- 11 Mayıs 2024
- 38
- 10
- 3
- 37
Amin canm saol icimi rahatlattınDerecesi önemli değil canım .2 gün sonra 2 katına yakın artması gerekiyor. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm saol icimi rahatlattınDerecesi önemli değil canım .2 gün sonra 2 katına yakın artması gerekiyor. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Yaptım 8. Gün idrarda silik kanda 30 cıktı. Histeroskobi olmuatm bendd cizik atıldı insallah artar degerimErken test yapıp kendini üzüntüye falan sokma derim ben yapmıştım daha önceki transferimde çizgiyi görmeyince yemeden içmeden kesildim ağlaya ağlaya canım çıkmıştı günlerce, sonradan buralarda okudumki üzüntü ve stres gerçekten çok etki yapıyormuş, en azından 10.güne kadar beklemeni tavsiye ederim inşaALLAH tutunmuştur bebeciğin sana
Hay maşaALLAH hayrlı olsun ozaman canım, darısıda biz sıradakilere inşaALLAH bende oldum histeroskopi ve rahime çizik atıldı geçen ay, şimdi bende gün sayıyorum transferimeYaptım 8. Gün idrarda silik kanda 30 cıktı. Histeroskobi olmuatm bendd cizik atıldı insallah artar degerim
Söylüyolardı inanmıyodum. Erken yapıncada artcakmı kaygısı sonra kalp atisi daha önümüzde cok korkular var ama yasıycak ömürlerı varsa olcak zaten insallah sende ve hepimiz pozitifi görüp kucagımıza alırız canımHay maşaALLAH hayrlı olsun ozaman canım, darısıda biz sıradakilere inşaALLAH bende oldum histeroskopi ve rahime çizik atıldı geçen ay, şimdi bende gün sayıyorum transferime
Randevusuz gidiyorum canım. Ne zaman gidersem muayene ediyor. Saat kağıt veriyor. İlaçları günleri yazıp veriyorSıra bulabiliyor musunuz randevu falan nasıl bir sonraki aşamada sıra almak kolay oluyor mu
Doğum yapana kadar geçmiyor canım o endişe. Her kontrolde ilk sorduğun kalbi atıyor mu oluyorSöylüyolardı inanmıyodum. Erken yapıncada artcakmı kaygısı sonra kalp atisi daha önümüzde cok korkular var ama yasıycak ömürlerı varsa olcak zaten insallah sende ve hepimiz pozitifi görüp kucagımıza alırız canım
Söylüyolardı inanmıyodum. Erken yapıncada artcakmı kaygısı sonra kalp atisi daha önümüzde cok korkular var ama yasıycak ömürlerı varsa olcak zaten insallah sende ve hepimiz pozitifi görüp kucagımıza alırız canım
Test gününüz ne zaman?Yaptım 8. Gün idrarda silik kanda 30 cıktı. Histeroskobi olmuatm bendd cizik atıldı insallah artar degerim
Taze transfer mi çatlatma iğnesi vurulmadıysanız eğer pozitiftir çatlatma iğnesi dışında ilaç etkisi olmaz bir tek onda olurMerhaba hanımlar benim ilk tüp bebek tedavim 7 yumurta toplanmıştı 1i döllenmedi 1i kalitesizdi 5 adet kaliteli 5.gün embriyom var bende problem yok dedi doktorlar eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sayı sınıra yakın fakat morfoloji 0 1.5 sene oldu hala düzelmediyse pek düzeleceğini düşünmüyoruz emriyolardan 1i 9 ocakta transfer yapıldı kalan 4ü dondurduk bugün dayanamadım idrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı ilaçların etkiside olabilir ümitlenmek istemiyorum ama yarın kan testi vereceğiz inşallah tutmuştur dua edin ne olur
Benim 7 . Gün 30 çıkmıştı 9 gün 64 12 gün 123 çıkmıştı 14 gün 453 sonra öyle öyle çıktı geçen sene şubat ayında transfer oldum ben şu an emzirmek için oğlumun saatinin gelmesini bekliyorum ki emsin ki yatırayımKızlar transfer sonrnası 8. Günüm testte cok az silik cıkti 10 dakikadan sonra hep süpelenip kan verdim betam 30 cıktı sizce iyimi değerim 8. Gün icin cift embriyoydu insallah güzel ilerler