• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Göğüs ağrısına çok aldanmayın bence benim 30 aralıkta göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı daha çatlatma iğnesi bile olmamıştım ve halen yanıyor uçlarına dokunulmuyor bile
ben ilk hamileliğimi göğüs ağrısıyla öğrenmiştim

Sizde problem nedir acaba benim eşimin sperm şekli bozuk iki yıldır hiç gebe kalamadım
Biz de eşimin spermi hızlı hareketli 0’dı ve doktorlar iyi deyip geçtiler ve bana ilaç verdiler hep duphaston çatlatma falan. işte 5 ay önce tavsiye üzerine doktora gittik takviye falan derken baya baya yükseldi çok şükür.

Biz de eşimin spermi hızlı hareketli 0’dı ve doktorlar iyi deyip geçtiler ve bana ilaç verdiler hep duphaston çatlatma falan. işte 5 ay önce tavsiye üzerine doktora gittik takviye falan derken baya baya yükseldi çok şükür.
Bize bunun ilaçla düzelmeyeceği tek çözümün aşılama 1 defa sonrasında tüp bebeğe yönlendircem acele edin dedi. Morfoloji bozukluğu var yüzde 2 sağlam sadece

Sizde problem nedir acaba benim eşimin sperm şekli bozuk iki yıldır hiç gebe kalamadım

Bize bunun ilaçla düzelmeyeceği tek çözümün aşılama 1 defa sonrasında tüp bebeğe yönlendircem acele edin dedi. Morfoloji bozukluğu var yüzde 2 sağlam sadece
Ya. Sizin neden farklıymış bizim doktor bize rosgenyl man önermişti hem morfolojik bozukluğu da az da olsa giderir dedi

Back