• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar benim bugün 6.günüm silik çizgi çıktı var dimi, yarın kan vereyim diyorum erken mi acaba, inşallah kanda da pozitif çıkar çok heyecanlıyım
Hayirli olsun canim saglikla kucagina Almayi nasip etsin.melegin sana sıkıca tutunsun inşallah. Bende ilk hamileligimde 7 gun ogrenmistim erken gebelik testinde benimde boyle silikti.

Kızlar selam bişey soracağım. Transfer sonrası ev yoğurdu tüketmek gerekiyor ya. Çiğ sütü kanatıp mayalayıp mı yapıyorsunuz ev yoğurdunu? Pastörize sütle mi yapıyorsunuz lütfen deneyimlerinizi yazar mısını? 🌸

Kızlar selam bişey soracağım. Transfer sonrası ev yoğurdu tüketmek gerekiyor ya. Çiğ sütü kanatıp mayalayıp mı yapıyorsunuz ev yoğurdunu? Pastörize sütle mi yapıyorsunuz lütfen deneyimlerinizi yazar mısını? 🌸
Çiğ sütle tabiki sağlıklı olması için

Bana doktorum mutlaka pastörize olması lazım dedi çok kafam karıştı :(
Pişmeden çiğ süt içmek çok zararlı, pişirdikten sonra bi şeyi kalmıyor ki ama yinede iyi araştır madem böyle daha sağlıklı diye biliyorum ben hep kendim mayalarım üstelik daha lezzetli oluyor

Benim de tedavi de 7.günüm,yumurtalstım büyümüyor,düşük amh sorunum var,inşallah bir tane bile çıksa,bu ay transfer olacağım

Merhaba amh kaç acaba kaç tane yumurtanız var ? Benimde aynı sorun var amh çok duusk ve 2 kere yumurta gelişmediği için tedavi iptali yaşadım en sonuncu da biri 7 mm biri 8 mm de kaldılar.

Ara ara kasık ve vajina ağrınız oluyor mu? Aynı zamanda göğüs ve bel ağrısı da ?
Benim göğüslerim de hassasiyet var. Sağ alt karnım da ağrıyor ama ben opu sonrası büyüyen yumurtalara yoruyorum. Sizinle aynı gün transfer olduk değil mi? Nasıl geçiyor süreciniz? Ben çalışıyorum, kendimi yormuyorum ama galiba biraz fazla yürüyorum

transfer sonrasında ki reglerde erken veya geç olma durumunuz oldu mı acaba iğneler regl düzenini etkliliyor mu
Transfer den 10 ve 12 gün sonra test yaptık negatif çıkınca bir kaç gün sonra regl oldum şimdi Aralık 21 opu yapıldı 3 ocakta regl oldum 28 günde şaşırdım beklemiyordum yani benim ikinci denemem iğneler etkiliyor geç regl oluyosan erken olma ihtimalin artiyor yada fazla düşünmüyorsun zaten tedavi görüyorum beklemiyorum diyosan bir bakiyosun hasta olmuşsun yani

Benimde 11 ocak transfer günüm stresten cok beni iğneler zorluyo. İnşallah sonucumuz güzel olur 2 embriyom var ikiside konucak hala birini bıraksammı diye emin olamiyorum doktorum şansın daha fazla olur ikisi birbirini destrkler gbi birşey dedi.

Benimde 11 ocak transfer günüm stresten cok beni iğneler zorluyo. İnşallah sonucumuz güzel olur 2 embriyom var ikiside konucak hala birini bıraksammı diye emin olamiyorum doktorum şansın daha fazla olur ikisi birbirini destrkler gbi birşey dedi.
Merhaba cnm bn de snnle benzer durumdayım üstelik transferim yarın. Ama bnm Dr um da aynısını söyledi tek embriyonun tutunma şansı yüzde 35 miş o yüzden biz iki embriyo ya karar verdik. Hepimizin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun 🤲

Merhaba amh kaç acaba kaç tane yumurtanız var ? Benimde aynı sorun var amh çok duusk ve 2 kere yumurta gelişmediği için tedavi iptali yaşadım en sonuncu da biri 7 mm biri 8 mm de kaldılar.
Amh 0.06. Tedavim iptal oldu ilki.şimdi opu oldum,bir tane yumurtam çıktı,inşallah yaşarsa transfer olacağım.yorumların denk geliyor,çünkü ben de az yumurta sorunu araştırıyorum,ama korkma 2 kere hamile kaldım dogal yolla,düşükle sonuçlandı ama nasip.

Benim göğüslerim de hassasiyet var. Sağ alt karnım da ağrıyor ama ben opu sonrası büyüyen yumurtalara yoruyorum. Sizinle aynı gün transfer olduk değil mi? Nasıl geçiyor süreciniz? Ben çalışıyorum, kendimi yormuyorum ama galiba biraz fazla yürüyorum
Ben çalışmıyorum evdeyim 4 Ocak transfer olmuştum. Yani %60 istirahat %40 ayakta diyebilirim. Duygusal dalgalanmalar yaşıyorum 2 gündür de 😟

Ben çalışmıyorum evdeyim 4 Ocak transfer olmuştum. Yani %60 istirahat %40 ayakta diyebilirim. Duygusal dalgalanmalar yaşıyorum 2 gündür de 😟
Normaldir. Sürekli evde olunca insan düşünmekten alıkoyamıyor kendini. Kendinizi oyalayacak birşeyler yapın. Ben de evde sürekli onu düşünüyorum kendimde belirti arıyorum ama yok

Normaldir. Sürekli evde olunca insan düşünmekten alıkoyamıyor kendini. Kendinizi oyalayacak birşeyler yapın. Ben de evde sürekli onu düşünüyorum kendimde belirti arıyorum ama yok
Yok sürekli düşünüyorum desem yalan olur ama duygusal veya gerginlik var oda kullandığım ilaçlar dan muhtemelen 🤔

Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Dün transferim oldu beşinci gün embriyosu iki tane konuldu kalitesini bilmiyorum inşallah tutar ilk kızımda beşinci gün embriyosuydu iki tane konulmuştu tek tuttu hayırlısı

Back