- Konu Sahibi kimyonkokusu
amin kuzum inşalalh seninde pozitife dönerAnladim cok tebrik ederim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin kuzum inşalalh seninde pozitife dönerAnladim cok tebrik ederim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
maşallah baya güzel artmışMerhaba. Bizde de eşimin ileri hareketli 0 ve iki sene önce öğrendik doktorun tavsiyesi üzerine rosgenyl man kullandı, macunlar falan yaptırdı özel olarak onu tüketti ve kendisi eski eczacı olduğu için sperm kalitesini arttırıcı takviyeler kullandı proxeed arada bir probiron kullanıyor ve en son aşılama öncesi yıkandıktan sonra 85 milyon olmuş doktor çok iyi dedi siz de bunları deneyebilirsiniz. Bunları herkese önerebilirim baya baya işe yaradı 0hareketliden %43 hareket kazandırdı 2 senede
Amin. Teşekkür ederim ben işte sırf merakımdan test yapmaya başladım ne zaman negatif olur diye şimdilik daha çift gösteriyoramin kuzum inşalalh seninde pozitife döner
aşılama ne zaman oldunuzAmin. Teşekkür ederim ben işte sırf merakımdan test yapmaya başladım ne zaman negatif olur diye şimdilik daha çift gösteriyor
2 ocakta yapıldı 31 aralıkta ise çatlatma yaptıkaşılama ne zaman oldunuz
Insallah canimamin kuzum inşalalh seninde pozitife döner
Naptın canım nasıl ilerledi süreç bugün, iyi misin?Evet 1 saat oldu yaptıralı bakalım nasıl olacak
Kan verseniz bazen testler yalnış çıkıyorMerhaba belirtileriniz nelerdi? Ne zaman ogrendiginiz gebeliginizi? Hayirli olsun.
Ben de asilama oldum adete 2 gun kadi ama testlerim negatif
Canım kaç gün oldu aşılama olalı? 14ü geçti miMerhaba belirtileriniz nelerdi? Ne zaman ogrendiginiz gebeliginizi? Hayirli olsun.
Ben de asilama oldum adete 2 gun kadi ama testlerim negatif
Veririm belki daha test gunum gelmedi duphastonu 15 gun icmem gerekiyormus daha 3 gun var ama o zamana adet olurum zatenKan verseniz bazen testler yalnış çıkıyor
Asilama sonrasi 13. Gun canimCanım kaç gün oldu aşılama olalı? 14ü geçti mi
Bende gaz sancısı halen devam ediyor sanki rahimde gaz ve su varmış gibi sizde de öyle olacakmı bakalım ben ona göre artık doktora gideri
Sabah kan verdim sonra aşılama oldu canım şu an iyiyimNaptın canım nasıl ilerledi süreç bugün, iyi misin?
Bir iki güne inşallah döner pozitife, doktor şu zaman test yap dedi mi?Asilama sonrasi 13. Gun canim
Hadi bakalım hayırlısı olsun doktor dedi mi şuna dikkat et şöyle yap vsSabah kan verdim sonra aşılama oldu canım şu an iyiyim
Fitil verdi bide gün aşırı ilişki önerdi başka bişey demedi canım.14. Gün gelip kan vereceksin ona göre fitili bırak yada devam et diyeceklermiş senin aşılama ne zamam olacakHadi bakalım hayırlısı olsun doktor dedi mi şuna dikkat et şöyle yap vs
Pazar gunu kan testi gunum ama o zamana kadar adet olurum muhtemelen goguslerim acimaya basladi cunkuBir iki güne inşallah döner pozitife, doktor şu zaman test yap dedi mi?
Yaa haber etPazar gunu kan testi gunum ama o zamana kadar adet olurum muhtemelen goguslerim acimaya basladi cunku
Göğüs ağrısına çok aldanmayın bence benim 30 aralıkta göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı daha çatlatma iğnesi bile olmamıştım ve halen yanıyor uçlarına dokunulmuyor bilePazar gunu kan testi gunum ama o zamana kadar adet olurum muhtemelen goguslerim acimaya basladi cunku
Bu fitil ne kadar pis kokuyor. Günlük 2 defa yıkanıyorum resmenFitil verdi bide gün aşırı ilişki önerdi başka bişey demedi canım.14. Gün gelip kan vereceksin ona göre fitili bırak yada devam et diyeceklermiş senin aşılama ne zamam olacak
Benim hep ağrır hatta patlayacak gibi olur ve her zaman da adet oldum zaten. O yüzden yine adet olurum herhalde. Meme ucu ağrısı gebelik belirtisiymiş diye okudum sizin kaç gün kaldı bat aGöğüs ağrısına çok aldanmayın bence benim 30 aralıkta göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı daha çatlatma iğnesi bile olmamıştım ve halen yanıyor uçlarına dokunulmuyor bile