• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

İnşallah☺️pek net bi belirtim yoktu. Aşılama sonrası bir hafta her gün kasık ağrısı batma şeklinde. Göğüslerim çok dolgundu ağrıdı. Sonra göğüs ağrım geçti, göğüsler normal haline geldi😂 ilk 1 haftadan sonra aşırı gaz sancısı ve şişkinlik yaşadım. Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum. Son 2 gündür göğüs ağrım tekrar başladı ve kasık ve karnımda batmalar yaşıyorum yine. Regl gelecek diye düşünmüştüm ama..🤷🏻‍♀️🥹
İnşallah 🙏 sağlıcakla🙏🥰kan testi verdin mi canım sen bu arada merakla ve heyecanla seni bekliyoruz 🙏

Kızlar merhaba benim bugün iğneden sonra 15. Günüm dün lekelenmem oldu bugünde sildikçe sanki kana dönecekmiş bir leke geliyor adet olucam sanırım. Bu benim 2. Tedavimdi. Özel hastaneye gidiyorum doktora aşılama olmak istediğimi söylesem yapar mı acaba?

Kızlar merhaba benim bugün iğneden sonra 15. Günüm dün lekelenmem oldu bugünde sildikçe sanki kana dönecekmiş bir leke geliyor adet olucam sanırım. Bu benim 2. Tedavimdi. Özel hastaneye gidiyorum doktora aşılama olmak istediğimi söylesem yapar mı acaba?
yapar heralde neden yapmasın

Benim doktorum ilk ilaç tedavisi yapalım olmazsa aşılama yapalım dedi iki ay ilaç tedavisi gördüm ben
Benimde bu ikinci ilaç tedavimdi 15. Günüm iğneden sonra hala adet olarak gelmedi ama afedersiniz peçeteye gelen sıvı kahverengi akıntım var olursam çarşamba doktora giderim bizde aşılamaya geçeriz herhalde :) cevapladığınız için teşekkür ederim

Benimde bu ikinci ilaç tedavimdi 15. Günüm iğneden sonra hala adet olarak gelmedi ama afedersiniz peçeteye gelen sıvı kahverengi akıntım var olursam çarşamba doktora giderim bizde aşılamaya geçeriz herhalde :) cevapladığınız için teşekkür ederim
İnşallah yerleşme kanamasıdır 🙏🥰

Kızlar bugün aşılamanın 10. Günü az önce erken gebelik testi yaptım ve kıl gibi ince çizgi hafif belirgindi dikkatli bakınca gözüküyor. İgnenin etkisi gecmişmidir? Sizce

Ay eşime regl oldum dedim bu arada. Mesajlaştık. Kıyamam üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştı djsjsj
üzme kendini nasip bu işler, belki de hiç olmayacak nerden bilelim isyan etme takdir Allahtan falan yazmış 🥹🥹🥹

Back