bebişler versin inşallah minik embriyolarımız büyüyüp bebişletimiz olucakHissetmemekte normalmiş o zaman Buda beni endişelendirdi
Merhaba bnm Dr umun tek dediği kanama lekelenme vs olursa mutlaka haber verin oldu. Bu gibi durumlarda transfer erteleniyor bildiğim kadarıyla. İnşallah siz de öyle bişey olmaz da siz yine de bilgi verinMerhabalar bende dokuzunda transfer olucam ama bugün siyah bir akıntım oldu endişelendim açıkcası transfer öncesi bu durumu yaşadınız mı ya da yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Slm canlar 8 Ocak transfer olacak inşallah.
Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax vitamin yazdi sizce de çok değil mi ? Transfer sonrası yeni reçete ilave edilecek dendi. Çok zor bi yolculuk inşallah hepimiz Ocak ayında hayırlı evlatlar la müjdeleniriz
Günde 4 estrofem 6 progestan 2 ampul prolutex iğne 2 prograf 1 zarzio iğne 2 tane gevitamax vitamin yazdi sizce de çok değil mi ? Transfer sonrası yeni reçete ilave edilecek dendi. Çok zor bi yolculuk inşallah hepimiz Ocak ayında hayırlı evlatlar la müjdeleniriz
- 23 Kasım 2023
- 46
- 7
- 6
Kizlar benimde bu ay transferim olacak. Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo koyulacak. Gecen cuma ilk kontrolumde duvar kalınlığı 5mm çıktı. Suanda günde 4 adet estrofem kuaniyorum. Salı günü ikinci kontrolum var. Kalinliga göre baska ilaclara baslanacakmis ve transfer kesinlesecekmis. Ben birde epilepsi hastasiyim. 3 farklı ilac kullaniyorum. Esimde sperm degerleri bozuk ve duzelmedigi icin bu yola girmek zorunda kaldik. Dualarım sizlerle sizde bana dua edin. Tek hayalim kendi sağlığım da bozulmadan sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilmek.
MerhabaHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Sanırım ben de olacağım veya bir sonraki aya da sarkabilir bakalım geçen aydı transfer estrofemi eksik kullandığım için ertelendi ne yazıkki kan değerlerim uymadı. Şimdi regl bekliyorum oda 10 gün oldu olmadı bu ay hsg de yaptırmıştım hepsi birbirine girdi hadi hayırlısı
İnşallah canım. Seninle aynı gibiyiz sen benden önce transfer olacaksın sanırım. Moralini bozma bu işler moralle gidiyorKizlar benimde bu ay transferim olacak. Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo koyulacak. Gecen cuma ilk kontrolumde duvar kalınlığı 5mm çıktı. Suanda günde 4 adet estrofem kuaniyorum. Salı günü ikinci kontrolum var. Kalinliga göre baska ilaclara baslanacakmis ve transfer kesinlesecekmis. Ben birde epilepsi hastasiyim. 3 farklı ilac kullaniyorum. Esimde sperm degerleri bozuk ve duzelmedigi icin bu yola girmek zorunda kaldik. Dualarım sizlerle sizde bana dua edin. Tek hayalim kendi sağlığım da bozulmadan sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilmek.
- 23 Kasım 2023
- 46
- 7
- 6
Doktor salı da istedigi sonucu alirsa hafta sonu olabilir dedi onumuzdeki. Moralim iyi aslinda umutluyum ama çokta heyecanliyim. Epilepsiden ve ilaclardan dolayi korku var yalnizca. Allah hepimizin yardimcisi olsunİnşallah canım. Seninle aynı gibiyiz sen benden önce transfer olacaksın sanırım. Moralini bozma bu işler moralle gidiyor
- 20 Ocak 2021
- 10
- 1
- 36
- 34
Çok teşekkür ederim korktuğumu yaşamam umarımMerhaba bnm Dr umun tek dediği kanama lekelenme vs olursa mutlaka haber verin oldu. Bu gibi durumlarda transfer erteleniyor bildiğim kadarıyla. İnşallah siz de öyle bişey olmaz da siz yine de bilgi verin
Ayy inşallah canım yaaEndişe yok umut var Rabbimin dilediği olur bu süreçte isteyen herkese Rabbim sağlıklı bebişler versin inşallah minik embriyolarımız büyüyüp bebişletimiz olucak