- 26 Nisan 2024
- 1.099
- 902
- 38
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Ayyy bu kadar yalancı test bana denk geldiyse hayattaki şansım derim bilemiyorum yani evet haklısın ayyy inanamıyorum yaaaaHayırlı olsun bu kadar net hamilesin tersi olmaz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bu kadar yalancı test bana denk geldiyse hayattaki şansım derim bilemiyorum yani evet haklısın ayyy inanamıyorum yaaaaHayırlı olsun bu kadar net hamilesin tersi olmaz bence
Ayyyyy bu gebelik testi miiiiii pozitif canım bu direk çok sevindim hemen kan testiKızlar yarın kan verecektim bugün aşılamanın 16.günü. Artımed almışım farkında olmadan evde duruyordu, yanlış pozitif veriyor diye yapmayacaktım ama dayanamadım. Hemen ilk 20 saniyede falan çıktı sanırım bilmiyorum çok bariz çift çizgi yanlıs gösteriyor olabilir mi çok değişik duygular yaşıyorum Allahım
Yarın sabah vericemmAyyyyy bu gebelik testi miiiiii pozitif canım bu direk çok sevindim hemen kan testi
Hayır olumsuzluğa kapılmak yok önce inan Her bünye aynı belirtileri vermiyor bunu unutma güzel haberler alacaksınNasl gidiyo canım varmı bı gelişme
Ben hiç birşey hissetmiyorum ya yine olmadı biliyorum
Çok sevindiiimm bir an önce kan ver sonuçlarını paylaş bizimle Çok bariz var ama kanda kesin sonuç olacak orda da pozitifi göreceksinKızlar yarın kan verecektim bugün aşılamanın 16.günü. Artımed almışım farkında olmadan evde duruyordu, yanlış pozitif veriyor diye yapmayacaktım ama dayanamadım. Hemen ilk 20 saniyede falan çıktı sanırım bilmiyorum çok bariz çift çizgi yanlıs gösteriyor olabilir mi çok değişik duygular yaşıyorum Allahım
özel hastaneler pazar günü yapıyor mu acaba ay aşırı heyecanlı ben bile burada nasıl kıpır kıpır oldumYarın sabah vericemm
Çok sevindiiimm bir an önce kan ver sonuçlarını paylaş bizimle Çok bariz var ama kanda kesin sonuç olacak orda da pozitifi göreceksin
Cümleten yarın öğrencez kızlar kocam bey geldi şimdi yemek yicez belli etmemeliyim belli etmemeliyimözel hastaneler pazar günü yapıyor mu acaba ay aşırı heyecanlı ben bile burada nasıl kıpır kıpır oldum
Yarın değerini yaz ben en az 600 diyorumAyyy bu kadar yalancı test bana denk geldiyse hayattaki şansım derim bilemiyorum yani evet haklısın ayyy inanamıyorum yaaaa
Yarın değerini yaz ben en az 600 diyorum
Ayy inşallah pozitiftir canım dün benim de bu şekilde çıktı bir heyecan bir panik o sevinçle özel hastaneye gittim kan verdim sonuç hüsran dilerim bebeğin seninledir ben aksi takdirde çok yıkılıyor insan. Sanırım kullandığımız iğnelerden böyle oluyorKızlar yarın kan verecektim bugün aşılamanın 16.günü. Artımed almışım farkında olmadan evde duruyordu, yanlış pozitif veriyor diye yapmayacaktım ama dayanamadım. Hemen ilk 20 saniyede falan çıktı sanırım bilmiyorum çok bariz çift çizgi yanlıs gösteriyor olabilir mi çok değişik duygular yaşıyorum Allahım
Ciddi misin ya bu kadar net miydi idrar testin, şuan tüm keyfim kaçtıAyy inşallah pozitiftir canım dün benim de bu şekilde çıktı bir heyecan bir panik o sevinçle özel hastaneye gittim kan verdim sonuç hüsran dilerim bebeğin seninledir ben aksi takdirde çok yıkılıyor insan. Sanırım kullandığımız iğnelerden böyle oluyor
Testin fotosu varsa atar mısınAyy inşallah pozitiftir canım dün benim de bu şekilde çıktı bir heyecan bir panik o sevinçle özel hastaneye gittim kan verdim sonuç hüsran dilerim bebeğin seninledir ben aksi takdirde çok yıkılıyor insan. Sanırım kullandığımız iğnelerden böyle oluyor
Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıcakla inşallah yarın kanda da değer yüksek çıkar inşallah canım belirtilerin var mıydı? Canım bu aradaKızlar yarın kan verecektim bugün aşılamanın 16.günü. Artımed almışım farkında olmadan evde duruyordu, yanlış pozitif veriyor diye yapmayacaktım ama dayanamadım. Hemen ilk 20 saniyede falan çıktı sanırım bilmiyorum çok bariz çift çizgi yanlıs gösteriyor olabilir mi çok değişik duygular yaşıyorum Allahım
Ayyyyy hayırlı olsun ya çok sevindim böyle pozitifleri görünce daha da seviniyorum umut doluyor içim kan da da aynı pozıtifi görürsün inşallahCümleten yarın öğrencez kızlar kocam bey geldi şimdi yemek yicez belli etmemeliyim belli etmemeliyim
İnşallah canımmmAyyyyy hayırlı olsun ya çok sevindim böyle pozitifleri görünce daha da seviniyorum umut doluyor içim kan da da aynı pozıtifi görürsün inşallah
Hayrlı kandller amin inşallahBu arada kızlar hayırlı kandiller bugün tüm kalben istediğimiz her şey olur inşallah
İnşallahpek net bi belirtim yoktu. Aşılama sonrası bir hafta her gün kasık ağrısı batma şeklinde. Göğüslerim çok dolgundu ağrıdı. Sonra göğüs ağrım geçti, göğüsler normal haline geldi ilk 1 haftadan sonra aşırı gaz sancısı ve şişkinlik yaşadım. Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum. Son 2 gündür göğüs ağrım tekrar başladı ve kasık ve karnımda batmalar yaşıyorum yine. Regl gelecek diye düşünmüştüm ama..Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıcakla inşallah yarın kanda da değer yüksek çıkar inşallah canım belirtilerin var mıydı? Canım bu arada
Çok sevindim şu an tebrik ederimKızlar yarın kan verecektim bugün aşılamanın 16.günü. Artımed almışım farkında olmadan evde duruyordu, yanlış pozitif veriyor diye yapmayacaktım ama dayanamadım. Hemen ilk 20 saniyede falan çıktı sanırım bilmiyorum çok bariz çift çizgi yanlıs gösteriyor olabilir mi çok değişik duygular yaşıyorum Allahım
Sen ikinciye aşılama yapmıştın değil mi?İnşallahpek net bi belirtim yoktu. Aşılama sonrası bir hafta her gün kasık ağrısı batma şeklinde. Göğüslerim çok dolgundu ağrıdı. Sonra göğüs ağrım geçti, göğüsler normal haline geldi ilk 1 haftadan sonra aşırı gaz sancısı ve şişkinlik yaşadım. Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum. Son 2 gündür göğüs ağrım tekrar başladı ve kasık ve karnımda batmalar yaşıyorum yine. Regl gelecek diye düşünmüştüm ama..