• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Öyle de canım teste gğvenemiyorun yanlış olursa diye
Stres yapma bence var 😍 inşaALLAH öyledir canım ☺️🌸
Yumurta donasyoncu dan kac yumurtadan kac embryo olustu ve kactane transfer yapacaksiniz? Bende düsünüyorum haziran ayinda
toplamda 8embriyomuz var canım
Yumurta donasyoncu dan kac yumurtadan kac embryo olustu ve kactane transfer yapacaksiniz? Bende düsünüyorum haziran ayinda
toplamda 8 embriyomuz var yanlış bilmiyorsam bunlardan 6sı iyi kalitede, 3 tane transfer yapılacak büyük ihtimalle ama transfer öncesi doktorla istişare yapcaz bu konu hakkında, sanırım rahim büyüklüğüne göre yapılacak transfer sayısı

Benim transferin ilk gününden beri kasık ve karın ağrım vardı ama bu denli değildi. Bugün aşırı bel ağrısı ve batması karın ağrısı ve göğüslerime dokunamayacak kadar şiddetli bir ağrı var
Benimde 7 gün oldu çatlatma yapalı hayatımda görmediğim karın kasık ağrısı bugün çektim ağlamaktan hatırlamıyorum hiçbir şeyi mide bulantısı baş dönmesi ya i test yapsam da ilacın etkisi var acaba napsam yardımcı bilgisi olan vars yazabilir mi acaba

Benimde 7 gün oldu çatlatma yapalı hayatımda görmediğim karın kasık ağrısı bugün çektim ağlamaktan hatırlamıyorum hiçbir şeyi mide bulantısı baş dönmesi ya i test yapsam da ilacın etkisi var acaba napsam yardımcı bilgisi olan vars yazabilir mi acaba
Ben çatlatmayı iki ay önce olmuştum. Okuduğum kadarıyla çatlatma olduysanız yakın zamanda test pek doğru sonuç vermiyormuş

Kızlar transfer sonrnası 8. Günüm testte cok az silik cıkti 10 dakikadan sonra hep süpelenip kan verdim betam 30 cıktı sizce iyimi değerim 8. Gün icin cift embriyoydu insallah güzel ilerler
Canım benim 7. Gün pozitifti kanı sanırım 10 . Gün vermiştim 237 gibi bişeydi. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydun?

Back