- 20 Ekim 2022
- 355
- 1.265
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi üstünden 15 gün oldu canım
Belirtilerin var mıydı? Boşuna dünden beri strese girdin sanırım seninde transferi nin bugün 8.günü sanırım değil miÇatlatma iğnesi üstünden 15 gün oldu canım
O zaman var gözün aydın canım benimÇatlatma iğnesi üstünden 15 gün oldu canım
Ne yaptınız verdiniz mi kanı?Erken test verip düşük çıkıpta gününde test verip yükselen var mı değeri
Hayırlı olsun bebişinizin haberini alırsınız inşallahHanımlar çarşamba günü transferim yapıldı 5.gün embriyosuydu. nelere dikkat etmem gerekiyor diye danıştım gören olmadı. Ohss oldum transferden önce hafif düzeyde seyrediyor ama tamamen geçmesi için hastanede takipteyim nasıl geçer bu durumu yaşayan var mı
Evet bugün 8. Gün test yanlış göstermiş olabilir diye korkuyorumBelirtilerin var mıydı? Boşuna dünden beri strese girdin sanırım seninde transferi nin bugün 8.günü sanırım değil mi
İnş canım test yanlış değilseHayırlı olsun bebişinizin haberini alırsınız inşallah
Bel ağrısı birazda kaşık ağrısı ama ilaçlardan diye düşünüyorum birazda geçen transferim de de vardı ama negatif olduBelirtilerin var mıydı? Boşuna dünden beri strese girdin sanırım seninde transferi nin bugün 8.günü sanırım değil mi
Bende dün yaptım söyledim ya size deen iyisi kanı beklemek. Siz de pazartesi vereceksiniz sanırım? Ağrınız var mı şuanEvet bugün 8. Gün test yanlış göstermiş olabilir diye korkuyorum
Sağol canım test yanlış göstermiş olabilir miO zaman var gözün aydın canım benim
Önceki transferi unutun olumsuzluğa kapılmayın bakın dünden beri yersiz endişe ettiniz. Güzel olacak bebiş haberlerimizi vercez inşallahBel ağrısı birazda kaşık ağrısı ama ilaçlardan diye düşünüyorum birazda geçen transferim de de vardı ama negatif oldu
Normalde cumartesiydi vermem gereken tarih dün akşam verdim 1.84 çıktı. Dr um negatif ama anlamı yok erken vermişsin gününde ver dedi. Artar mı yarına kadar bilemiyorumNe yaptınız verdiniz mi kanı?
Yapılan idrar testinin rengi bile bir gün sonra değişiyor o da değişir elbette o yüzden yarını bekle sakin bir şekildeNormalde cumartesiydi vermem gereken tarih dün akşam verdim 1.84 çıktı. Dr um negatif ama anlamı yok erken vermişsin gününde ver dedi. Artar mı yarına kadar bilemiyorum
Bir daha yapsana canım ondada çıkarsa kafan da netleştirmiş olursunSağol canım test yanlış göstermiş olabilir mi
Kanda 2 günde artar mı kiYapılan idrar testinin rengi bile bir gün sonra değişiyor o da değişir elbette o yüzden yarını bekle sakin bir şekilde
Artar neden artmasın ki sakin olmadıkça endişeye yer verdikçe vücuda iyice stres yüklüyorsunuz bence kafanızı dağıtacak birşey bulup yarın gidip kanınızı verin. İnşallah güzel sonuçlanırKanda 2 günde artar mı ki