- 6 Şubat 2022
- 16
- 9
- 6
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan almalısın her ihtimale karşı doktora sorabilirsin birde bol bol dinlen şuanlik insallah bi daha gelmezKızlar iyi akşamlar, 4-5 haftalık hamileyim az önce kahverengi lekelenme gördüm çamaşırda çok çok az korkup kendimi strese de sokmak istemiyorum. Acaba bi bilginiz var mı? Google de okudum ilk haftalarda yerleşme kanaması sayılır ama düşük tehlikesi de olabilir
En önemlisi folik asit kullanmaya başlayın, birde yürüyüş yapabilirseniz yumurtalarin gelişimine ve rahime kan akışı olmasından dolayı çok iyi geliyormusGebeliğe hazırlık için neler yapabilirim?
Amin inşallahSaol canımm inşallahhh senin de sağlıkla ilerlesin inşallah
Doktoruna görün canım progestan önerirKızlar iyi akşamlar, 4-5 haftalık hamileyim az önce kahverengi lekelenme gördüm çamaşırda çok çok az korkup kendimi strese de sokmak istemiyorum. Acaba bi bilginiz var mı? Google de okudum ilk haftalarda yerleşme kanaması sayılır ama düşük tehlikesi de olabilir
10-11 şubat gibi gel dedi bekliyorum hala gitmeyiDoktoruna görün canım progestan önerir
Bol.bol dinlen gidene kadar canım10-11 şubat gibi gel dedi bekliyorum hala gitmeyi
Benim 9.haftada damla şeklinde kan gelmişti cok korkup hemen doktora gitmiştim 4.ay sonuna kadar progestan kullandım. Korkutmak istemem ama mutlaka hızlıca kontrole gidin ne olur ne olmaz, int te okuduklariniza göre karar vermeyinKızlar iyi akşamlar, 4-5 haftalık hamileyim az önce kahverengi lekelenme gördüm çamaşırda çok çok az korkup kendimi strese de sokmak istemiyorum. Acaba bi bilginiz var mı? Google de okudum ilk haftalarda yerleşme kanaması sayılır ama düşük tehlikesi de olabilir
Bence ilk aylar veya ilk haftlar böyledir canım genellikle 3. Aydan itibaren rahatlıyorlar diye düşünüyorumbigun idare eder bigun asırı halsiz baylcam sanyorum ayakda duramiyorum surekli yatmakdan hasta gibi cok daraldım daha 5hafta altı gunluk gerisi nası gecicek aceba bu halsizlikler ne kadar suruyo
artık oyle umud ederek gün sayıyorum gene benden biseler yiyo hüpletiyo vitaminlerimi diye diye kendi kendime moral veriyorum yoksa hic gecmicek hissine kapılınca psikolojisi bozuluo insanın Allahdan ara ara geliyo gidiyo o hallerBence ilk aylar veya ilk haftlar böyledir canım genellikle 3. Aydan itibaren rahatlıyorlar diye düşünüyorum
Bol bol su iç çok önemli şimdi sen iki canlisinartık oyle umud ederek gün sayıyorum gene benden biseler yiyo hüpletiyo vitaminlerimi diye diye kendi kendime moral veriyorum yoksa hic gecmicek hissine kapılınca psikolojisi bozuluo insanın Allahdan ara ara geliyo gidiyo o haller
Adetinize kaç gün var?Ilk gebeliğimde 19 martta adet olmuşum, yumurta gelisimi yok demişti ama gec büyümüş, gebelikte en son 28 martta adet olmusum gibiydi. Simdi de 19 ocakta adet oldum
iciyorum canm surekli yanmda siseyle dolasyorum insaallah sonrası daha kolaylkla gecerBol bol su iç çok önemli şimdi sen iki canlisin
İnshaAllah canim Rabbim kolaylaştırsiniciyorum canm surekli yanmda siseyle dolasyorum insaallah sonrası daha kolaylkla gecer
Amin Rabbim herkesin skntlarna ferahlık versin insaallah kolaylikla tamamlamayi nasip etsin hepimizeİnshaAllah canim Rabbim kolaylaştırsin
Saol canımm inşallahhh senin de sağlıkla ilerlesin inşallah
40 TL uygun bir fiyat ben doktorum özeldi orada yaptırdım meydan tıp yaptırdım yine orasında uygunduAntalyada hangi hastanede verdiniZ. Vitale hastane 40tl aldi geçen ay