• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Ay eşime regl oldum dedim bu arada. Mesajlaştık. Kıyamam üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştı djsjsj
üzme kendini nasip bu işler, belki de hiç olmayacak nerden bilelim isyan etme takdir Allahtan falan yazmış 🥹🥹🥹
Ayy Allahım.güzel haberi süpriz bir şekilde verirsin sağlıcakla inşallah 🙏🥰🍀ayy çıkar birazdan sabırsızlamdım suan bende 🫶🫶🤭🥰🥰 canım bu arada bir şey sorcam aşılamadan sonra kaç gün birliktelik oldu?

Bende iğne vuralı 7. Günüm aşılamanın da 5. Günü karnım aşırı şiş ve sert gaz şişkinliğim var, sağ tarafımda da bi batma hissi var şişkinlikten kaynaklı mı yoksa bi belirti mi emin olamıyorum 🙂

Ayy Allahım.güzel haberi süpriz bir şekilde verirsin sağlıcakla inşallah 🙏🥰🍀ayy çıkar birazdan sabırsızlamdım suan bende 🫶🫶🤭🥰🥰 canım bu arada bir şey sorcam aşılamadan sonra kaç gün birliktelik oldu?
Ya bende onu sormak istedim, benim doktorum aşılama yaptığımız akşam birliktelik olsun dedi 36 saat sonra da aşılama yaptık sonraki birliktelik de gün aşırı olsun dedi, çarşamba aşılama oldum cuma ve pazar ilişki dedi sonrasında isterseniz Salı da deneyin size kalmış dedi sizde nasıl oldu ne dedi doktorunuz

Bende iğne vuralı 7. Günüm aşılamanın da 5. Günü karnım aşırı şiş ve sert gaz şişkinliğim var, sağ tarafımda da bi batma hissi var şişkinlikten kaynaklı mı yoksa bi belirti mi emin olamıyorum 🙂
İğnenin etkisidir belki de canım suan bende 10. Günüm alt karın şişlik vs var yani ara ara giren kasık agrısı ve bel ağrısı oluyor suanlık bakalım hayırlısı her şeyin beklemedeyiz 🙏🥰

İğnenin etkisidir belki de canım suan bende 10. Günüm alt karın şişlik vs var yani ara ara giren kasık agrısı ve bel ağrısı oluyor suanlık bakalım hayırlısı her şeyin beklemedeyiz 🙏🥰
beklemek çok stresli ve heyecanlı🤭 Günler yakın herkesin peşpeşe gebelik haberleriyle gelelim buraya Amiiiiiinnn 🤲🏼🥰

Eklentiler

• IMG_7164.png
    IMG_7164.png
    86,9 KB · Görüntüleme: 46
Çarşamba olursa benim de döngünün 12. Günü olmuş oluyor 🌸 ya bana pazartesi çatlatma yapacak %90. Bende cumartesi pazar ilişki istedi sonra aşılamaya kadar perhiz dedi. İnş güzel sonuçlar alırı canım benim de ilk aşılamam olmazsa tüpe geçicem. Valla bana 900 lük yazdı 525 ml kullanmış olucam gerisi ne olacak bakalım 😀yumurtan yeterli boyuta ulaşmıştır canım o yüzden gerek görmemiştir ay aramız çok yakın güzel güzel sonuçlar gelsin
Canım, benim aşılama yapıldı bugün. Hatta az önce eve geldim. Duphaston kullanacağım bu süreçte günde üç kere. Yarından itibaren üç gün ilişki sonrası için de iki günde bir ilişki dediler. Doktorum izinliymiş başka bir doktor işlemi yaptı nedendir anlamadım bu sefer biraz acıdı, aşırı idrar sıkışıktım bi de. Neyse bakalım atlattık gitti, pozitif sonuçlansın inşallah süreç.

Back