OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar bişey sorucam son birkaç gündür vücut ısım çok dengesiz bazen sıcak basıyor bazen üşüme tutuyor? Bu durumu yaşayanınız var mı?

İlk idrarla yapayım dedim gün içinde mi yapayım yarın sabah mı
Benim gün içinde yaptığım testlerde aynı çıkıyordu eşitliği 3 saatlik sıkışmadan sonra sıvı alımıda az alırsın o sürede çıkar aynısı çatlatma iğnesi vuruldum bende hep kontrol ettim meraktan

Sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap canım. Ben 32. Hafta gebelik zehirlenmesi yaşadım. 26 hafta doğumum başladı. Protein kaçağı oldu. Sürekli hastanede yattım. Bi gebenin başına gelebilecek herşey geldi. Doğum yaptım bebeğim solunum sıkıntısı yüzünden küveze alındı. Herşey Allah tan . Bu sefer inanıyorum ki mükemmel rahat bi gebelik ve doğum geçireceğim.

Cok üzüldüm canim yumurta donasyonumuydu ve kac denemen oldu? İnşaALLAH bidahaki denemende nasip etsin RÂBBİM, amin
Yumurta donasyonu değildi canım. İlk denememdi. Yumurta problemi yok zaten bizde. Sperm ileri hareket hızı düşük. Geri de 6 tane 5.gün ve 2 tane 6.gün embriyomuz var. İkinci denemede olacak inşallah
Hepimize nasip olsun inşallah

İnş devamı gelir yada yanlış çıkmamıştır
İnşaALLAH canım ama kendini strese sokma sakın tutsada tutmasada bu süreçleri beklemek zorundayız bi şekil, ben daha önceki transferimde 6.gün test yapmıştım dayanamayıp, çizgi çıkmayınca günlerce ağladım gece gündüz yemeden içmeden kesilmiştim, tutacağı vardıysada stres ve üzüntü çok etki yapıyormuş daha sonra okudum bu sitede kendini bişeylerle oyalamaya çalış, göbüşünü sev okşa inandır hamiş olduğuna

Benim de aynıydı 30+3 te tespit edildi 31 de doğuma alındım bebeğim 43 gün yenidoğan yoğunbakımda kaldı 1550 gram doğdu çok kötü zor günlerdi o yüzden bir daha öyle kötü günler yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…