• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Bence transfer öncesi verilen ilaçları saati saatine yapmak (ben bir kağıda tablo çizdim ve telefon alarmımı kurmuştum), transfer sonrası evde yardım edecek birileri yoksa ya da sınırlı yardım alabileceksen buzluğa yemek stoklayabilirsin. Yaklaşık 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hiç paketli gıda yemiyorum. En önemlisi moral bence kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya çalıştım canımı sıkan insanlarla görüşmedim telefonlara bile çıkmadım :) bakalım işe yaracak mı testim 10 ocak 🙏
Evet ilaçları bende aynı saatte alıyorum. Yemek stoklamak çok mantıklı. Yürüyüş yapıyorum. Bol su içiyorum. İnşallah pozitif olur testimiz🤲

Merhabalar bende dokuzunda transfer olucam ama bugün siyah bir akıntım oldu endişelendim açıkcası transfer öncesi bu durumu yaşadınız mı ya da yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Progestan fitil olarak kullanıyorum öyle bir geri geliyor ki progestan içerden ne gelse anlamam gibiyim şu ara 🥲
Ben bugün fitile başladım sabah kontrolüm vardı kontrolden önce akıntıyı fark ettim ve koyu renkte olması korkuttu transfer sürecini etkiler mi diye endişeleniyorum

Ultarsonu tüp bebek sürecini ilerleten doktorum çekmedi şehir dışında doktor çekip ona gönderiyorum. Doktoruma sordum ama kendi çekmediği için bilemiyceğini söyledi araya da haftasonu girdi

Ultarsonu tüp bebek sürecini ilerleten doktorum çekmedi şehir dışında doktor çekip ona gönderiyorum. Doktoruma sordum ama kendi çekmediği için bilemiyceğini söyledi araya da haftasonu girdi
O kadar çok ilaç kullandık ve vücudumuz o kadar çok şaşırdı ki bence süreçle alakalı bir şeydir. Mesela ben opudan sonra çok uzun süre regl olamamıştım ve olduğumda çok yoğun ve uzun geçmişti.

O kadar çok ilaç kullandık ve vücudumuz o kadar çok şaşırdı ki bence süreçle alakalı bir şeydir. Mesela ben opudan sonra çok uzun süre regl olamamıştım ve olduğumda çok yoğun ve uzun geçmişti.
Benim opu 2 ay önceydi iki adet kanamam da dediğiniz gibi yoğun ve fazlaydı. Sadece estrofeme başlayınca adetin 2.günü azaldı

Back