- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Oy dilosum çok geçmiş olsun kuzum.yaHerseyi kestik mavisim. 60 cc içiyorsa 40 50 geri çıkarıyor. Üstüne idrar yolu enfeksiyonu da çıktı iğne atiliyoruz.
Diğer Ekim annelerinde detaylı yazmıştım mide darligindan süpheleniyorlar şuan
Sagolasin canım benimÇok geçmiş olsun canim hep üst üste gelmiş ya kg alımı nasıl peki
Allah razı olsun canım benimOy dilosum çok geçmiş olsun kuzum.ya
İnşallah bir an önce iyileşir yavrun..
Allah yardımcınız olsun
Sizin kusma durumu nasıl canım ne diyorlar?Çok geçmiş olsun canim hep üst üste gelmiş ya kg alımı nasıl peki
İnşallah öyle değildir kuzum ve çabucak çözülür hiç ameliyata gerek kalmazAllah razı olsun canım benim
Çok sagolasin inşallah o ihtimal değildir yoksa ameliyata gider.
Sen nasılsın yavrum neler yapıyorsun inşallah hersey yolundadır
Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimize güzel günler göstersinİnşallah öyle değildir kuzum ve çabucak çözülür hiç ameliyata gerek kalmazRabb'im yardımcın olsun..
Kuzu bizde tüp bebek aşamasındayız yumurtalarım toplandı salı günü kaç tanesi beşinci güne ulaşacak haber vercekler şuan iyi gidiyorlar çok şükür bugün üçüncü günleri
Canım çok geçmiş olsun İnshaAllah en ksia zamanda çözüm bulursunuzCanım bende sizleri çok özledim bu aralar giremiyorum buralara. Süt alerjisi ve daha sebebi belli olmayan aşırı kusmalarimiz var çok zorlu zamanlardan geçiyoruz. İnşallah sizler iyisinizdir
Yok kuzum henüz yok galiba kimyasal filan oldu geçen ay .. nasib İnshaAllah hayırlısıİyiyiz çok şükür yuvarlanio gidiyoruz canim varmı sende gelişmeler nasıl gidiyor
Sagolasin canım sen nasılsın iyi misin bayadir konusamadikCanım çok geçmiş olsun İnshaAllah en ksia zamanda çözüm bulursunuz
senden Allah razı olsun canımmm,Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimize güzel günler göstersin
Başlayacağım diyordun hepiniz aklımda döndünüz durdunuz da bi vakit bulamadım yazmaya. Çok şükür canım inşallah hersey yolunda gitsin de rabbim sana çifte mutluluk yaşatsın hakediyorsun bunu
Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım inşallahsenden Allah razı olsun canımmm,
evet nasip bu zaman oldu ,
ınsallaaahh canım amiiinnnn
amınn kuzum..Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım inşallahkeyfin sihhatin yerinde dimi
Yaaa öyle mi senin ikinci kimyasal oluyor sanki canim doktorunla gorustun muYok kuzum henüz yok galiba kimyasal filan oldu geçen ay .. nasib İnshaAllah hayırlısı
Daha önceki kimyasal değildi canım baya kese filan vardı kimyasalda kese olmuyor.. görüştüm de henüz bu konuda değil içerisi temizlensin diye bekledik adetim yeni bitti tekrar gidicem o zaman konuşacazYaaa öyle mi senin ikinci kimyasal oluyor sanki canim doktorunla gorustun mu
Canım durumlar nasıl?güzel sonuclar almışsındır inşallahamınn kuzum..
cok sukurr ıyıyım canımcok sagolasın..
Dilosum canım benim.Canım durumlar nasıl?güzel sonuclar almışsındır inşallah
Ya bunlar ne güzel haberler papatyamDilosum canım benim.
Çok şükür yumurtalar toplandı ve dondurdukherşey Yolunda
Aralık sonu gibi sanırım transfer olur ya da Ocak başı
Sen nasilsin,bebiş nasıl kuzum
Evet kuzum çok şükür yaYa bunlar ne güzel haberler papatyamAllah bu sabrının karşılığını versin canim arkadaşım hersey yolunda gitsin insallah bebis haberi alırız inşallah yakında
Biraz daha iyiyiz canim alerji maması etki etmeye başladı
Amiin inşallah kuzum bol bol dualarımdasın tek seferde hiç bi sıkıntı olmadan hallolur inşallahEvet kuzum çok şükür ya
Bebislerimiz şimdi bizi bekliyorinaallah da hayırlısı ile bana sımsıkı tutunur..
Sağlıkla dünyaya gelir..
Çok sevindim canım ya, inşallah daha da iyi olun
Amin çiçeğim insallahhAmiin inşallah kuzum bol bol dualarımdasın tek seferde hiç bi sıkıntı olmadan hallolur inşallahtek mi koyacaklar canim cift mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?