- Konu Sahibi kimyonkokusu
Hayırlı haberle canımYarım saate geçicem canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberle canımYarım saate geçicem canım
Bilemiyorum bana herhangi bir takviye vermedi dr. Ama daha öncesine inofolic combi verilmişti Pcos olduğu için, 6 gün falan onu içtim son kalanları bitirdim. Beslenmenize dikkat edin benceMerhaba bende bu ay aşılama yapacağım ilk iğnemi yaptım .Takviye olarak prowomen ve omega 3 kullanıyordum. Bu süre zarfında bırakmalı mıyım kullanmadığım ay daha fazla yumurta folikülüm varken şuan daha az var bende ters mi tepti emin değilim.Forumda birisi pcosu olmayanların bu tarz takviyeleri kullanmasının iyi olmadığını söylemişti.
Evet bende 2 aydır hem beslenmeme dikkat ediyorum hem de takviye kullanıyordum ama takviye kullanmadan önce daha iyiydi teşekkür ediyorum.Bilemiyorum bana herhangi bir takviye vermedi dr. Ama daha öncesine inofolic combi verilmişti Pcos olduğu için, 6 gün falan onu içtim son kalanları bitirdim. Beslenmenize dikkat edin bence
Aaa keşke sorsaydın canım. Kaç mm olduğunu biliyo musun yumurtanın?merhaba. geçen ay aşılamam negatifti. bu ay başka bir doktora gittim letu başladım 5 gün kullandım 2 gün sonra kontrol 3 gün daha kullan cuma kontrole gel dedi. bugün yumurta kontrolüne gittim. doktorum bu ay aşılama olmayacak ama rahim duvarın çok iyi bu ay gebelik oluşabilir ilişki öneriyorum dedi. çok dalgındım neden aşılama olmayacak diye sormadım. Asistanına çatlamış gibi mi bi seyler diyordu anlamadım aklıma takıldı![]()
Yarınkimyonkokusu canım sana ne dedi ne zaman olacakmış aşılama
Çatlama iğnesi olmadan mı çatlamış canım seninki. Ben de kontrole gittiğim de yumurta 15 di lh 28 çıkmıştı yarın tekrar lh bakacaz ona göre aşılama yapacaz eşinle gel dedi ertesi gün 17 çıktı aşılama yapmadı bir gün sonra iğne yaptım iğdene bir gün sonra da aşılama seninki de mi böyle bişey oldu acabaYarınyapmak için yapıyor gibi bakalım. Dünkü ilişki işe yaradıysa ne ala, yoksa bence olmaz bu ay
Hiç tedirgin olma canım. Herkesin bünyesi ilaca farklı tepki veriyor bu kıyaslamaya girip kafanı hiç karıştırma benceMerhaba kızlar
Benim kendimi bildim bileli FSH lh ı'm düşük. Kasımda klomen ve letuyla yumurta gelişimi olmadı. Bu ay aşılama tedavisine başladım. Gonal f 75 kullanıyorum. Bugün kontrole gittim 6 gündür kullanıyorum. Kontrolde 3 4 yumurta gördüler ama mm olarak gelişmediğini söylediler. Doktor dozu 100 e çıkardı. Şimdi ilk defa tedavi olduğum için size sorum şu : gonal f le yumurtalarınız kaç günde gelişti? Doktor bir şey söylemediği için ve klomen le cevap alamadığım için tedirgin oldum.
18 gibi bir seyler dedi ama dediğim gibi o kadar dalgındım o kadar moral olarak sıfırdım kiAaa keşke sorsaydın canım. Kaç mm olduğunu biliyo musun yumurtanın?
Aynen öyle olmuş kendiliğinden çatlamış. Dün vardı 15 ve 17mm iki yumurta. Dün akşam sa gonalf yaptım. Bugün bi baktık yok yumurtalarÇatlama iğnesi olmadan mı çatlamış canım seninki. Ben de kontrole gittiğim de yumurta 15 di lh 28 çıkmıştı yarın tekrar lh bakacaz ona göre aşılama yapacaz eşinle gel dedi ertesi gün 17 çıktı aşılama yapmadı bir gün sonra iğne yaptım iğdene bir gün sonra da aşılama seninki de mi böyle bişey oldu acaba
Kendisi çatlamış olabilir evet. Bugün benim de başıma aynısı geldi çünkü18 gibi bir seyler dedi ama dediğim gibi o kadar dalgındım o kadar moral olarak sıfırdım kieve gelince aklım başıma geldi. İnstagram adresinden yazsam mı acaba bilemedim
Canım 6 gün 75 yaptım 13,5 idi.Merhaba kızlar
Benim kendimi bildim bileli FSH lh ı'm düşük. Kasımda klomen ve letuyla yumurta gelişimi olmadı. Bu ay aşılama tedavisine başladım. Gonal f 75 kullanıyorum. Bugün kontrole gittim 6 gündür kullanıyorum. Kontrolde 3 4 yumurta gördüler ama mm olarak gelişmediğini söylediler. Doktor dozu 100 e çıkardı. Şimdi ilk defa tedavi olduğum için size sorum şu : gonal f le yumurtalarınız kaç günde gelişti? Doktor bir şey söylemediği için ve klomen le cevap alamadığım için tedirgin oldum.
Merhaba kızlar
kesinlikle B Berfin0 a katılıyorum. Herkesin bünyesinde her ilaç farklı etki bırakıyor. Bende mesela şimdiye kadar klomen kullandım gonalf kullandım letu kullandım yumurta gelişimi normaldi sadece yan etkiler oldu bendeHiç tedirgin olma canım. Herkesin bünyesi ilaca farklı tepki veriyor bu kıyaslamaya girip kafanı hiç karıştırma bence
amaan ne bileyim artık doktor doktor gezmekten illallah geldi napıyosa yapsınKendisi çatlamış olabilir evet. Bugün benim de başıma aynısı geldi çünküama aşılamayı iptal etmedi
Canım aslında tam zamanı gibi çünkü çatlama iğnesinden 32 36 saat sonra aşılama yapıyor seninki de o hesap olmuş oluyorAynen öyle olmuş kendiliğinden çatlamış. Dün vardı 15 ve 17mm iki yumurta. Dün akşam sa gonalf yaptım. Bugün bi baktık yok yumurtalaryine de işte yapacak yarın aşılamayı, çatladıktan sonra kaç saat geçmesi gerekiyor normalde mesela döllenme olması için tam bilmiyorum. Ki zaten tam saat kaç gibi catladıgını da bilmiyorum