Avokado havuç çiğ badem kaju çiğ ayçekirdeği kabak çekirdeği Akdeniz mutfağı ağırlıklı temiz yıkanmış yeşil yapraklı sebzeler incir kayısı kabız olmamak için tüketebilirsin nohut fasulye mutlaka ve tam pişmiş kırmızı et balık bildiklerim bunlar benimdeArkadaşlar transferden önce ve sonra şunlar yenmeli içilmeli dediğiniz şeyler var mı doktoru bir tavsiyede bulundu mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻
- Konu Sahibi Rumuz11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Kasım 2021
- 31
- 15
- 38
- 29
Merhaba iyi akşamlar bende 4 Ocak transfer oldum dünü saymazsak bugün 1. Günüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar zorlu bir sürecin ardından ben de 3 ocak yani dün transfer oldum. 5A kalitede embriyo ile taze transfer yapıldı.
- 25 Eylül 2024
- 268
- 141
- 18
Test gününüz ne zaman 9. Gün mü yoksa 12. Gün mü inşallah güzel sonuçlar alırızAynısı bende de oluyor yerleşme mi, adet ağrısı mı, psikolojik mi anlamadım transferimin 3.günü
- 17 Kasım 2021
- 31
- 15
- 38
- 29
Ben de dün transfer oldum 4 OcakKızlar herkese selam ben de dün transfer oldum. İlk transferimdi. Hayırlısıysa ilk transferde pozitifi görelim inşallah
- 17 Kasım 2021
- 31
- 15
- 38
- 29
29 çıktıKızlar transfer günü progestan değeriniz kaç çıktı
- 9 Kasım 2022
- 334
- 173
- 33
- 27
Bununla ilgili bişey dediler mi size29 çıktı
- 17 Kasım 2021
- 31
- 15
- 38
- 29
Hayır cumartesi günü oldum transfer saat 11 gibi kanıda o saatlerde vermiştim pazartesi günü bilgi verirler muhtemelen az mı ?Bununla ilgili bişey dediler mi size
- 13 Aralık 2024
- 42
- 47
- 3
- 26
11 ocakta kan vericez 9.gün inşallah :)Test gününüz ne zaman 9. Gün mü yoksa 12. Gün mü inşallah güzel sonuçlar alırız
- 9 Ekim 2024
- 71
- 58
- 3
- 43
Transfer günüm yine ertelenecek sanırım regl olamıyorum bitürlü bi öneriniz varmı kızlar regl'imi nasıl getirtebilirim?İnşaALLAH canım bugün transfer tarihim neyleştirildi bi sorun çıkmazsa 25 ocakta transfer hayrlısıyla
- 9 Ekim 2024
- 71
- 58
- 3
- 43
İnşaALLAH güzel sonucu burda bizimle paylaşmak nasip olsun sana11 ocakta kan vericez 9.gün inşallah :)
- 9 Kasım 2022
- 334
- 173
- 33
- 27
Yo az değil benimki bi tık yüksek acaba sorun olur mu dşye merak etmiştimHayır cumartesi günü oldum transfer saat 11 gibi kanıda o saatlerde vermiştim pazartesi günü bilgi verirler muhtemelen az mı ?
- 13 Aralık 2024
- 42
- 47
- 3
- 26
Ay amiinnn inşallahhhhİnşaALLAH güzel sonucu burda bizimle paylaşmak nasip olsun sana
- 17 Kasım 2021
- 31
- 15
- 38
- 29
Bilmiyor ki E2 değerin kaç acabaYo az değil benimki bi tık yüksek acaba sorun olur mu dşye merak etmiştim
- 22 Mayıs 2023
- 36
- 16
- 8
- 30
Elazığ şehir Hastanesi'nde yaptırdımMerhaba hangi hastaneydi sizin
Amin inşallah güzel haberler alacağız. Sizin taze mi doldurmuş mu? Bir de ilaç ne kullanıyorsunuz acaba?Merhaba iyi akşamlar bende 4 Ocak transfer oldum dünü saymazsak bugün 1. Günüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Arkadaşlar benim gibi doğal transfer dondurulmuş embriyo transferi olacak var mı? Çatlatma iğnesi verildiği gün LH ve E2 değerleriniz nasıldı?
Ben bugün bu ay gelişen yumurtam çatlasın diye çatlatma iğnesi oldum. Ayın 11 inde transferim olacak. Bu LH ve E2 değerleri aklıma takıldı. Folikül 20 mm ve LH 5,86 iken bugün iğneyi yaptım. LH değerim bana düşük geldi. Doğru zaman penceresinde embriyo transferinin olması tutunmasına katkısı çok olduğu için doğru zaman mıydı yoksa bir gün daha mı beklenmesi gerekirdi aklıma takıldı.
Ben bugün bu ay gelişen yumurtam çatlasın diye çatlatma iğnesi oldum. Ayın 11 inde transferim olacak. Bu LH ve E2 değerleri aklıma takıldı. Folikül 20 mm ve LH 5,86 iken bugün iğneyi yaptım. LH değerim bana düşük geldi. Doğru zaman penceresinde embriyo transferinin olması tutunmasına katkısı çok olduğu için doğru zaman mıydı yoksa bir gün daha mı beklenmesi gerekirdi aklıma takıldı.
- 17 Kasım 2021
- 31
- 15
- 38
- 29
İlk transferim ve 5. Günün sonunda embriyo transferi yapıldı. 3 tane yumurtamı da dondurduk . Şuanda ecoprin, folik asit , progesteron fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorumAmin inşallah güzel haberler alacağız. Sizin taze mi doldurmuş mu? Bir de ilaç ne kullanıyorsunuz acaba?
- 17 Kasım 2021
- 31
- 15
- 38
- 29
Doktorumla şimdi konuştum bu değerlerin yüksek olması gerekiyormuş zaten embriyo nun tutunabilmesi için ve kullanılan ilaçlarında etkisi var dedi kısaca sorun yokYo az değil benimki bi tık yüksek acaba sorun olur mu dşye merak etmiştim