OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

34 yaşındayım bu zamana kadar bu kadar kafamın bulanıklaştığını hatırlamıyorum meselazaman kavramı kalmadı ay yıl oldu hafta ay oldu hormonlar düşünceler duygular derkensonu iyi olur inşallah

34 yaşındayım bu zamana kadar bu kadar kafamın bulanıklaştığını hatırlamıyorum meselazaman kavramı kalmadı ay yıl oldu hafta ay oldu hormonlar düşünceler duygular derkensonu iyi olur inşallah
Olur inşallah mental yorucu elbette haklısınız hepimiz aynıyız güzel haberlerini bekliyoruz

Bilmiyorum canım. Benim ki on gün sonraya çağırıyor. 7 senelik doktorum. Her zaman tam zamanında gitmiş oluyorum

Ohss olmanıza rağmen doktorunuz transfer mi yaptı

pozitifi gören canlar, hepinize hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın evlatlarınızı. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Sürekli yattınız mı? Beslenmenizde özel şeyler yediniz mi?

Merhaba hanımlar benim ilk tüp bebek tedavim 7 yumurta toplanmıştı 1i döllenmedi 1i kalitesizdi 5 adet kaliteli 5.gün embriyom var bende problem yok dedi doktorlar eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sayı sınıra yakın fakat morfoloji 0 1.5 sene oldu hala düzelmediyse pek düzeleceğini düşünmüyoruz emriyolardan 1i 9 ocakta transfer yapıldı kalan 4ü dondurduk bugün dayanamadım idrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı ilaçların etkiside olabilir ümitlenmek istemiyorum ama yarın kan testi vereceğiz inşallah tutmuştur dua edin ne olur

Evet çatlatma iğnesi yapmadıysan diğer iğnelerin pozitif gösterme etkisi yok. Hayırlı olsun inşallah kanda da pozitif görürsün

pozitifi gören canlar, hepinize hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın evlatlarınızı. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Sürekli yattınız mı? Beslenmenizde özel şeyler yediniz mi?
Hazır paketli gıdalardan uzak dur canım. Dinlen tadını çıkar çok düşünme. Hergün iyi pişmiş haşlanmış yumurta tüket. Ve bol yeşillik ve proteinli şeyler tüket. İnşallah pozitif görürsün

Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Merhaba 9 ocakta transfer oldum. 2 tane 5 gün embriyosuyla. Bugün 8.günüm idrar testi yaptım fakat tek çizgi gördüm. 12.günü bekleyeceğim bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar benim ilk transferimde aynı gün iki arkadaş transfer olduk. Aynı doktorda. Ben 7. Gün test yaptım pozitifi gördüm. Arkadaşım 7. Gün negatifi gördü. Arkadaşım çok üzüldü, ağladı. İlaçlarını bırakacaktı , tutmadı diye. Ben ona test günümüze kadar bekle o gün net belli olur dedim. 9 gün tekrar yaptı pozitife dönmüştü. Benim tek , onun ikizleri tutmasına rağmen geç gördü pozitif i. O yüzden test gününüzden önce negatif i görüp üzülmeyin. Aynı gün aynı iğnelere rağmen benimki erkenden tutunurken , onun ki geç tutunmuş. Ümitsiz olmayın arkadaşımın bu arada hiç belirtisi de olmamıştı. Ben şişlik , ara ara ağrı çekmiştim. Herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor

Merhaba tüp bebek mi oldu acaba yoksa normal yoldan mi

Evet çatlatma iğnesi yapmadıysan diğer iğnelerin pozitif gösterme etkisi yok. Hayırlı olsun inşallah kanda da pozitif görürsün
Çatlama iğnesi dediğiniz ilk başta 1 tane yumurtalar alınmadan önce yapılan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…