• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Hanımlar çarşamba günü transferim yapıldı 5.gün embriyosuydu. nelere dikkat etmem gerekiyor diye danıştım gören olmadı. Ohss oldum transferden önce hafif düzeyde seyrediyor ama tamamen geçmesi için hastanede takipteyim nasıl geçer bu durumu yaşayan var mı

Eee çıkmışta işteee😍 hayrlı olsun canım 😘🌸 darısı bizlere inşaALLAH 🥰

Hanımlar çarşamba günü transferim yapıldı 5.gün embriyosuydu. nelere dikkat etmem gerekiyor diye danıştım gören olmadı. Ohss oldum transferden önce hafif düzeyde seyrediyor ama tamamen geçmesi için hastanede takipteyim nasıl geçer bu durumu yaşayan var mı
Hayırlı olsun 😊 bebişinizin haberini alırsınız inşallah🫶

Belirtilerin var mıydı? Boşuna dünden beri strese girdin 🤗 sanırım seninde transferi nin bugün 8.günü sanırım değil mi
Bel ağrısı birazda kaşık ağrısı ama ilaçlardan diye düşünüyorum birazda geçen transferim de de vardı ama negatif oldu

Normalde cumartesiydi vermem gereken tarih dün akşam verdim 1.84 çıktı. Dr um negatif ama anlamı yok erken vermişsin gününde ver dedi. Artar mı yarına kadar bilemiyorum 🥺
Yapılan idrar testinin rengi bile bir gün sonra değişiyor o da değişir elbette 🙏o yüzden yarını bekle sakin bir şekilde

Back