Yumurta donasyoncu dan kac yumurtadan kac embryo olustu ve kactane transfer yapacaksiniz? Bende düsünüyorum haziran ayindaİnşaALLAH canım bugün transfer tarihim neyleştirildi bi sorun çıkmazsa 25 ocakta transfer hayrlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta donasyoncu dan kac yumurtadan kac embryo olustu ve kactane transfer yapacaksiniz? Bende düsünüyorum haziran ayindaİnşaALLAH canım bugün transfer tarihim neyleştirildi bi sorun çıkmazsa 25 ocakta transfer hayrlısıyla
Stres yapma bence var inşaALLAH öyledir canımÖyle de canım teste gğvenemiyorun yanlış olursa diye
toplamda 8embriyomuz var canımYumurta donasyoncu dan kac yumurtadan kac embryo olustu ve kactane transfer yapacaksiniz? Bende düsünüyorum haziran ayinda
toplamda 8 embriyomuz var yanlış bilmiyorsam bunlardan 6sı iyi kalitede, 3 tane transfer yapılacak büyük ihtimalle ama transfer öncesi doktorla istişare yapcaz bu konu hakkında, sanırım rahim büyüklüğüne göre yapılacak transfer sayısıYumurta donasyoncu dan kac yumurtadan kac embryo olustu ve kactane transfer yapacaksiniz? Bende düsünüyorum haziran ayinda
Amin inşallah canımCanım rabbim tez vakitte nasip etsin
Göğüs ucunda mi yoksa normal göğsün hepsinde mi benim ucundan ağrı var da ondan sordumGöğüslerimde de aşırı ağrı var
Benimde 7 gün oldu çatlatma yapalı hayatımda görmediğim karın kasık ağrısı bugün çektim ağlamaktan hatırlamıyorum hiçbir şeyi mide bulantısı baş dönmesi ya i test yapsam da ilacın etkisi var acaba napsam yardımcı bilgisi olan vars yazabilir mi acabaBenim transferin ilk gününden beri kasık ve karın ağrım vardı ama bu denli değildi. Bugün aşırı bel ağrısı ve batması karın ağrısı ve göğüslerime dokunamayacak kadar şiddetli bir ağrı var
Ucu sızlıyor ve ağrıyor. Sizin kaçıncı gününüzGöğüs ucunda mi yoksa normal göğsün hepsinde mi benim ucundan ağrı var da ondan sordum
Aynen benimde ucu dokundugumda ağrıyor çatlatma iğnesi yaptım 7 günümUcu sızlıyor ve ağrıyor. Sizin kaçıncı gününüz
Ben çatlatmayı iki ay önce olmuştum. Okuduğum kadarıyla çatlatma olduysanız yakın zamanda test pek doğru sonuç vermiyormuşBenimde 7 gün oldu çatlatma yapalı hayatımda görmediğim karın kasık ağrısı bugün çektim ağlamaktan hatırlamıyorum hiçbir şeyi mide bulantısı baş dönmesi ya i test yapsam da ilacın etkisi var acaba napsam yardımcı bilgisi olan vars yazabilir mi acaba
Evet bende öyle biliyorum yapmadımBen çatlatmayı iki ay önce olmuştum. Okuduğum kadarıyla çatlatma olduysanız yakın zamanda test pek doğru sonuç vermiyormuş
Canım benim 7. Gün pozitifti kanı sanırım 10 . Gün vermiştim 237 gibi bişeydi. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydun?Kızlar transfer sonrnası 8. Günüm testte cok az silik cıkti 10 dakikadan sonra hep süpelenip kan verdim betam 30 cıktı sizce iyimi değerim 8. Gün icin cift embriyoydu insallah güzel ilerler
Catlatmayi yumuetalar toplanmadan oldum sanrm tüp bebek 5. Gün dondurulmus embriyosu canmCanım benim 7. Gün pozitifti kanı sanırım 10 . Gün vermiştim 237 gibi bişeydi. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydun?
Catlatmayi yumuetalar toplanmadan oldum sanrm tüp bebek 5. Gün dondurulmus embriyosu canm
Yani 2 adet bekledim transfer icin catlatma etkisi kalmamıstır heralde ben betanın derecesine takıldım azmı diyeCanım benim 7. Gün pozitifti kanı sanırım 10 . Gün vermiştim 237 gibi bişeydi. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydun?
Sor canımKızlar femara kullananlar yazabilir mi? Bişey sormak istiyorum