• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Aa harika o zaman:’) sonuca kalmış dört gün. Hadi bakalım, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Var mı bi belirti
İnşallah canım güzel haberler veririm 🙏🥰 yani , bugün bir sırt ağrım var belime de vurdu ara sıra sol kasıgımın oraya kramp giriyor gibi 🙏🫶 inşallah güzel şeylerin belirtisidir 🙏🫶

Benim ilk aşılamam bir iki kere daha mı aşılama denemeliyim yoksa daha çok yıpranmadan tüp bebek mi yapmalıyım bilmiyorum
Yaaaa sizin sanırım ilk aşılamada tuttuuu🌺 özel olmazsa sorununuz neydi? Bende de aynı düşünceler var 1 aşılamada 50.000 e geldik şuan. Olmazsa direk tüpe mi geçsem diye düşünüyorum hemen

Yaaaa sizin sanırım ilk aşılamada tuttuuu🌺 özel olmazsa sorununuz neydi? Bende de aynı düşünceler var 1 aşılamada 50.000 e geldik şuan. Olmazsa direk tüpe mi geçsem diye düşünüyorum hemen
Hiçbir sorunumuz yoktu ne eşimde ne de ben de hatta doktorum bu aydan sonra gelme bir kaç ay kafa dağıt seninki stresten olmuyor demişti

Aslında ekstra olarak bugün dokunduğumda göğsümün yanlarında sızı var, Şuanda bana umutsun 🥰 günler geçmek bilmiyor 4 şubatta kan vereceğim hemşire öyle söylemişti, evde idrar testi yapma kanda görelim direk dedi yapmadan da duramam kiiiiiii 🤷🏼‍♀️😂
Yapma yapma bak dinle beniii sabret

Kızlar ben Gonalf ı normalde hergün saat 14:00 de vuruyorum. Dün 4 saat geç vurmak zorunda kaldım. Bugün de vurucam gecede çatlatma iğnesi vurucam. Çarşambayı boş bıraktı. Perşembe sabahta aşılama. Ama şimdi bi kaygı geldi bana dün 4 saat geç vuruldum diye bi sorun olur mu ki

Kızlar ben Gonalf ı normalde hergün saat 14:00 de vuruyorum. Dün 4 saat geç vurmak zorunda kaldım. Bugün de vurucam gecede çatlatma iğnesi vurucam. Çarşambayı boş bıraktı. Perşembe sabahta aşılama. Ama şimdi bi kaygı geldi bana dün 4 saat geç vuruldum diye bi sorun olur mu ki
Doktora yazdım şimdi yine 14:00 de vur 4 saat gecikme biraz fazla olmuş ama şuan yapabileceğimiz birşey yok yazdı :/ sinirim bozuldu ya zaten patlamaya hazır bomba gibiyim umarım süreci etkilemez. 4 saat Gonalf gecikmesi hangi açıdan etkiliyor acaba yumurtam dün 16.2 ydi:/ ağlıcam ya

Doktora yazdım şimdi yine 14:00 de vur 4 saat gecikme biraz fazla olmuş ama şuan yapabileceğimiz birşey yok yazdı :/ sinirim bozuldu ya zaten patlamaya hazır bomba gibiyim umarım süreci etkilemez. 4 saat Gonalf gecikmesi hangi açıdan etkiliyor acaba yumurtam dün 16.2 ydi:/ ağlıcam ya
Abartma istersen

Çok problem olacağını düşünmüyorum canım üzülme, kendini strese sokarsan kötü olur 4 saat geç yaptın diye değil

Back