- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Çok zorlu oldu canım hala toparlanmaya çalışıyorumAy kuzum sen de doğum yapmışsın çok şükür nasıl geçti
Canım benim beklemek mi istemedin kendiliğinden de olurdu hamile kalabiliyosun sonuc da ama nasıl istersen hayırlı olsun sürecin insallahSelammm canimmben tüp Yolunda Perşembe yumoslar toplancak
Masallaahhh, bebiş gelmişhayırlı olsun canım
Oyyy yerim ben onu ya, hayırlı olsun kuzumm
Aminn kuzum.Çok zorlu oldu canım hala toparlanmaya çalışıyorum
Canım benim beklemek mi istemedin kendiliğinden de olurdu hamile kalabiliyosun sonuc da ama nasıl istersen hayırlı olsun sürecin insallahgüzel haberler ver rabbim yüzünü güldürsün
Hadi hayırlı doğumlar olsun canımNormal doğum bekliyoruz canım ne zaman gelirse bakalım
Aminn canim sağol hahaha bizimki işemeli cicmali kusmali ne ararsan var vallaKıyamam sana, kafaya huni yakındır o zaman?
Benim de fıskiyeyle başım dertte, sulayıp duruyor üstümüzü başımızı, alt açma fobisi edindim.
Tek bebekle bu kadar zorken, iki çocuklulara saygım sonsuz vallahi, Allah sabır versin mavişim.
Evetttt iyi ki varsınız valla iyi ki yollarımız kesismis bebelerimizi beraber büyütüyoruzBu topikte sayenizde gebeliğimden şüphelenip güzel haberi alıp paylaşmıştım, 2022 Eylül annesi oldumyeri bende apayrı o yüzden.
Allahım isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin, anne olanlara da sağlıkla büyütmek nasip olsun. Bir de sabır versinDoğum bekleyenler bol bol uyuyun tadını çıkarın mümkünse yeni nesil çok fena geliyor çok
Yaaa yarın büyük gün desene hayırlı haberlerle gel canım cok heyecanlı sürecin inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberi alırsınSelammm canimmben tüp Yolunda Perşembe yumoslar toplancak
Masallaahhh, bebiş gelmişhayırlı olsun canım
Oyyy yerim ben onu ya, hayırlı olsun kuzumm
Ben sana burdan cvp vereyim minnosum iyiyim çok şükür nasıl gidiyor Yolunda mi herşey sızı özledim vallaO zaman ben hepinizin yerine doya doya uyyim bebem gelmeden
Aminnn canım.mavisimHadi hayırlı doğumlar olsun canım
Aminn canim sağol hahaha bizimki işemeli cicmali kusmali ne ararsan var valla
Evetttt iyi ki varsınız valla iyi ki yollarımız kesismis bebelerimizi beraber büyütüyoruz
Yaaa yarın büyük gün desene hayırlı haberlerle gel canım cok heyecanlı sürecin inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberi alırsınMaviHayallerim de tüp bebek yolunda onu da takip ediyorum sabırsızlıkla bekliyoruz
Bende merak ediyorum canımYaaa yarın büyük gün desene hayırlı haberlerle gel canım cok heyecanlı sürecin inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberi alırsınMaviHayallerim de tüp bebek yolunda onu da takip ediyorum sabırsızlıkla bekliyoruz
Canım yarın opu varmış hadi güzel embriyo ların olsun inşallahAminnn canım.mavisim
Allah razı olsun
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Adetten hemen sonra mi baslaniuor canimBende merak ediyorum canım
Bi transfer olmak kaldı ama Oray hala gelemedik adete, az kaldı bakalım
Opu sonrası 3.adetim olacak bu canımAdetten hemen sonra mi baslaniuor canim
Amiinnn canım çok sağolCanım yarın opu varmış hadi güzel embriyo ların olsun inşallah
Taze transfer mi olacaksın sen
Evt canım aralıktaAmiinnn canım çok sağol
Dondurulmuş olacak benimde canım..
Senin Aralık'ta miydi?
Bunda da vardır bı hayir canım inşallah tutacak Ağustos Eylül gibi de kucağına alacaksın sağlıklaOpu sonrası 3.adetim olacak bu canım
2.günü gidicem işte ilaç VS olacak. Rahim belli bir kalınlığa gelince transferi olacak.
Mormalde geçen adette olacaktı ama doktor kongreye gideceği için takip edemem dedi kaldı. Yoksa çokta transfer olmuştum şimdiye
Kuzum eve yeni geldim yumoslar toplandi dinleniyorumBunda da vardır bı hayir canım inşallah tutacak Ağustos Eylül gibi de kucağına alacaksın sağlıklaPapatyamveben-Mavi kuzumm naptın gittin mi doktora
Ohh ohh maşallah şimdi süreç nasıl ilerleyecek canimKuzum eve yeni geldim yumoslar toplandi dinleniyorum
Ayyy hadi inşallah canım ağzından bal damlıyorBunda da vardır bı hayir canım inşallah tutacak Ağustos Eylül gibi de kucağına alacaksın sağlıklaPapatyamveben-Mavi kuzumm naptın gittin mi doktora
Kaç adet toplandı canımKuzum eve yeni geldim yumoslar toplandi dinleniyorum
Dondurulmuş transfer olcak kuzum ikinci adet ile sanırım.ocak olurOhh ohh maşallah şimdi süreç nasıl ilerleyecek canim
19toplandi kuzum.Kaç adet toplandı canım
İşin zor kısmı bitti şimdi sıra gün gün beklemede
Kızlar çift mi tek mi olacak kısmetse19toplandi kuzum.
İnşallah sagliklo ve kaliteli olurlar bana evlat olurlar
Evet en zor kısmı atlattık şükürler olsun
Oooo maşallah maşallah19toplandi kuzum.
İnşallah sagliklo ve kaliteli olurlar bana evlat olurlar
Evet en zor kısmı atlattık şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?