Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

İnsan gerçekten kafaya takmıyorum dedikçe takıyor. Ama ben nedense sadece okuyorum yorumluyorum hiç öyle bir test yapma arzusu yok öyle bir isteğim yok. İlk aşılamam ama bir belirti bile aramıyorum aşılamadan sonra geçmeyen bir kaşık ağrısı ve haz problemi yetiyer sanırım bana. Bir de ilişkiye girdiğimiz günlerde canım çok fazla ağrıyor böyle olan var mı?
Bende bugün çatlatma iğnesini vurdum sürekli başım dönüyor

İğnenin etkisi geçmiş diye bugün test yaptım daha tam geçmemiş çok hafif bir pembelik var daha ilk defa iğnenin etkisini görüyorum
IMG_9025.jpeg

Bana doktor 11 gün kan ver dedi yani pazartesi iğnenin etkisi geçmiş oluyor tam 12 gün oluyor o gün

Selam kızlar ben tam 4 kez aşılma oldum ve bizim sperm değerleri baya azalıyor yıkama sonrası 2.aşılamam tuttu yıkama sonrası 2 milyon sperm kalmıştı hız 65-70 di bebeğimin kalbi durdu 4.aşılamamı aralıkta oldum 12 sinde yıkama sonrası 1 milyon sperm kalmıştı ve şuan çok yeni hamileyim ve tutmadı sandım kasıklarım çok agrıdı yani umudunuzu kybetmeyin benim sebepsiz infertelite sorunumuz

Selam kızlar ben tam 4 kez aşılma oldum ve bizim sperm değerleri baya azalıyor yıkama sonrası 2.aşılamam tuttu yıkama sonrası 2 milyon sperm kalmıştı hız 65-70 di bebeğimin kalbi durdu 4.aşılamamı aralıkta oldum 12 sinde yıkama sonrası 1 milyon sperm kalmıştı ve şuan çok yeni hamileyim ve tutmadı sandım kasıklarım çok agrıdı yani umudunuzu kybetmeyin benim sebepsiz infertelite sorunumuz
Merhaba belirtileriniz nelerdi? Ne zaman ogrendiginiz gebeliginizi? Hayirli olsun.
Ben de asilama oldum adete 2 gun kadi ama testlerim negatif

Merhaba belirtileriniz nelerdi? Ne zaman ogrendiginiz gebeliginizi? Hayirli olsun.
Ben de asilama oldum adete 2 gun kadi ama testlerim negatif
belirtilerim çok adet sancısı vardı kasıklarıma sancı giriyodu ayaga kalkınca sancılar gşrmeye başladı adete bi kaç gün kala birde adete 3-4 gün kala felan kaset test yapmıştım çıkmamıştı adete 1 gün kala erken gebelik testi yaptım çizgi çıktı ertesi gün 228 cıktı beta

belirtilerim çok adet sancısı vardı kasıklarıma sancı giriyodu ayaga kalkınca sancılar gşrmeye başladı adete bi kaç gün kala birde adete 3-4 gün kala felan kaset test yapmıştım çıkmamıştı adete 1 gün kala erken gebelik testi yaptım çizgi çıktı ertesi gün 228 cıktı beta
Anladim cok tebrik ederim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Merhaba. Bizde de eşimin ileri hareketli 0 ve iki sene önce öğrendik doktorun tavsiyesi üzerine rosgenyl man kullandı, macunlar falan yaptırdı özel olarak onu tüketti ve kendisi eski eczacı olduğu için sperm kalitesini arttırıcı takviyeler kullandı proxeed arada bir probiron kullanıyor ve en son aşılama öncesi yıkandıktan sonra 85 milyon olmuş doktor çok iyi dedi siz de bunları deneyebilirsiniz. Bunları herkese önerebilirim baya baya işe yaradı 0hareketliden %43 hareket kazandırdı 2 senede

Maşallah inşallah sağlıklı bir bebek gelir

Back