Evet sizleri görmek çok güzelİyiyiz çok şükür kuzum sen nasılsın hala burda birilerini görmek beni çok mutlu etti
Canimmmmm
Merhabalar iyilik olsun sen nasılsınBebislerin nasılsınız ne var ne yok
Çok dua ediyorum, inşallah minnoşum, en hayırlı zamanda bize mutlu haberi verirsin, çok istiyorum.Evet sizleri görmek çok güzel
İyiyim bende canlarım şükür.
Aynı devam bıraktığınız gibi nasibimi bekliyorumBirbasak .
Sizin doğumlar ne zaman
Sürekli aklımdasın, umutluyum bekliyorum güzel haberlerinizi çiçeğim.Canimmmmmsağol sorduğun için..
Vallahi ne olsun bu aralar yoğunum giremiyorum yada girsemde bakıp çıkıyorum hemen
Yeni bri haber yok bakalım bu ay ne olucak hayırlısı
Sendne ne haber nasıl gidiyor çok şükür atlattin 3 ayı değil mi kuzum ? Cinsiyeti keisnlestimi pipili mıymış datlu yeğenimiz
Yazdı mı herkes burda canımBebislerin nasılsınız ne var ne yok
Uyyy canım çok sağol bende sizleri düşünüyorum sürekli Allah'ın ziniyle doğumu da atlatin istiyorum İnshaAllahSürekli aklımdasın, umutluyum bekliyorum güzel haberlerinizi çiçeğim.
Çok şükür 4 aylığız minnoşum, erkek evet, pipiyi çok net gördük.Babası üzgün.
Amin minnoşumm, Allah gönlümüzdekini nasip etsin hepimize.Uyyy canım çok sağol bende sizleri düşünüyorum sürekli Allah'ın ziniyle doğumu da atlatin istiyorum İnshaAllah
Babasıda üzülmesin oğlunuda çok sevecek nasılsa
Aman aman sağlıklı olsunlar da İnshaAllah o da olur Rabbim gönlünüze göre versin İnshaAllahAmin minnoşumm, Allah gönlümüzdekini nasip etsin hepimize.
İkinciye şimdiden tövbe etmişti, belki kız olur diye istiyor şimdi.
Canım benimmmÇok dua ediyorum, inşallah minnoşum, en hayırlı zamanda bize mutlu haberi verirsin, çok istiyorum.
Allah kısmet ederse ekimde papatyam.
Rabbim en hayırlı zaman da hiç de beklemedigin anda versin nasibini canim benim inşallahEvet sizleri görmek çok güzel
İyiyim bende canlarım şükür.
Aynı devam bıraktığınız gibi nasibimi bekliyorumBirbasak .
Sizin doğumlar ne zaman
Her biriniz dualarindasiniz tez zaman da sağlıklı hayırlı gebelikler kuzum güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorumCanimmmmmsağol sorduğun için..
Vallahi ne olsun bu aralar yoğunum giremiyorum yada girsemde bakıp çıkıyorum hemen
Yeni bri haber yok bakalım bu ay ne olucak hayırlısı
Sendne ne haber nasıl gidiyor çok şükür atlattin 3 ayı değil mi kuzum ? Cinsiyeti keisnlestimi pipili mıymış datlu yeğenimiz
Çok şükür canim iyi gidiyor var mı güzel haberlerMerhabalar iyilik olsun sen nasılsın
Çoğunluk yazdı canim sagolsunlar bırakmıyorlar burayı da hepinizin yeri çok ayrıYazdı mı herkes burda canım
Aaa haklı adam Allah'ın hakkı üçtür bebişim bakk ben şimdiden üçüncü diyorum oda erkekse geliblerimle kendime mutluluklar dileyip bu defteri kapatırımAmin minnoşumm, Allah gönlümüzdekini nasip etsin hepimize.
İkinciye şimdiden tövbe etmişti, belki kız olur diye istiyor şimdi.
Benim çalışmalara devam tüp bebek surecindeyim yarin kontrolüm varRabbim en hayırlı zaman da hiç de beklemedigin anda versin nasibini canim benim inşallahEylül başında benim doğum ilkinden dolayı sezeryan olacağım için öyle denk geliyor tabi erken gelmek istemezse
Her biriniz dualarindasiniz tez zaman da sağlıklı hayırlı gebelikler kuzum güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum
Çok şükür canim iyi gidiyor var mı güzel haberler
Çoğunluk yazdı canim sagolsunlar bırakmıyorlar burayı da hepinizin yeri çok ayrı
Aaa haklı adam Allah'ın hakkı üçtür bebişim bakk ben şimdiden üçüncü diyorum oda erkekse geliblerimle kendime mutluluklar dileyip bu defteri kapatırım
Aminn canım benimm ne güzel duaRabbim en hayırlı zaman da hiç de beklemedigin anda versin nasibini canim benim inşallahEylül başında benim doğum ilkinden dolayı sezeryan olacağım için öyle denk geliyor tabi erken gelmek istemezse
Her biriniz dualarindasiniz tez zaman da sağlıklı hayırlı gebelikler kuzum güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum
Çoğunluk yazdı canim sagolsunlar bırakmıyorlar burayı da hepinizin yeri çok ayrı
Aaa haklı adam Allah'ın hakkı üçtür bebişim bakk ben şimdiden üçüncü diyorum oda erkekse geliblerimle kendime mutluluklar dileyip bu defteri kapatırım
Sağol mavisimmmmmm biliyorum en çok sizler sevinceksiniz Allah razı olsunRabbim en hayırlı zaman da hiç de beklemedigin anda versin nasibini canim benim inşallahEylül başında benim doğum ilkinden dolayı sezeryan olacağım için öyle denk geliyor tabi erken gelmek istemezse
Ben çok giremiyorum bu aralar yoksa arada yazardım buraya
İnşaALLAH hayırlısıyla başarılı olur amin aminBenim çalışmalara devam tüp bebek surecindeyim yarin kontrolüm varsizlerde durumlar nedir
Özletme kendini sık sık geel.Ben çok giremiyorum bu aralar yoksa arada yazardım burayakız senin bebek cinsiyeti belli oldumu en son yoksa söylemek istemesen de sormadım say nasılsın iyisisin kilo aldınız mı dikat ede beliriyor musunuz nasıl gidiyor detaylar alalım maviss_34 canım ne güzel etsinde yazdım sabah sizin yazdığınızı görmek güzel oldu bu topik çok şahaneydi inşaALLAH hamilelik bekleyenler bu ay nasip olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?