Dondurulmuş tutma ihtimali daha yüksek hayırlısı olsunBen dondurulmuş embriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş tutma ihtimali daha yüksek hayırlısı olsunBen dondurulmuş embriyo
Bkalm kalitesi 3abDondurulmuş tutma ihtimali daha yüksek hayırlısı olsun
3ab olan çok var forumda benim azosperm 2aa geç blastokistti bir önceki tutmadı. Bakalım şimdi ne olacak taze transfer dedi doktorum, 3. Güne ne diyecekler merak ediyorumBkalm kalitesi 3ab
zospermi 3ab işte3ab olan çok var forumda benim azosperm 2aa geç blastokistti bir önceki tutmadı. Bakalım şimdi ne olacak taze transfer dedi doktorum, 3. Güne ne diyecekler merak ediyorum
Aynı süreçlerden geçiyoruz canım birbirimiz çok iyi anlarız bu durumda amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla sihhatle gelsinler inşaALLAH hayrlısıylaAminn Çok sağolun çok tşk ederim çok güzel yazmışsıniz samimiyetinizi kalpten hissettim Allah hepimize en kısa zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Güzel haberler alırsınız inşallah, tarihlerimiz çok yakınmışBenimde 4-5 Ocak transferim var
aa az kalmış. benim ocağın ilk haftası ama tam gün belli değil. muayene belli olacak28 aralık olucam bende
Hepimiz içinaa az kalmış. benim ocağın ilk haftası ama tam gün belli değil. muayene belli olacak
hepimiz için hayırlısı
Neden kaldıBenim iptal oldu yarın transferim olacaktı ocak ayına kaldı ama bende heves kalmadı yaptırmam heralde yaza kadar
Adetliyken estradiol kaç çıktı acabaMerhaba bn de estrofem kullanıyorum tahmini transfer tarihi 8 Ocak haftaya cuma net belli olacak inşallah hepimiz buradan mutlu haberler paylaşırız
Ben ilk transferimde yaptirmistim, olmadı ama şimdi ikinci transferimde yine yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar aranızda transferde embriyo glue yaptıracak olan var öı
İkinci transferinde doktor yeni bir şeyleri uygulayacak mı canımBen ilk transferimde yaptirmistim, olmadı ama şimdi ikinci transferimde yine yaptırmayı düşünüyorum.
Tamamiyle aynı protokol doğal transfer olacak. İlk transferde intralipid ve embriyo glue kullanmıştık. Şimdi bu transferde intralipid çıkardık embryo glue kalacak. Bir de bir ay öncesinde rahmime çizik atıldı.Arkadaşlar progesteron değerinize vaktimi doktorunuz kac çıktı estrofem kullanırken
Bende tam tersi kuzum ilkinde ikiside uygulanmamıştı şimdi glue ve İntralipit uygulanacak ocağın sonu gibi transfer senin ne zaman birde neden İntralipidi çıkardı doktorunTamamiyle aynı protokol doğal transfer olacak. İlk transferde intralipid ve embriyo glue kullanmıştık. Şimdi bu transferde intralipid çıkardık embryo glue kalacak. Bir de bir ay öncesinde rahmime çizik atıldı.
Canım İntralipid’in bana iyi gelmediğini düşünüyorum. Transferden bir hafta önce bir de transfer günü olmak üzere iki serum idi. İkinci sorumdan sonra yani transfer gününden sonra şişkinlik, nefes darlığı oldu bağırsaklarım bozuldu. Sanırım vücudum biraz alerjik tepki gösterdi. Sindiremedi. Ben böyle hissettiğimi söyleyince çıkardık. Transfer Ocak’ın ilk haftası olacak gibi görünüyor.Bende tam tersi kuzum ilkinde ikiside uygulanmamıştı şimdi glue ve İntralipit uygulanacak ocağın sonu gibi transfer senin ne zaman birde neden İntralipidi çıkardı doktorun
Ay inşallah benimki öyle olmaz korkuyorum zatenCanım İntralipid’in bana iyi gelmediğini düşünüyorum. Transferden bir hafta önce bir de transfer günü olmak üzere iki serum idi. İkinci sorumdan sonra yani transfer gününden sonra şişkinlik, nefes darlığı oldu bağırsaklarım bozuldu. Sanırım vücudum biraz alerjik tepki gösterdi. Sindiremedi. Ben böyle hissettiğimi söyleyince çıkardık. Transfer Ocak’ın ilk haftası olacak gibi görünüyor.