• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kan testi bu şekilde 283 çıktı pozitif mi

Eklentiler

• 1000032793.jpg
    1000032793.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar herkese merhaba bişey soracağım 😍 ben bugün ovritelle vuruldum öğlen saat 11 de doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi yarın geceye denk geliyor. Bu iğneyi olan varsa aranızda ilişki planlamasını nasıl yaptınız iğneden olumlu sonuç alan oldu mu bana dedi sağda iki tane döllenebilir kaliteli yumurta var inşallah olur hepimizin 🥹

Tüp bebekte iyi mi şehir hastanesi bide ücretli mi
Çok iyi canım. Hiç çocuğun yoksa rapor çıkarıyorlar. İlaçlara çok az ödüyorsun. Transfer ücreti de bir buçuk olmuş .benim bebeğim olduğu için bu sefer ücret ödücem. Transfer 10 bin . Muayene kan tahlili 700 . Vitamin . Coraspirin, femara ya da bin küsür ödedim. Bu hafta estroferm, progestan, kan sulandırıcı eklenecek onlar sanırım 5-6 bin tutacak. Tabi içinde bunların on günlük var . Aylık ilaç ücreti de 10 bin civarı tutar. Ama sigortanız varsa muayene , kan tahlili ücretsiz olur. İlaçlar da çok daha uyguna denk gelir. Şuan benim sigortam olmadığı için bu fiyat

Kızlar herkese merhaba bişey soracağım 😍 ben bugün ovritelle vuruldum öğlen saat 11 de doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi yarın geceye denk geliyor. Bu iğneyi olan varsa aranızda ilişki planlamasını nasıl yaptınız iğneden olumlu sonuç alan oldu mu bana dedi sağda iki tane döllenebilir kaliteli yumurta var inşallah olur hepimizin 🥹
Canım sen bu 3 günü değerlendir. Sonra bir gün ara bir gün birliktelik olsun. 24-36 saatler içinde çatlıyor yumurta. Sen garantile bugun. Sperm 72 saat canlı kalabiliyor

Canım doktor 2 günlük spremle tam 36. Saat öneriyor. Ama bunu yanlış yere sordun çatlatma iğnesine hamile kalsak tüp bebek yaptırmayız 😂❤️

Kızlar bugun kan verecekler , ne yaptınız?
Merhaba ben verdim negatif. Pozitif olan arkadaşlar Dr ismi verebilir mi rica etsem çünkü ben 2 transferimi de aynı yerde aynı Dr a yaptırdım 2 Side hüsran. Pozitif olan arkadaşların Dr larını denemek isterim. Mümkünse İstanbul’da olan arkadaşlar söylerse 🙏🏻🙏🏻

Keşke iğneyi vuruş saatini ona göre planlasaydın canım . Ben aynı iğneyi vuruldum tüp bebekten önce çatlatma denedim mesela iğne saatini ayarladım ki ilişki saati vaktinde olsun diye. Sağlık olsun artık ama aklında bulunsun bence bir daha saati ayarlayarak vurul derim.

Merhaba ben verdim negatif. Pozitif olan arkadaşlar Dr ismi verebilir mi rica etsem çünkü ben 2 transferimi de aynı yerde aynı Dr a yaptırdım 2 Side hüsran. Pozitif olan arkadaşların Dr larını denemek isterim. Mümkünse İstanbul’da olan arkadaşlar söylerse 🙏🏻🙏🏻
Canım rabbim tez vakitte nasip etsin ❤️

Back