- Konu Sahibi kimyonkokusu
Olabilir aslında kese gözükür mü acaba kaç yumurtan vardı canım seni ? Doktora görün bir canım darısı bizlere inşallah dua et bizlere deKızlar değerim yüksek mi yaaaa annem ikiz olmasın dedi aklımı bulandırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir aslında kese gözükür mü acaba kaç yumurtan vardı canım seni ? Doktora görün bir canım darısı bizlere inşallah dua et bizlere deKızlar değerim yüksek mi yaaaa annem ikiz olmasın dedi aklımı bulandırdı
Aaayyyyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık bundan sonra hepimiz için dua et hamişlerin duası kabul olurmuşKızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
@CinnamonQueen @Puxhu @puvased @polyannanin_gunlugu B babemm34 B Biravucmutlulukk @selfhappy
ayyy herkesi etiketleyemedim hatırlayamıyorum malummm
2 taneydi ama bilmiyorum ki doktora mesaj attım bi ihtimal dönerse ona göre hareket edicemOlabilir aslında kese gözükür mü acaba kaç yumurtan vardı canım seni ? Doktora görün bir canım darısı bizlere inşallah dua et bizlere de
Ay herşey olabilir yaaa bir anda iki tane kesecik ayy ne güzel yaaa bizede nasip etsin rabbim yaaa2 taneydi ama bilmiyorum ki doktora mesaj attım bi ihtimal dönerse ona göre hareket edicem
Kızzz ben öyle bir şeye hazır değilim vallaaaa şok olurummmm şokAy herşey olabilir yaaa bir anda iki tane kesecik ayy ne güzel yaaa bizede nasip etsin rabbim yaaa
Gözün aydın canım Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok svndm valla darsi isteyen herkes basna inslah banada nasip olr2 taneydi ama bilmiyorum ki doktora mesaj attım bi ihtimal dönerse ona göre hareket edicem
Deme öyle bir anda iki tane çok güzel bir şey olur vallahi sağlıcakla inşallah her şey deKızzz ben öyle bir şeye hazır değilim vallaaaa şok olurummmm şok
2 femaraKimyon cum tebrik ederim heyecanla okudum yorumları uzun zamandır görüyordum seninde ismini forumda çok mutlu oldum inanki. Kaçıncı denemendi senin canım bu
Sağlıkla hayırla sonuçlansın gelen de başım üstüneDeme öyle bir anda iki tane çok güzel bir şey olur vallahi sağlıcakla inşallah her şey de
Artık doktor görmesi gerekmiyor mu ? Yinede sor da 1000 çıkmış zaten maşallah çarşamba günü doktora git benceKızlaarrr ben çarşamba tekrar beta verecek miyim şimdi??
Canım yazdım 5000 falan olması gerek diyor. Şubat başında giderim. Ben 2 gün betamı vermeye devam edeyimArtık doktor görmesi gerekmiyor mu ? Yinede sor da 1000 çıkmış zaten maşallah çarşamba günü doktora git bence
İyi canım ozaman ver ver ozaman artışını görmüş olursunCanım yazdım 5000 falan olması gerek diyor. Şubat başında giderim. Ben 2 gün betamı vermeye devam edeyim
Yaaa inş pozitif sonuçlanır canım kaç gün sonra test yap dedi benim de perşembe günü aşılama yarın gece çatlamayı vurucam :/ kaçıncı denemende senin? Ya umutlanmayayım diyorum ama insan ister istemez umutlanıyor inş pozitif sonuçlar alırız ikimizde ve tüm bekleyenlerCanım, benim aşılama yapıldı bugün. Hatta az önce eve geldim. Duphaston kullanacağım bu süreçte günde üç kere. Yarından itibaren üç gün ilişki sonrası için de iki günde bir ilişki dediler. Doktorum izinliymiş başka bir doktor işlemi yaptı nedendir anlamadım bu sefer biraz acıdı, aşırı idrar sıkışıktım bi de. Neyse bakalım atlattık gitti, pozitif sonuçlansın inşallah süreç.
14-15 gün sonra kan testi verebilirsin dedi. Bu benim ikinci denemem. Umut her zaman bakidir:) olmuyorsa zaten sıkıntı.Yaaa inş pozitif sonuçlanır canım kaç gün sonra test yap dedi benim de perşembe günü aşılama yarın gece çatlamayı vurucam :/ kaçıncı denemende senin? Ya umutlanmayayım diyorum ama insan ister istemez umutlanıyor inş pozitif sonuçlar alırız ikimizde ve tüm bekleyenler
Demiştim sana bak:)Kızlar bu arada 450 IU nun içinde bir doz daha 75 ml fazladan varmış doktorum evet fazladan var onlarda o yüzden 2 tane 450 yazdım iğneyi vır gösterge sıfıra inmezse diğerinden devam et dedi bitti diye atmayın yani sakın bi 75 daha çıktı içinden valla
Canım aşılamanın kaçıncı günün ? Senin14-15 gün sonra kan testi verebilirsin dedi. Bu benim ikinci denemem. Umut her zaman bakidir:) olmuyorsa zaten sıkıntı.
Demiştim sana bak:)
Benim henüz ilk günüm:) Bugün oldum aşılamayı. Fakat bu ikinci aşılamam. İlki maalesef olumsuz sonuçlandı.Canım aşılamanın kaçıncı günün ? Senin
Çok güzel tebrik ederim yakında bebeği de görürsün inşallah baya büyükKızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
@CinnamonQueen @Puxhu @puvased @polyannanin_gunlugu B babemm34 B Biravucmutlulukk @selfhappy
ayyy herkesi etiketleyemedim hatırlayamıyorum malummm