• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Birde transfer olan arkadaşlarım bu sıkışma olayını tutma olayını nasıl yaptınız nekadar şu içtiniz geçen seneki transferimde tutmakta çok zorlanmistim😔
Burda birisi çok sıkışık olmaya gerek yok demişti. Ben transferden 1 hafta önce şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Geçmişti ama gelince tutamıyordum anında gitmem lazımdı. Bunu da göz önüne alarak sıkışık değildim. Hani gelir de dayanılcak durumdadır gitmezsin ya benim öyleydi. Sonra odaya geldim orda biraz sıkıştırdı. 20 dk zor dayandım. Sonrasını da düşünerek ona göre sıkışık ol bence.

Burda birisi çok sıkışık olmaya gerek yok demişti. Ben transferden 1 hafta önce şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Geçmişti ama gelince tutamıyordum anında gitmem lazımdı. Bunu da göz önüne alarak sıkışık değildim. Hani gelir de dayanılcak durumdadır gitmezsin ya benim öyleydi. Sonra odaya geldim orda biraz sıkıştırdı. 20 dk zor dayandım. Sonrasını da düşünerek ona göre sıkışık ol bence.
Aslında bana kalsa transfer den yarım saat önce 500 ml şu içip gideyim ama transfer de yeterli bulmazlarsa sonda takmalarindan korkuyorum tutma olayı bende de çok zor

Bende bugun transfer oldum inşallah saglikla meleklerimizi kucagimiza aliriz

Merhaba bende bugün 3. Gün embriyosu ile taze transfer oldum hakkımızda hayırlısı olsun ☺️💕
Bu gün transfer olan 3 kişi olduk bana 16’sında kan vereceksin dediler size tarih söylediler mi allahım hepimize aynı zamanda büyük mutluluklar nasip etsin

Bu gün transfer olan 3 kişi olduk bana 16’sında kan vereceksin dediler size tarih söylediler mi allahım hepimize aynı zamanda büyük mutluluklar nasip etsin
20 si dediler bana 3. Gün embriyosu konuldu ayın 10 unda ovitrelle vurulucam tekrar hcg 10 gün sonra sıfırlanacağı için 20 si dediler sanırım

Birde transfer olan arkadaşlarım bu sıkışma olayını tutma olayını nasıl yaptınız nekadar şu içtiniz geçen seneki transferimde tutmakta çok zorlanmistim😔
Merhabalar, evet en zor kısımlarından biri o durum. Çok aşırı sıkışırsam psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi doktorumla paylaştım sağolsun sıkıntı yok dedi, 28 aralıkta transfer oldum bende oglenden sonra teste gidicem. Çok korkuyorum😪 aşırı streslyim

Back