- 20 Ocak 2021
- 92
- 56
- 38
- 34
34 yaşındayım bu zamana kadar bu kadar kafamın bulanıklaştığını hatırlamıyorum meselaYok canım sadece beta için yorum yaptı gebelik takibi yapmıyor tüp bebek dokturu kalp atımından sonra başka doktora geçicem zatenbu herkes için farklıdır ama zaten kimisi hiç belirti olmadan pozitif görenlerde var burda beta hgc hormonu arttıkça bence vücud kendince hamileliğe hazırlıyor kendini birde bu süreçte ister istemez biraz kendimizi dinliyoruz oyuzden
Olur inşallah mental yorucu elbette haklısınız hepimiz aynıyız güzel haberlerini bekliyoruz34 yaşındayım bu zamana kadar bu kadar kafamın bulanıklaştığını hatırlamıyorum meselazaman kavramı kalmadı ay yıl oldu hafta ay oldu hormonlar düşünceler duygular derken sonu iyi olur inşallah
Bilmiyorum canım. Benim ki on gün sonraya çağırıyor. 7 senelik doktorum. Her zaman tam zamanında gitmiş oluyorumİlaç kullanmaya başlamadan önce gittin o zaman sen. Benim doktorum yumurta takibi için 5 günlük ilaç kullanımından sonra sık sık çağırıyor. 3 Ocak'ta ilaç kullanmaya başladım. 10-13-16-18 Ocak kontrol tarihlerim. Bu şekilde transferde biraz sık kontrol oluyor
Ohss olmanıza rağmen doktorunuz transfer mi yaptıHanımlar çarşamba günü transferim yapıldı 5.gün embriyosuydu. nelere dikkat etmem gerekiyor diye danıştım gören olmadı. Ohss oldum transferden önce hafif düzeyde seyrediyor ama tamamen geçmesi için hastanede takipteyim nasıl geçer bu durumu yaşayan var mı
hafif düzeyde takip ediyormuş benim imzamla yaptı. Sıkıntı mı yoksa ya bilememdim siz böyle soruncaOhss olmanıza rağmen doktorunuz transfer mi yaptı
Canım ohss az dahi olsa transfer yapılmamalımtutma ihtimalini düşürüyor embriyonun. Ohss de genel de rahim içi su toplayabiliyor yada yumurtalıklar. Buda tutunmayı engellerhafif düzeyde takip ediyormuş benim imzamla yaptı. Sıkıntı mı yoksa ya bilememdim siz böyle sorunca
Evet çatlatma iğnesi yapmadıysan diğer iğnelerin pozitif gösterme etkisi yok. Hayırlı olsun inşallah kanda da pozitif görürsünMerhaba hanımlar benim ilk tüp bebek tedavim 7 yumurta toplanmıştı 1i döllenmedi 1i kalitesizdi 5 adet kaliteli 5.gün embriyom var bende problem yok dedi doktorlar eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sayı sınıra yakın fakat morfoloji 0 1.5 sene oldu hala düzelmediyse pek düzeleceğini düşünmüyoruz emriyolardan 1i 9 ocakta transfer yapıldı kalan 4ü dondurduk bugün dayanamadım idrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı ilaçların etkiside olabilir ümitlenmek istemiyorum ama yarın kan testi vereceğiz inşallah tutmuştur dua edin ne olur
Hazır paketli gıdalardan uzak dur canım. Dinlen tadını çıkar çok düşünme. Hergün iyi pişmiş haşlanmış yumurta tüket. Ve bol yeşillik ve proteinli şeyler tüket. İnşallah pozitif görürsünpozitifi gören canlar, hepinize hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın evlatlarınızı. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Sürekli yattınız mı? Beslenmenizde özel şeyler yediniz mi?
Merhaba 9 ocakta transfer oldum. 2 tane 5 gün embriyosuyla. Bugün 8.günüm idrar testi yaptım fakat tek çizgi gördüm. 12.günü bekleyeceğim bakalım. Allah isteyen herkese nasip etsinHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Canım dinlendirmek daha iyi oluyor. Bedenende ruhen de rahatlamış olurdun. İnşallah tutunur canım, aklına kötüyü getirmehafif düzeyde takip ediyormuş benim imzamla yaptı. Sıkıntı mı yoksa ya bilememdim siz böyle sorunca
Amin canım inşallahHazır paketli gıdalardan uzak dur canım. Dinlen tadını çıkar çok düşünme. Hergün iyi pişmiş haşlanmış yumurta tüket. Ve bol yeşillik ve proteinli şeyler tüket. İnşallah pozitif görürsün
Merhaba tüp bebek mi oldu acaba yoksa normal yoldan miÇok tatlısın canımKonya da şehir hastanesi dilay gök korucu ya gidiyorum. İlk bebeğimede aynı doktorda gebe kalmıştım. İnşallah bu 2. Bebişim olacak Rabbim hepimize evlat sevgisini , evladımızı sağlıcakla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
Çatlama iğnesi dediğiniz ilk başta 1 tane yumurtalar alınmadan önce yapılan mıEvet çatlatma iğnesi yapmadıysan diğer iğnelerin pozitif gösterme etkisi yok. Hayırlı olsun inşallah kanda da pozitif görürsün
Tüp bebek canım. Şimdi kardeş embriyo transferi olacağım inşallahMerhaba tüp bebek mi oldu acaba yoksa normal yoldan mi
Evet canımÇatlama iğnesi dediğiniz ilk başta 1 tane yumurtalar alınmadan önce yapılan mı
2 ocakta yapılmıştı üzerinden yaklaşık 15 gün geçtiEvet canım
15 güne etkisi kalmaz zaten 12. Gün en fazla sürer2 ocakta yapılmıştı üzerinden yaklaşık 15 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?