• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Pazartesi aşılamaya karar verdi doktorum. Sol tarafta 14 mm yumurta mevcutmuş. Bir tane varmış. Bir tane olmasının istenen bi durum olduğunu söyledi kendisi. Rahim duvarı kalınlığı güzelmiş. Bakalım hayırlısı her ikimiz için de. ^^
Bende doktordan geldim şimdi canım 4 gün kullandım sol tarafta 13.1 dedi birde küçük 10.5 var o çatlamaz büyük ihtimal dedi. Pazartesi tekrar kontrol var çok büyük ihtimal çarşamba dedi bana da. Yumurta allahtan sol tarafta. Sağ tarafta olsa iptal edecektim dedi sağ da tüp yok benim :/ o yüzden mutlu oldum

Merhaba yumurtlama problemi olmayan her ay düzenli yumurtlama gelişip catlayan bir durumda yumurtlama tedavisi gerekiyor mu, bu tedaviyi yaptıranların yumurtlama sorunu olduğu icin mi yaptırıyorlar bunu anlamadım, bilen var mi
Selamlar, bende şuan aşılama sürecindeyim hiçbir yumurtlama problemim yok. Yine de Gonalf kullanıyorum. her şey okey bile olsa yine de bu tedavi alınıyor %90 . Doktor tüm süreci yönetiyor zaten diğer türlü kaç yumurta olacak olmayacak mı çatladı mı çatlamadı mı gibi durumlar var. Hele tüp bebek sürecinde zaten 1 den fazla yumurta geliştiriyorlar

Çatlatma iğnesini yaptın mı canım? Ya bazı doktorlar aşılama sonrası ilişki öneriyormuş ama çatlatma iğnesi sonra ilişki önermeyenlerde var 3 gün perhiz diyorlar aşılamaya kadar. Sana bir şey dedi mi doktorun
Cumartesi gece 23.00’da yapacağım. Bir de o gece birliktelik istedi doktor. Aşılama zaten pazartesi olacak. Pazar günü ilişki olmayacak. Bu şekilde ilerledik yine. İlk aşılamada da bu şekilde oldu.
Benim şöyle bi durumum oldu dün gece. İğnem bitmiş ve fark etmemişim. İlk defa bitirdim çünkü. İlk aşılamada çok düşük vurulduğum için bitmemişti. Son dozu vuruldum normalde bu akşam ve yarın akşam da vurulacaktım. Doktor gerekli görmedi. Sadece cumartesi çatlatma iğnesi olacak, pazarteside aşılama zaten.

Bende doktordan geldim şimdi canım 4 gün kullandım sol tarafta 13.1 dedi birde küçük 10.5 var o çatlamaz büyük ihtimal dedi. Pazartesi tekrar kontrol var çok büyük ihtimal çarşamba dedi bana da. Yumurta allahtan sol tarafta. Sağ tarafta olsa iptal edecektim dedi sağ da tüp yok benim :/ o yüzden mutlu oldum
Çok sevindim bu arada yumurtanın solunda olmasına ^^ Benim de solda :’)

Yaaaa çok sevindim evet canım bana da 1 tane olsun bizim olsun dedi. Benim rahim durumundan dolayı fazla yumurta gelişirse iptal edecek. Bakalım bende yarın gideceğim kontrole bugün 4. İğneyi vurdum çoğunun döngünü 14.15. Gününde aşılama yı yapmış senin kaçıncı gündü?
Benim döngümün 12. Gününde aşılama olmuş olacak. İlk aşılamada da 14. Günde olmuşum.

Selaaam kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Son durumlarınız nelerrr?
Benim bugün aşılama gününü de sayarsak tam 14.günüm. Ama pazartesiye kadar beklicem beta için🥲 sizde ne var ne yok
Güzel haberler bekliyoruz senden :). Ben klomende son günüm ara ara kasıklarım ağrıyor ilaçtan mı bilemedim. Çarşamba kontrolum var

Güzel haberler bekliyoruz senden :). Ben klomende son günüm ara ara kasıklarım ağrıyor ilaçtan mı bilemedim. Çarşamba kontrolum var
Sağ ol canım benm. Ama baş ağrım oldu bugün muhtemelen yarın reglim gelir. Pek umudum kalmadı. Çünkü benim en net belirtim migrenim :(

Sağ ol canım benm. Ama baş ağrım oldu bugün muhtemelen yarın reglim gelir. Pek umudum kalmadı. Çünkü benim en net belirtim migrenim :(
Olsun yinede düşürme kendini çok. Artık belirtilere takılmıyorum çünkü bu süreçte yaşamadığım belirti kalmadı ama sonuç hep negatifti

Kızlar merhaba ben 8 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 10 ocakta aşılama oldum hala regl olmadım sizce test yapmalı mıyım korkuyorum negatif görmekten aşılaması olumsuz olanlar aşılamadan kaç gün sonra regl olmuştunuz acaba

Benim döngümün 12. Gününde aşılama olmuş olacak. İlk aşılamada da 14. Günde olmuşum.
Çok sevindim bu arada yumurtanın solunda olmasına ^^ Benim de solda :’)
Cumartesi gece 23.00’da yapacağım. Bir de o gece birliktelik istedi doktor. Aşılama zaten pazartesi olacak. Pazar günü ilişki olmayacak. Bu şekilde ilerledik yine. İlk aşılamada da bu şekilde oldu.
Benim şöyle bi durumum oldu dün gece. İğnem bitmiş ve fark etmemişim. İlk defa bitirdim çünkü. İlk aşılamada çok düşük vurulduğum için bitmemişti. Son dozu vuruldum normalde bu akşam ve yarın akşam da vurulacaktım. Doktor gerekli görmedi. Sadece cumartesi çatlatma iğnesi olacak, pazarteside aşılama zaten.
Çarşamba olursa benim de döngünün 12. Günü olmuş oluyor 🌸 ya bana pazartesi çatlatma yapacak %90. Bende cumartesi pazar ilişki istedi sonra aşılamaya kadar perhiz dedi. İnş güzel sonuçlar alırı canım benim de ilk aşılamam olmazsa tüpe geçicem. Valla bana 900 lük yazdı 525 ml kullanmış olucam gerisi ne olacak bakalım 😀yumurtan yeterli boyuta ulaşmıştır canım o yüzden gerek görmemiştir ay aramız çok yakın güzel güzel sonuçlar gelsin

Back