• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Merhaba. Bizde de eşimin ileri hareketli 0 ve iki sene önce öğrendik doktorun tavsiyesi üzerine rosgenyl man kullandı, macunlar falan yaptırdı özel olarak onu tüketti ve kendisi eski eczacı olduğu için sperm kalitesini arttırıcı takviyeler kullandı proxeed arada bir probiron kullanıyor ve en son aşılama öncesi yıkandıktan sonra 85 milyon olmuş doktor çok iyi dedi siz de bunları deneyebilirsiniz. Bunları herkese önerebilirim baya baya işe yaradı 0hareketliden %43 hareket kazandırdı 2 senede
maşallah baya güzel artmış

Pazar gunu kan testi gunum ama o zamana kadar adet olurum muhtemelen goguslerim acimaya basladi cunku
Göğüs ağrısına çok aldanmayın bence benim 30 aralıkta göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı daha çatlatma iğnesi bile olmamıştım ve halen yanıyor uçlarına dokunulmuyor bile

Göğüs ağrısına çok aldanmayın bence benim 30 aralıkta göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı daha çatlatma iğnesi bile olmamıştım ve halen yanıyor uçlarına dokunulmuyor bile
Benim hep ağrır hatta patlayacak gibi olur ve her zaman da adet oldum zaten. O yüzden yine adet olurum herhalde. Meme ucu ağrısı gebelik belirtisiymiş diye okudum sizin kaç gün kaldı bat a

Back