Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻
- Konu Sahibi Rumuz11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2023
- 299
- 115
- 23
- 29
Kaç yumurtanız toplandı?Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim ilk denemem yarın opu olacağım, ocağın 2si gibi tahminim taze transfer olacağım inşallah güzel olur her şey. Amh değerim 1.5 ama yumurtamı 7 tane saydı doktor niye böyle anlamadım hayırlısı inşallah
- 4 Kasım 2024
- 25
- 20
- 3
- 39
- 13 Aralık 2024
- 44
- 49
- 3
- 26
13 yumurtadan 8i döllendi 3 tane kaldı bugün transfer günüm bekliyorum şuan dua beklerimKaç yumurtanız toplandı?
İnşallah Allah size de boy boy sağlıklı hayırlı evlatlar versin13 yumurtadan 8i döllendi 3 tane kaldı bugün transfer günüm bekliyorum şuan dua beklerim
- 13 Aralık 2024
- 44
- 49
- 3
- 26
Çok teşekkür ederim Allah sizlerede ve isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah Allah size de boy boy sağlıklı hayırlı evlatlar versin
- 23 Aralık 2023
- 39
- 20
- 8
- 27
Bugün transfer oldum dondurulmuş 3 embiriodan biriHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
- 30 Ekim 2024
- 12
- 5
- 1
- 25
- 31 Ekim 2024
- 13
- 0
- 1
- 32
Merhaba hangi hastaneydi sizin6 tane sadece toplayabilmisler devlette yaptırdım doktorum beni hiç dinlemedi ağrım çok çatlayacak dedim anlamadı bundan sonra tüp bebek için özele giderim bu riski göze almam halinden anlamalı doktor herkes ilgili değil ne yazık ki
- 25 Eylül 2024
- 290
- 144
- 18
Merhabalar bende bugün transfer oldum acaba tansferiniz oldu mi merak ettim.
Merhaba evet transfer oldum kan testi verme 15 Ocak sizin inşallah güzel sonuçlar alırızMerhabalar bende bugün transfer oldum acaba tansferiniz oldu mi merak ettim.
İnşallah tutunacak bebisiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsinBugün transfer oldum dondurulmuş 3 embiriodan biri
- 4 Kasım 2024
- 25
- 20
- 3
- 39
Bence transfer öncesi verilen ilaçları saati saatine yapmak (ben bir kağıda tablo çizdim ve telefon alarmımı kurmuştum), transfer sonrası evde yardım edecek birileri yoksa ya da sınırlı yardım alabileceksen buzluğa yemek stoklayabilirsin. Yaklaşık 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hiç paketli gıda yemiyorum. En önemlisi moral bence kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya çalıştım canımı sıkan insanlarla görüşmedim telefonlara bile çıkmadım :) bakalım işe yaracak mı testim 10 ocakKızlar tranfer sürecinde hazırlık aşamasında önerileriniz neler. Bende ocakta olacam
- 25 Eylül 2024
- 290
- 144
- 18
Amin inşallah güzel sonuçlar görelim haberleşelim yineMerhabalar tekrardan inSaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz benimde test tarihim 13 Ocak