OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar transferin bugün 8.günündeyim. Adet olacağım zaman hissettiğim karın ve bel ağrısını aynı şiddette hissediyorum. Sanırım adet olucam

Kızlar transferin bugün 8.günündeyim. Adet olacağım zaman hissettiğim karın ve bel ağrısını aynı şiddette hissediyorum. Sanırım adet olucam
Bende de aynı şekilde kasıklarımda ağrı oldu canım bu transferde ama o ilaçları kullandığımız sürece adet olmuyormuşuz. Bende geçen transfer sonrası negatif görünce ilacı bıraktıktan 5 gün sonra adet oldum.

Benim transferin ilk gününden beri kasık ve karın ağrım vardı ama bu denli değildi. Bugün aşırı bel ağrısı ve batması karın ağrısı ve göğüslerime dokunamayacak kadar şiddetli bir ağrı var

Benim de ilk günden beri sadece kasık ağrım var şiddetli oluyor arada saplanıyor böyle. Tutunma belirtisi diyorlar genelde ama bakalım hadi inşallah

Sonuçları pozitif olan arkadaşlar kasık ağrılar, batması, bel ağrıları gibi belirtileriniz oldu mu? Ya da regl ağrısı gibi hissiyat?

Canım regli günün denk geliyor zaten transfer sonrası oyuzden o belirtiler olabiliyor şuan kullandığın iğneler vs pek reglini getirmez bırakınca anca öyle olursun kalbini ferah tut ben 6. Günü transfer gününü saymazsak eğer erken gebelik ve birde kaset test yaptım hafif silik çıktı sonra duramadım gittim kan verdim mesela içim rahat etsin diye.

Kanda ne çıktı peki sizin

Sonuçları pozitif olan arkadaşlar kasık ağrılar, batması, bel ağrıları gibi belirtileriniz oldu mu? Ya da regl ağrısı gibi hissiyat?
Evet canım hepsi oluyor hatta şuan hala devam ediyor ve heran diyorsun regli mi olucam ama öyle birşey yok beta hgc artışını 2 gün arayla takip ediyorsun değerden zaten belli ediyor kendini sağlıklı mı ilerliyor sağlıksız mı diye nasipse ben 29 ocakta kalp atışı için gidicem

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Umarım benim de embriyom tutunur.

Ben de 7.gün test yaptım silik bir çizgi vardı dedim test yanıltıcı olma ihtimali var kanı bekleyeyim dedim öğlen uykudan uyandıktan sonra şiddetli kasık bel ve göğüs ağrım oldu. İlk transferim arkadaş söyledi ilaç bırakmadan regli olamıyormuşsun. Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah gebelikten sonra da mı göğüs ağrınız ve kasık ağrınız devam ediyor

Evet canım bugün son beta hgc verdim 14. Gün olarak doktor artışa bakmak istedi şuan bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, arada sağ sol kasık kramp girmesi var

Evet canım bugün son beta hgc verdim 14. Gün olarak doktor artışa bakmak istedi şuan bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, arada sağ sol kasık kramp girmesi var
Sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallahbu ağrılar ne zamana kadar sürecekmiş peki doktorunuz birşey söyledi mi bununla ilgili?

Sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallahbu ağrılar ne zamana kadar sürecekmiş peki doktorunuz birşey söyledi mi bununla ilgili?
Yok canım sadece beta için yorum yaptı gebelik takibi yapmıyor tüp bebek dokturu kalp atımından sonra başka doktora geçicem zaten bu herkes için farklıdır ama zaten kimisi hiç belirti olmadan pozitif görenlerde var burda beta hgc hormonu arttıkça bence vücud kendince hamileliğe hazırlıyor kendini birde bu süreçte ister istemez biraz kendimizi dinliyoruz oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…