• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

İlk transferim ve 5. Günün sonunda embriyo transferi yapıldı. 3 tane yumurtamı da dondurduk . Şuanda ecoprin, folik asit , progesteron fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ☺️
Benim de 1 tane embriyom taze olarak transfer edildi. 2 embriyom da donduruldu. Kan sulandırıcı iğne oksapar kullanıyorum ben de ama iğneleri göbeğimden geçmiyor canım çok acıyor yaparken, vurduğum yerler şişip ağrıyor

Benim de 1 tane embriyom taze olarak transfer edildi. 2 embriyom da donduruldu. Kan sulandırıcı iğne oksapar kullanıyorum ben de ama iğneleri göbeğimden geçmiyor canım çok acıyor yaparken, vurduğum yerler şişip ağrıyor
Benimde ilk yaparken çok ağrıdı. Bi elimle etimi sıkıştırdım sonra yaptım hiç ağrı olmadı. İlaç prospektüsünde de öyle gösteriyor zaten. Bide iğneyi yaptıktan sonra 5 dk o bölgeye bastır

Yo az değil benimki bi tık yüksek acaba sorun olur mu dşye merak etmiştim
Doktorumla şimdi konuştum bu değerlerin yüksek olması gerekiyormuş zaten embriyo nun tutunabilmesi için ve kullanılan ilaçlarında etkisi var dedi kısaca sorun yok
aynı problem bende de var maalesef ama mecburuz katlanmamız gerekiyor. Anne olmanın ilk fedakarlıkları bunlar öyle düşünelim kucağımıza alınca herşeyi unutacağımız günler gelecek onu hayal et çok zorlandığın zamanlarda 🙏

Benim progesteron hormunum 123 çıktı. Okuduğum bazı haberlerde yüksek değerle transfer yapılmaması gerek diyor. Aklım karıştı
Doktorun veya emriyologunla konuşman en doğrusu soru işaretini kafandan kaldırman için, her bünye aynı değil kıyaslamakta bizi strese sokar o yüzden en sağlıklı bilgiyi onlar verir 🥰

Doktorumla şimdi konuştum bu değerlerin yüksek olması gerekiyormuş zaten embriyo nun tutunabilmesi için ve kullanılan ilaçlarında etkisi var dedi kısaca sorun yok

aynı problem bende de var maalesef ama mecburuz katlanmamız gerekiyor. Anne olmanın ilk fedakarlıkları bunlar öyle düşünelim kucağımıza alınca herşeyi unutacağımız günler gelecek onu hayal et çok zorlandığın zamanlarda 🙏
İnşallah canım 😥

Arkadaşlar benim gibi doğal transfer dondurulmuş embriyo transferi olacak var mı? Çatlatma iğnesi verildiği gün LH ve E2 değerleriniz nasıldı?
Ben bugün bu ay gelişen yumurtam çatlasın diye çatlatma iğnesi oldum. Ayın 11 inde transferim olacak. Bu LH ve E2 değerleri aklıma takıldı. Folikül 20 mm ve LH 5,86 iken bugün iğneyi yaptım. LH değerim bana düşük geldi. Doğru zaman penceresinde embriyo transferinin olması tutunmasına katkısı çok olduğu için doğru zaman mıydı yoksa bir gün daha mı beklenmesi gerekirdi aklıma takıldı.
Merhaba ben ilk transferimde bu şekilde ilerledim ve pozitifi gördük ama maalesef 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Adetin 10.gününden sonra çok sık kontrollere gittim. Çatlatma iğnesi kullanmadan kendinin çatlasını istedi doktorum. Adetin 15.günü yumurtam 24mm LH 61 idi ve doktorum çatlamak üzere dedi. Dondurulmuş 5.gün embriyo transferim için 6 gün sonraya tarih verdi.
Şimdi ikinci transferim için yine aynı protokolü uyguluyoruz.

Merhaba ben ilk transferimde bu şekilde ilerledim ve pozitifi gördük ama maalesef 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Adetin 10.gününden sonra çok sık kontrollere gittim. Çatlatma iğnesi kullanmadan kendinin çatlasını istedi doktorum. Adetin 15.günü yumurtam 24mm LH 61 idi ve doktorum çatlamak üzere dedi. Dondurulmuş 5.gün embriyo transferim için 6 gün sonraya tarih verdi.
Şimdi ikinci transferim için yine aynı protokolü uyguluyoruz.
Benimki çatlatma iğnesi kullanılarak olacak. Daha önce de aynı sekilde bir transferim oldu, ama gebelik pozitif olsa da ilerlemedi. O zaman çatlatma iğnesi günü LH: 7.3 idi. Bildiğim kadarıyla 7 ve üzeri olması gerekir. Bu sefer doktorum daha düşük değer iken verdi. Bu durum da biraz beni endişeye düşürdü.

Benimki çatlatma iğnesi kullanılarak olacak. Daha önce de aynı sekilde bir transferim oldu, ama gebelik pozitif olsa da ilerlemedi. O zaman çatlatma iğnesi günü LH: 7.3 idi. Bildiğim kadarıyla 7 ve üzeri olması gerekir. Bu sefer doktorum daha düşük değer iken verdi. Bu durum da biraz beni endişeye düşürdü.
Çatlatma iğnesini hemen yap dememiştir diye düşünüyorum. Sabah muayeneye gidip akşam yap falan dediyse o süreçte LH hormonu çok hızlı yükseltecektir zaten. O yüzden bence tedirgin olmana gerek yok bence. Önemli olan bence yumurtanın çatlayacak boyuta ulaşması ki seninki ulaşmış zaten. O yüzden boş yere endişe etme bence arkadaşım. Doktorunun bir bildiği vardır mutlaka 🌸

Çatlatma iğnesini hemen yap dememiştir diye düşünüyorum. Sabah muayeneye gidip akşam yap falan dediyse o süreçte LH hormonu çok hızlı yükseltecektir zaten. O yüzden bence tedirgin olmana gerek yok bence. Önemli olan bence yumurtanın çatlayacak boyuta ulaşması ki seninki ulaşmış zaten. O yüzden boş yere endişe etme bence arkadaşım. Doktorunun bir bildiği vardır mutlaka 🌸
Bakalım hayırlısıyla tutunsunlar inşallah, bu benim artık sayamıyorum kaçıncı denemem oldu. Pgtli embriyo da tutunmadı bu ikinci pgtli. O yüzden insan herşeye takılıyor bazen.

Kızlar benim bugün 6.günüm silik çizgi çıktı var dimi, yarın kan vereyim diyorum erken mi acaba, inşallah kanda da pozitif çıkar çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG-20250107-WA0007.jpeg
    IMG-20250107-WA0007.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 22
Bakalım hayırlısıyla tutunsunlar inşallah, bu benim artık sayamıyorum kaçıncı denemem oldu. Pgtli embriyo da tutunmadı bu ikinci pgtli. O yüzden insan herşeye takılıyor bazen.
Olumlu düşün lütfen acılar kıyaslanamaz ama benim 4 düşüğüm var elimde bir sürü ultrason görüntüleriyle veda ettim hepsine bak çok şükür tüp bebek yaptırdık şimdi demek ki böyle netice almamız gerekiyormuş öyle düşün bu defa olacak inşallah 🙏 İnan

Kızlar benim bugün 6.günüm silik çizgi çıktı var dimi, yarın kan vereyim diyorum erken mi acaba, inşallah kanda da pozitif çıkar çok heyecanlıyım
Evet hamilesin ❤️ama acele etme bekle lütfen 🙏çünkü bu defa da beta değerin yeni olduğu için az çıkar ve 2 güne bir artış takibi yapman gerekecek bu süreç beni yoruyordu

Evet hamilesin ❤️ama acele etme bekle lütfen 🙏çünkü bu defa da beta değerin yeni olduğu için az çıkar ve 2 güne bir artış takibi yapman gerekecek bu süreç beni yoruyordu
Çok teşekkür ederim bunu duymak o kadar mutlu etti ki beni ilk kez oluyor Rabbime şükürler olsun şu ikinci çizgiyi ilk kez gördüm hiç tatmadığım bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin 😭😭😭♥️♥️♥️♥️ inşallah kanda da takip yapa yapa bakıcaz

Back