- 28 Şubat 2021
- 942
- 699
- 53
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Siz hangi ilaçları igneleri kullaniyosunuzBende bugun transfer oldum inşallah saglikla meleklerimizi kucagimiza aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hangi ilaçları igneleri kullaniyosunuzBende bugun transfer oldum inşallah saglikla meleklerimizi kucagimiza aliriz
33 yaş, evet ilk denemem benim. Pcos var ve tek tüpüm kapalıydı o yüzden tüp bebek yaptıkAynı ilaçları kullanıyorum bende benim de çarşamba günü transfer nasipse .. senin yaş kaç ilk deneme mi
Yooo o nedirCoraspirin içiyormusunuz kızlar
Bana transferden önce vermişti estrofemle birlikte ama ben kullandıktan sonra hafif kanamam olduğu için bıraktırdı doktor şuan kullanmıyorumCoraspirin içiyormusunuz kızlar
Benim doktorum da vermedi ama burda çoğu kişiye verilmis oyuzden sordumYooo o nedir
Bana da verilmedi canım ama neymiş o ilaçBenim doktorum da vermedi ama burda çoğu kişiye verilmis oyuzden sordum
Kan sulandıriciymis tutulmasına etki ediyormuş tamda bilgim yok ama benim doktorum gerek görmüyor vermiyo hastalarinaBana da verilmedi canım ama neymiş o ilaç
Burda birisi çok sıkışık olmaya gerek yok demişti. Ben transferden 1 hafta önce şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Geçmişti ama gelince tutamıyordum anında gitmem lazımdı. Bunu da göz önüne alarak sıkışık değildim. Hani gelir de dayanılcak durumdadır gitmezsin ya benim öyleydi. Sonra odaya geldim orda biraz sıkıştırdı. 20 dk zor dayandım. Sonrasını da düşünerek ona göre sıkışık ol bence.Birde transfer olan arkadaşlarım bu sıkışma olayını tutma olayını nasıl yaptınız nekadar şu içtiniz geçen seneki transferimde tutmakta çok zorlanmistim
Aslında bana kalsa transfer den yarım saat önce 500 ml şu içip gideyim ama transfer de yeterli bulmazlarsa sonda takmalarindan korkuyorum tutma olayı bende de çok zorBurda birisi çok sıkışık olmaya gerek yok demişti. Ben transferden 1 hafta önce şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Geçmişti ama gelince tutamıyordum anında gitmem lazımdı. Bunu da göz önüne alarak sıkışık değildim. Hani gelir de dayanılcak durumdadır gitmezsin ya benim öyleydi. Sonra odaya geldim orda biraz sıkıştırdı. 20 dk zor dayandım. Sonrasını da düşünerek ona göre sıkışık ol bence.
Bende bugun transfer oldum inşallah saglikla meleklerimizi kucagimiza aliriz
Bu gün transfer olan 3 kişi olduk bana 16’sında kan vereceksin dediler size tarih söylediler mi allahım hepimize aynı zamanda büyük mutluluklar nasip etsinMerhaba bende bugün 3. Gün embriyosu ile taze transfer oldum hakkımızda hayırlısı olsun
20 si dediler bana 3. Gün embriyosu konuldu ayın 10 unda ovitrelle vurulucam tekrar hcg 10 gün sonra sıfırlanacağı için 20 si dediler sanırımBu gün transfer olan 3 kişi olduk bana 16’sında kan vereceksin dediler size tarih söylediler mi allahım hepimize aynı zamanda büyük mutluluklar nasip etsin
Ben içiyorum başladım bugün reçetemde vardıCoraspirin içiyormusunuz kızlar
Benim de çarşamba günü canımmmmMerhaba kızlar bnm de Çarşamba günü transferim var son 2 gün çok heyecanlıyım. Hepimiz birbirimize dua edelim çift embriyo transferi olacak inşallah
Estrofem progestan duphaston folik asit d vitaminiSiz hangi ilaçları igneleri kullaniyosunuz
Bana da 16si dediler galiba sizde benim gibi 5. Gun embriyosu dimiBu gün transfer olan 3 kişi olduk bana 16’sında kan vereceksin dediler size tarih söylediler mi allahım hepimize aynı zamanda büyük mutluluklar nasip etsin
Benimde çarşamba günü hangi ilaçları kullanıyorsunuz donmus emriyomuMerhaba kızlar bnm de Çarşamba günü transferim var son 2 gün çok heyecanlıyım. Hepimiz birbirimize dua edelim çift embriyo transferi olacak inşallah
Evet allahım güzel haberler paylaşmayı nasip etsin ben öyle olacağına inanıyorum burdaki hepimizinBana da 16si dediler galiba sizde benim gibi 5. Gun embriyosu dimi
Merhabalar, evet en zor kısımlarından biri o durum. Çok aşırı sıkışırsam psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi doktorumla paylaştım sağolsun sıkıntı yok dedi, 28 aralıkta transfer oldum bende oglenden sonra teste gidicem. Çok korkuyorum aşırı streslyimBirde transfer olan arkadaşlarım bu sıkışma olayını tutma olayını nasıl yaptınız nekadar şu içtiniz geçen seneki transferimde tutmakta çok zorlanmistim