• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşındayım maddi durum sıkıntı canım doktor tekrar dene yaşına göre rahim çok iyi durumda dedi ama eşim kabul etmiyor artık 😔
Hayırlısı olsun Allah bilir menapozum diye hamile kalan çok canım Mfk ilişki ve beslenme diye biliyorum çok gebesini gördüm instegramda doktor bitkisel propolis ne veriyor belirli aralıklarla ilişki diyor sadece o günlerde ilişki olsun yeter diyor eczanelerde satılıyor ürünü dondurulmuş embriyo transferi durumum olmasa deneyecektim umudunu kaybetme inşallah Allah ol der olur

Hayırlısı olsun Allah bilir menapozum diye hamile kalan çok canım Mfk ilişki ve beslenme diye biliyorum çok gebesini gördüm instegramda doktor bitkisel propolis ne veriyor belirli aralıklarla ilişki diyor sadece o günlerde ilişki olsun yeter diyor eczanelerde satılıyor ürünü dondurulmuş embriyo transferi durumum olmasa deneyecektim umudunu kaybetme inşallah Allah ol der olur
Canım benim tüplerim bağlı doğal yolla gebe kalamıyorum 😥

Nasıl gidiyor transfer sonrası 😊
İyi gidiyor canım ama günler yaklaştıkca sanki olumsuz olacak gibi hissediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.adet sancısı gibi agrılarım oluyor ateş basması oluyor akşamları. İçten içe korkuyorum.. 🥺 sen neler yapıyorsun ?

Bende bugün son kontrolümü oldum Allahın izniyle çarşamba transferim var. RABBİM şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın duasını kabul etsin.
Amiiin Rabbim ellerimizi boş döndürmesin canım 🤲🏻

İyi gidiyor canım ama günler yaklaştıkca sanki olumsuz olacak gibi hissediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.adet sancısı gibi agrılarım oluyor ateş basması oluyor akşamları. İçten içe korkuyorum.. 🥺 sen neler yapıyorsun ?
Bende dinlenerek geçiriyorum eşimin elinde olsa lavobaya bile kalkmama izin vermicek 😀 bendede karın ağrısı oluyor sürekli ateş basıyor kalp çarpıntısı oluyor böyle doktorum normal dedi hatta ilk transfer günü ufak ufak kanamam da oldu. Olumsuz düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun ama hiç hamile gibi davranmıyorum örgü yapıyorum kafamı yormuyorum oraya hiç. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 😊

Adet sancısı ağırlar akşamları oluşu aynısı bende öyleyim ben korkuyorum

Aranızda progesteron iğne vurulan oldumu. İğne yakmadı ama bacaklarım çok ağrıyor. Var mı deneyimleyen

Bende dinlenerek geçiriyorum eşimin elinde olsa lavobaya bile kalkmama izin vermicek 😀 bendede karın ağrısı oluyor sürekli ateş basıyor kalp çarpıntısı oluyor böyle doktorum normal dedi hatta ilk transfer günü ufak ufak kanamam da oldu. Olumsuz düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun ama hiç hamile gibi davranmıyorum örgü yapıyorum kafamı yormuyorum oraya hiç. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 😊
Bendede sıcak basması kasıklarımda arada batma oluyor bunlar hep hormonlardan. Sen yinede dikkat et kendini yormamaya çalış canım inşallah gönlündeki muradına erersin☺️ Rabbim hepimiz içün hayırlısını nasip etsin. Nasipten öte yol yok…😊

Allah hakkımızda en hayırlı olanını versin arkadaşım 🙏🏻 İnşallah tutunmuşlardır . Bende ikinci üçüncü günden beri var o regl agrısı gibi agrı 6. Günüm bugün
İnşallah canım inşallah ilk denemem bu olmazsa denemeye devam.. sen nerde yaptırdın hangi doktor? Ben yurtdışındayım bu olmazsa tr ye gelip yaptırmak istiyorum birkac ay sonra. Hangi doktoru önerirsin bildigin iyi bir dr varmı ☺️

Aranızda progesteron iğne vurulan oldumu. İğne yakmadı ama bacaklarım çok ağrıyor. Var mı deneyimleyen
Canım ben iğne vurulmadım ama progesteron fitil kullanıyorum günde üç kere, hiç böyle bişey yaşamadım. doktoruna sor istersen belki değiştirirler. Hem değiştirmese bukadar emeğimize değmezmi ☺️

İnşallah canım inşallah ilk denemem bu olmazsa denemeye devam.. sen nerde yaptırdın hangi doktor? Ben yurtdışındayım bu olmazsa tr ye gelip yaptırmak istiyorum birkac ay sonra. Hangi doktoru önerirsin bildigin iyi bir dr varmı ☺️
İnşallah bir daha denemene gerek kalmaz arkadaşım 🥰 ben üniversite hastanesindeyim tedavi oldum Araştırma hastanesinde tedavi gördüm ilginç şekilde ben cok memnunum sadece çalıştığım icin cok zor oluyor ama zaten takipleri özelde de olsa yapılıyor.
Senin tr de denemen şans getirir belki sayfadan diğer kızlara bir sorabilirsin herkes özeli tercih ediyor ben ilk olduğundan tercih etmedim devletteki hakkımınkullanmak istedim açıkçası 🤩 doktor işi şans işi gibi hepimizin tedavisi Farklı inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize .

Back