Evet yarın gidip vereceğim dua edin inşallah güzel sonuçla karşılaşayımArtar neden artmasın ki sakin olmadıkça endişeye yer verdikçe vücuda iyice stres yüklüyorsunuz bence kafanızı dağıtacak birşey bulup yarın gidip kanınızı verin. İnşallah güzel sonuçlanır
Güzel sonuçlanacak siz yeter ki şimdi endişeye yer vermeyinEvet yarın gidip vereceğim dua edin inşallah güzel sonuçla karşılaşayım
Sanırım en doğrusu bu evet teşekkür ederimGüzel sonuçlanacak siz yeter ki şimdi endişeye yer vermeyinsevdiğiniz bir arkadaş akrabayla zaman geçirin ama bu süreci konuşmayın
Bende de var o ben ilaçların sağladığı hormondan kaynaklı olduğunu düşünüyorumKızlar bişey sorucam son birkaç gündür vücut ısım çok dengesiz bazen sıcak basıyor bazen üşüme tutuyor? Bu durumu yaşayanınız var mı?
İlk idrarla yapayım dedim gün içinde mi yapayım yarın sabah mıBir daha yapsana canım ondada çıkarsa kafan da netleştirmiş olursun
İnş hepimiz için güzel haberler olsun çok zor süreçten geçiyoruzÖnceki transferi unutun olumsuzluğa kapılmayın bakın dünden beri yersiz endişe ettiniz. Güzel olacak bebiş haberlerimizi vercez inşallah
Biraz bel ağrım var canım başka bişy yok evet pazartesi kan vercmBende dün yaptım söyledim ya size deen iyisi kanı beklemek. Siz de pazartesi vereceksiniz sanırım? Ağrınız var mı şuan
Benim gün içinde yaptığım testlerde aynı çıkıyordu eşitliği 3 saatlik sıkışmadan sonra sıvı alımıda az alırsın o sürede çıkar aynısı çatlatma iğnesi vuruldum bende hep kontrol ettim meraktanİlk idrarla yapayım dedim gün içinde mi yapayım yarın sabah mı
Enseme buz koymuşlar gibi hissediyorum bazenBende de var o ben ilaçların sağladığı hormondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Çok aman aman fark etmiyor 4 günden 12 güne kadar denedimİlk idrarla yapayım dedim gün içinde mi yapayım yarın sabah mı
Sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap canım. Ben 32. Hafta gebelik zehirlenmesi yaşadım. 26 hafta doğumum başladı. Protein kaçağı oldu. Sürekli hastanede yattım. Bi gebenin başına gelebilecek herşey geldi. Doğum yaptım bebeğim solunum sıkıntısı yüzünden küveze alındı. Herşey Allah tan . Bu sefer inanıyorum ki mükemmel rahat bi gebelik ve doğum geçireceğim.Ben çok kötü günler geçirdim preklemsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım ve normalde 20 haftadan sonra çıkan bir şey bende 31 de çıktı ikinci gebelikte 20 de çıkarsa ve ben bebeğimi kaybedersem vicdan azabından yaşayamam o yüzden hiç istemiyorum
Ben de silik çizgi gördüm canım gözün aydın olsun inşallah kanda da görürsün. Zaten 3. Gün embriyosu için 6. Gün erkendi.Çatlatma iğnesi üstünden 15 gün oldu canım
Yaa deneyebilirim o zaman belki çıkarÇok aman aman fark etmiyor 4 günden 12 güne kadar denedim
İnş devamı gelir yada yanlış çıkmamıştırBen de silik çizgi gördüm canım gözün aydın olsun inşallah kanda da görürsün. Zaten 3. Gün embriyosu için 6. Gün erkendi.
Yumurta donasyonu değildi canım. İlk denememdi. Yumurta problemi yok zaten bizde. Sperm ileri hareket hızı düşük. Geri de 6 tane 5.gün ve 2 tane 6.gün embriyomuz var. İkinci denemede olacak inşallahCok üzüldüm canimyumurta donasyonumuydu ve kac denemen oldu? İnşaALLAH bidahaki denemende nasip etsin RÂBBİM, amin
Benim daha çok terleme sıcak basması oluyor sabahları su gibi uyanıyorum ama ben dediğim gibi ilaçlara yoruyorum.Enseme buz koymuşlar gibi hissediyorum bazen
İnşaALLAH canım ama kendini strese sokma sakın tutsada tutmasada bu süreçleri beklemek zorundayız bi şekil, ben daha önceki transferimde 6.gün test yapmıştım dayanamayıp, çizgi çıkmayınca günlerce ağladım gece gündüz yemeden içmeden kesilmiştim, tutacağı vardıysada stres ve üzüntü çok etki yapıyormuş daha sonra okudum bu sitedeİnş devamı gelir yada yanlış çıkmamıştır
Benim de aynıydı 30+3 te tespit edildi 31 de doğuma alındım bebeğim 43 gün yenidoğan yoğunbakımda kaldı 1550 gram doğdu çok kötü zor günlerdi o yüzden bir daha öyle kötü günler yaşamak istemiyorumSen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap canım. Ben 32. Hafta gebelik zehirlenmesi yaşadım. 26 hafta doğumum başladı. Protein kaçağı oldu. Sürekli hastanede yattım. Bi gebenin başına gelebilecek herşey geldi. Doğum yaptım bebeğim solunum sıkıntısı yüzünden küveze alındı. Herşey Allah tan . Bu sefer inanıyorum ki mükemmel rahat bi gebelik ve doğum geçireceğim.
Valla ben silik gördükten sonra öğlen akşam denemiştim ve silik çıkmıştı yani kaset testteYaa deneyebilirim o zaman belki çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?