- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Ara ara giriyorum canım buralardayımMaviHayallerim kuzummm buralarda misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara giriyorum canım buralardayımMaviHayallerim kuzummm buralarda misin
Ahh ne güzel sureclerdesin kuzum bizleri de haberdar et inşallah ilk deneme de kavuşursun bebisine AminBenim çalışmalara devam tüp bebek surecindeyim yarin kontrolüm var sizlerde durumlar nedir
Amin kuzucum inşallah iyi ki yollarımız kesismis burda sizlerleAminn canım benimm ne güzel dua
Allah'ım sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Yaaaa hemde nasıl ard arda gelsin güzel haberleriniz bu ayda ilaç kullanıyor musun canimSağol mavisimmmmmm biliyorum en çok sizler sevinceksiniz Allah razı olsun
Ahh bebişim bana kilo deme 10 kg almışım 5 bucuk ayda şuan tartilmaya korkuyorum dikkat etmek istiyorum ama açımm ya doyamıyorum resmen ilk hamilelikte Dr 22 kg almıştım galiba gene değişmeyecekBen çok giremiyorum bu aralar yoksa arada yazardım buraya kız senin bebek cinsiyeti belli oldumu en son yoksa söylemek istemesen de sormadım say nasılsın iyisisin kilo aldınız mı dikat ede beliriyor musunuz nasıl gidiyor detaylar alalım maviss_34 canım ne güzel etsinde yazdım sabah sizin yazdığınızı görmek güzel oldu bu topik çok şahaneydi inşaALLAH hamilelik bekleyenler bu ay nasip olur ❤
1 kg mi kız hiç mi yiyip icmiyosun sen ne biçim adanalisin hiiiiiÖzletme kendini sık sık geel. Belli oldu minnoşum cinsiyetimiz erkek. Şimdiye kadar bir kilo aldım sadece, bundan sonra hızlı alabilirmişiz ama bakalım.
Sende ne var ne yok, muhteşemliii haberler bekliyoruz hepinizden, Allahın izniyle en kısa zamanda inşallah.
Süreç ne durumda kuzucum ilaç sipariş vermiştin eşin için ayriyeten tedaviye başladin miAra ara giriyorum canım buralardayım
Evet kuzummmm bu ayda ilaç kullandım son dozunu kullandım artık bir yumurtam vardı en son İnshaAllah dahada buyumustur ve çatlarAhh ne güzel sureclerdesin kuzum bizleri de haberdar et inşallah ilk deneme de kavuşursun bebisine Amin
Amin kuzucum inşallah iyi ki yollarımız kesismis burda sizlerle
Yaaaa hemde nasıl ard arda gelsin güzel haberleriniz bu ayda ilaç kullanıyor musun canim
Ahh bebişim bana kilo deme 10 kg almışım 5 bucuk ayda şuan tartilmaya korkuyorum dikkat etmek istiyorum ama açımm ya doyamıyorum resmen ilk hamilelikte Dr 22 kg almıştım galiba gene değişmeyecek
1 kg mi kız hiç mi yiyip icmiyosun sen ne biçim adanalisin hiiiii
Süreç ne durumda kuzucum ilaç sipariş vermiştin eşin için ayriyeten tedaviye başladin mi
Takip yapıyor musun kendin canimEvet kuzummmm bu ayda ilaç kullandım son dozunu kullandım artık bir yumurtam vardı en son İnshaAllah dahada buyumustur ve çatlar
Valla canım daha Bi yol kat edemedik. Geçen ay, aşılama iptal oldu bayram girdi. Eşimde o ilacı 50 gündür kullanıyor fayda etti mi bügün görücez. Saat 13.00 de örnek verecek bugün. Hormon testi yaptı bide devlet hastanesindeki şimdi.Ahh ne güzel sureclerdesin kuzum bizleri de haberdar et inşallah ilk deneme de kavuşursun bebisine Amin
Amin kuzucum inşallah iyi ki yollarımız kesismis burda sizlerle
Yaaaa hemde nasıl ard arda gelsin güzel haberleriniz bu ayda ilaç kullanıyor musun canim
Ahh bebişim bana kilo deme 10 kg almışım 5 bucuk ayda şuan tartilmaya korkuyorum dikkat etmek istiyorum ama açımm ya doyamıyorum resmen ilk hamilelikte Dr 22 kg almıştım galiba gene değişmeyecek
1 kg mi kız hiç mi yiyip icmiyosun sen ne biçim adanalisin hiiiii
Süreç ne durumda kuzucum ilaç sipariş vermiştin eşin için ayriyeten tedaviye başladin mi
Yavrum üç ay sadece karbonhidrat tüketebildim aslında bulantı yüzünden, hep tost, sandviç, makarna falan ama almadım.1 kg mi kız hiç mi yiyip icmiyosun sen ne biçim adanalisin hiiiii
Bu aralar pek giremedim canım nasılsıniz napiyorsunuz iyisinizdir inşallahDilos6342 kuzummmm sen ne yaptın ya diloşummmm
kuzumm ınsallaahhh degerlerı cok guzel cıkmıstır da hıc tup bebege gerek kalamdan gelır bebısınız.Valla canım daha Bi yol kat edemedik. Geçen ay, aşılama iptal oldu bayram girdi. Eşimde o ilacı 50 gündür kullanıyor fayda etti mi bügün görücez. Saat 13.00 de örnek verecek bugün. Hormon testi yaptı bide devlet hastanesindeki şimdi.
2. Aşılamayı bu ay yapıcaz inşallah. Olmazsa heyet raporu için anlaşmalı kurumda Bi aşılama daha yaptırmam lazım onuda hemen peşinden denerim. 2. Aşılama yı yapacağım kurum şartları sağlayan Bi hastane değil.
Sonrası Allah kerim tüp bebek yolları görünecek.
Sen nasılsın oğluş nasıl hamilelik nasıl gidiyor
Canım valla hastaneyi arayıp öğremicez yarın. Sabah çıkar sonuçlar dediler bizde öyle olunca kan sonuçlarını bile beklemeden geldik. Saçma Bi hastane. Kan sonucuns bile 4 de çıkar diyorlar. 'zatrn doktoru beğenmedik test vermek Di niyetimiz haber ederim sana dakuzumm ınsallaahhh degerlerı cok guzel cıkmıstır da hıc tup bebege gerek kalamdan gelır bebısınız.
mutlaka banada haber ver canım sonuclar cıkınca
Allah Allaahhhh, gercekten cok degısık.Canım valla hastaneyi arayıp öğremicez yarın. Sabah çıkar sonuçlar dediler bizde öyle olunca kan sonuçlarını bile beklemeden geldik. Saçma Bi hastane. Kan sonucuns bile 4 de çıkar diyorlar. 'zatrn doktoru beğenmedik test vermek Di niyetimiz haber ederim sana da
oy dılosumm nasılsınnn, bebıs nasılBu aralar pek giremedim canım nasılsıniz napiyorsunuz iyisinizdir inşallah
bızde ay sonu verelım dıyoruz bakalım 40gun falan kullanmıs olacak vıtamınıCanım valla hastaneyi arayıp öğremicez yarın. Sabah çıkar sonuçlar dediler bizde öyle olunca kan sonuçlarını bile beklemeden geldik. Saçma Bi hastane. Kan sonucuns bile 4 de çıkar diyorlar. 'zatrn doktoru beğenmedik test vermek Di niyetimiz haber ederim sana da
bızde genetık test vermıstık ıkı ay once cıkmıs kromozomlarda sıkıntı yok ama bende pıhtıalsmaya yatkınlık varmısCanım valla hastaneyi arayıp öğremicez yarın. Sabah çıkar sonuçlar dediler bizde öyle olunca kan sonuçlarını bile beklemeden geldik. Saçma Bi hastane. Kan sonucuns bile 4 de çıkar diyorlar. 'zatrn doktoru beğenmedik test vermek Di niyetimiz haber ederim sana da
Onu ihmal etme aspirin mi kullanırsın iğne mi vurulursun o önemli bısey kimi doktor önemsemiyo falan diyolar illa 2 kayıp 3 kayıp falan diyolar zaten günümüz sıkıntılı elde etmek için ne kadar çabalıyoruz aman diyim ihmal etmebızde genetık test vermıstık ıkı ay once cıkmıs kromozomlarda sıkıntı yok ama bende pıhtıalsmaya yatkınlık varmıs
belkıde ılk asılama o yuzden kımyasal oldu
İnşallah değerleri düzelmiştir canim tüp bebeğe hatta aşılamaya gerek kalmadan kavuşursunuz bebisinize Rabbim tez zaman da güzel haberler almayı nasip etsinValla canım daha Bi yol kat edemedik. Geçen ay, aşılama iptal oldu bayram girdi. Eşimde o ilacı 50 gündür kullanıyor fayda etti mi bügün görücez. Saat 13.00 de örnek verecek bugün. Hormon testi yaptı bide devlet hastanesindeki şimdi.
2. Aşılamayı bu ay yapıcaz inşallah. Olmazsa heyet raporu için anlaşmalı kurumda Bi aşılama daha yaptırmam lazım onuda hemen peşinden denerim. 2. Aşılama yı yapacağım kurum şartları sağlayan Bi hastane değil.
Sonrası Allah kerim tüp bebek yolları görünecek.
Sen nasılsın oğluş nasıl hamilelik nasıl gidiyor
Suan dedim ki keşke bulantım olsa bişey yiyemesem benim porsiyonlar iki katina çıktı diyebilirimYavrum üç ay sadece karbonhidrat tüketebildim aslında bulantı yüzünden, hep tost, sandviç, makarna falan ama almadım.
Bir aydır çok şükür bir şeyler yiyebiliyorum ama bulantılar devam ediyor belki ondandır bilemedim.
Biz iyiyiz çok şükür bebiş sen nasılsın bakalım büyüdü mu gobusBu aralar pek giremedim canım nasılsıniz napiyorsunuz iyisinizdir inşallah
Bu durumda iğne mi kullanman gerekiyordu kuzumbızde genetık test vermıstık ıkı ay once cıkmıs kromozomlarda sıkıntı yok ama bende pıhtıalsmaya yatkınlık varmıs
belkıde ılk asılama o yuzden kımyasal oldu
Kuzum.bende kendim gittim.yaptirdim, yoksa doktorlar istemedi. Evde coraspin verdi birde folbiol icicem.folik asit az misOnu ihmal etme aspirin mi kullanırsın iğne mi vurulursun o önemli bısey kimi doktor önemsemiyo falan diyolar illa 2 kayıp 3 kayıp falan diyolar zaten günümüz sıkıntılı elde etmek için ne kadar çabalıyoruz aman diyim ihmal etme
Bu durumda iğne mi kullanman gerekiyordu kuzum