• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Arkadaşlar transferden önce ve sonra şunlar yenmeli içilmeli dediğiniz şeyler var mı doktoru bir tavsiyede bulundu mu
Avokado havuç çiğ badem kaju çiğ ayçekirdeği kabak çekirdeği Akdeniz mutfağı ağırlıklı temiz yıkanmış yeşil yapraklı sebzeler incir kayısı kabız olmamak için tüketebilirsin nohut fasulye mutlaka ve tam pişmiş kırmızı et balık bildiklerim bunlar benimde

İnşaALLAH canım🤲🏻 bugün transfer tarihim neyleştirildi bi sorun çıkmazsa 25 ocakta transfer hayrlısıyla 🥰
Transfer günüm yine ertelenecek sanırım 😕 regl olamıyorum bitürlü 😩😩 bi öneriniz varmı kızlar regl'imi nasıl getirtebilirim? 🙄

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimiz hayırlı güzel haberler alalım🌸 ben bişey sormak istiyorum siz ilk transferde çift mi tek embriyomu önerirsiniz şubat ayında transfer düşünüyorum taze transfer olucak

Arkadaşlar benim gibi doğal transfer dondurulmuş embriyo transferi olacak var mı? Çatlatma iğnesi verildiği gün LH ve E2 değerleriniz nasıldı?
Ben bugün bu ay gelişen yumurtam çatlasın diye çatlatma iğnesi oldum. Ayın 11 inde transferim olacak. Bu LH ve E2 değerleri aklıma takıldı. Folikül 20 mm ve LH 5,86 iken bugün iğneyi yaptım. LH değerim bana düşük geldi. Doğru zaman penceresinde embriyo transferinin olması tutunmasına katkısı çok olduğu için doğru zaman mıydı yoksa bir gün daha mı beklenmesi gerekirdi aklıma takıldı.

Amin inşallah güzel haberler alacağız. Sizin taze mi doldurmuş mu? Bir de ilaç ne kullanıyorsunuz acaba?
İlk transferim ve 5. Günün sonunda embriyo transferi yapıldı. 3 tane yumurtamı da dondurduk . Şuanda ecoprin, folik asit , progesteron fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ☺️

Back