• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah bir daha denemene gerek kalmaz arkadaşım 🥰 ben üniversite hastanesindeyim tedavi oldum Araştırma hastanesinde tedavi gördüm ilginç şekilde ben cok memnunum sadece çalıştığım icin cok zor oluyor ama zaten takipleri özelde de olsa yapılıyor.
Senin tr de denemen şans getirir belki sayfadan diğer kızlara bir sorabilirsin herkes özeli tercih ediyor ben ilk olduğundan tercih etmedim devletteki hakkımınkullanmak istedim açıkçası 🤩 doktor işi şans işi gibi hepimizin tedavisi Farklı inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize .
Çok sağol canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda 💜 bende büyük ihtimalle özele giderim daha ilgililer birde devlette ücretli bizim için yurtdışı olduğu için arada bi fark yok maddi yönden. bakalım test günüme az kaldı nasip herşey zaman yaklaştıkça olmicak gibi hissediyorum inşallah yanılırım 😌

Merhaba kızlar ben de henüz 6. Günüm gonal igneleri kullanıyorum şuanda güzel oluştu inşallah kısa zamanda benim minnoş da gelecek 😍
İnşallah canım stres yapma sakın dua et bol bol yemene içmene dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış ki kaliteli yumurtaların oluşsun🥰 gelişmelerini yaz mutlaka ☺️

Çok sağol canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda 💜 bende büyük ihtimalle özele giderim daha ilgililer birde devlette ücretli bizim için yurtdışı olduğu için arada bi fark yok maddi yönden. bakalım test günüme az kaldı nasip herşey zaman yaklaştıkça olmicak gibi hissediyorum inşallah yanılırım 😌
Evet özele gitmen daha mantıklı bir farkı da yokmuş ama Peşin karar verme ya 💗 bellide yavrumuz tutunmuştur

Hadi ya üzüldüm gerçekten olsun pes etmek yok devam edicez denemeye devam hayalini kurduğumuz şeyi yaşamak için pes etmek yok hakkında hayırlısı olsun 💜
Amin canım çok sağol inşallah sen pozitif alırsın 💜 bende ikinci denememi türkiyede bülent tıraş hocaya gitmeyi düşünüyorum sen nerde yaptırıyordun ?

Amin canım çok sağol inşallah sen pozitif alırsın 💜 bende ikinci denememi türkiyede bülent tıraş hocaya gitmeyi düşünüyorum sen nerde yaptırıyordun ?
Ben istanbul altunizade acıbadem de yaptırdım şuanlık memnunum. Bülent hocanın ismini cok duydum bikac arkadaşım pozitif sonuç aldı seninde hakkında hayırlısı olsun 😊🌼

Kızlar selam benim 7 ocakta transferim oldu
18 ocakta beta hcg :24
21 ocakta : 98
25 ocakta :256
Sizce artış nasıl pozitif çıkanlar tecrüblerini paylaşabilir mi ?

Ben istanbul altunizade acıbadem de yaptırdım şuanlık memnunum. Bülent hocanın ismini cok duydum bikac arkadaşım pozitif sonuç aldı seninde hakkında hayırlısı olsun 😊🌼
Nasip herşey. ben haziran temmuz gibi düşünüyorum ikinci denemeyi. Vücudum cok yıprandı hormonlardan biraz kendine gelsin diyorum inşallah tutar busefer

Back