- 5 Aralık 2021
- 2.629
- 2.994
- 83
Bende burdaydım hamileliğinize şahit olmuştum çok sevindim sağ Salim doğumunuzu yapmışsınız bize henüz nasip olmadı daha beklemedeyizHeyyyy bizim kizlad burda misiniz nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burdaydım hamileliğinize şahit olmuştum çok sevindim sağ Salim doğumunuzu yapmışsınız bize henüz nasip olmadı daha beklemedeyizHeyyyy bizim kizlad burda misiniz nasıl gidiyor
Valla öyle oldu canimHerkez bebeklendi ugraşıyo ses seda olmaz canım benim
Ayyy Rabbim bı avaz da kurtarsın canim belli mi zamanıDoğum bekliyorummmm
Hehe bı yoklayim dedim yahu pipili neden zorluyor bakalım, benim siyirmama az kaldı gündüz zorla uyutuyorum diğeri de bağırarak geziyor bebek uyanıyor sar baştan evi b*k götürüyor kizzzz toplu olsa da büyük hallediyor sağolsunMavişim yoklama alıyor yine.
İki azmanla hayat nasıl gidiyor bebeğim? Zira ben biriyle epey zorlanıyorum şu an.
Yaaa ne güzel bu topikten gitmemiş olmanız Rabbim tez zaman da sağlıkla nasip etsin inşallah bizlerde şahit olalım güzel günlerinizeBende burdaydım hamileliğinize şahit olmuştum çok sevindim sağ Salim doğumunuzu yapmışsınız bize henüz nasip olmadı daha beklemedeyiz
Normal doğum bekliyoruz canım ne zaman gelirse bakalımAyyy Rabbim bı avaz da kurtarsın canim belli mi zamanı
Ay kuzum sen de doğum yapmışsın çok şükür nasıl geçtiHerkez bebeklendi ugraşıyo ses seda olmaz canım benim
Kız sen de doğurdun mu yoksa ayyy yerim yaaMavişim yoklama alıyor yine.
İki azmanla hayat nasıl gidiyor bebeğim? Zira ben biriyle epey zorlanıyorum şu an.
Kıyamam sana, kafaya huni yakındır o zaman?Valla öyle oldu canim
Ayyy Rabbim bı avaz da kurtarsın canim belli mi zamanı
Hehe bı yoklayim dedim yahu pipili neden zorluyor bakalım, benim siyirmama az kaldı gündüz zorla uyutuyorum diğeri de bağırarak geziyor bebek uyanıyor sar baştan evi b*k götürüyor kizzzz toplu olsa da büyük hallediyor sağolsun
Evet minnoşumm, kırkımız çıktı bugün şükürler olsun.Kız sen de doğurdun mu yoksa ayyy yerim yaa
Bu topikte sayenizde gebeliğimden şüphelenip güzel haberi alıp paylaşmıştım, 2022 Eylül annesi oldum yeri bende apayrı o yüzden.Heyyyy bizim kizlad burda misiniz nasıl gidiyor
MashaAllah canım çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz peki normal doğum mu oldu kuzumEvet minnoşumm, kırkımız çıktı bugün şükürler olsun.
Darısı en hayırlı zamanda sana inşallah bebeğim benim.
Uyku mu?Bu topikte sayenizde gebeliğimden şüphelenip güzel haberi alıp paylaşmıştım, 2022 Eylül annesi oldum yeri bende apayrı o yüzden.
Allahım isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin, anne olanlara da sağlıkla büyütmek nasip olsun. Bir de sabır versin Doğum bekleyenler bol bol uyuyun tadını çıkarın mümkünse yeni nesil çok fena geliyor çok
Yok minnoşum ben en baştan sezaryen istemiştim, panik atak rahatsızlığımdan ötürü. Normal doğum korkum da vardı, pişman değilim ama tavsiye eder miyim? Tabii ki hayır.MashaAllah canım çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz peki normal doğum mu oldu kuzum
Selammm canimm ben tüp Yolunda Perşembe yumoslar toplancakHeyyyy bizim kizlad burda misiniz nasıl gidiyor
Masallaahhh, bebiş gelmiş hayırlı olsun canımHerkez bebeklendi ugraşıyo ses seda olmaz canım benim
Oyyy yerim ben onu ya, hayırlı olsun kuzummKıyamam sana, kafaya huni yakındır o zaman?
Benim de fıskiyeyle başım dertte, sulayıp duruyor üstümüzü başımızı, alt açma fobisi edindim.
Tek bebekle bu kadar zorken, iki çocuklulara saygım sonsuz vallahi, Allah sabır versin mavişim.
Amiiinn inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur inşallahYaaa ne güzel bu topikten gitmemiş olmanız Rabbim tez zaman da sağlıkla nasip etsin inşallah bizlerde şahit olalım güzel günlerinize
Teşekkür ederim papatyamm.Selammm canimm ben tüp Yolunda Perşembe yumoslar toplancak
Masallaahhh, bebiş gelmiş hayırlı olsun canım
Oyyy yerim ben onu ya, hayırlı olsun kuzumm
Mümkünse sadece ilk bebiş olmayanlar için pek olabilecek bir temenni değil gerçi bebek doğduktan sonra uykusuz geceler başlıyor.. göz altlarıma artık kapatıcı da etki etmiyor resmenUyku mu?
Uykuya olan açlığımı dile getirmek istedim minnoş, 40 gündür hasretim kendisine.Mümkünse sadece ilk bebiş olmayanlar için pek olabilecek bir temenni değil gerçi bebek doğduktan sonra uykusuz geceler başlıyor.. göz altlarıma artık kapatıcı da etki etmiyor resmen
Anladım kuzum evet hatırlıyorum öyle bir şey demiştin kıyamam sana olsun sağ salim halletmişsin çok şükürYok minnoşum ben en baştan sezaryen istemiştim, panik atak rahatsızlığımdan ötürü. Normal doğum korkum da vardı, pişman değilim ama tavsiye eder miyim? Tabii ki hayır.
O zaman ben hepinizin yerine doya doya uyyim bebem gelmedenUykuya olan açlığımı dile getirmek istedim minnoş, 40 gündür hasretim kendisine.
En iyisini yaparsın bebeğimm, keşke depolanan bir şey olsaydı.O zaman ben hepinizin yerine doya doya uyyim bebem gelmeden